Chudí a rodiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@andelka83 píše:
@Havlova myslela jsem rodina, kde jsou dva dospělí a 1,2,3 více dětí. Když jedeme jen sami dva, tak je to jiné, než když bereme celou smečku.
Taky jedeme do Polska, tak uvidím, kolik nakonec utratime. Ubytko už máme, vlak a vstupenky online pořešíme po novém roce. Jídlo až tam.
Ale nás teď víc není. (Asi mám teď blbej den). Zase mám jen 1 příjem. Jídlo je tam v pohodě, i v restauracích. Doporučuju ochutnat pirohy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova taky jste rodina, samozřejmě. Ale menší, než jsem měla na mysli ( když se řešily finance na dovolenou, náročnost aktivit, jídlo..)
Kdybych měla jen svůj příjem, tak asi nejezdím nikam. Je super, že můžete.
Ochutnáme. A zapiekanki a obvarzanky ( či tak nějak). Už pomalu zjišťuji, plánuji a těším se ( nejsem typ na last minute) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
@Havlova taky jste rodina, samozřejmě. Ale menší, než jsem měla na mysli ( když se řešily finance na dovolenou, náročnost aktivit, jídlo..)
Kdybych měla jen svůj příjem, tak asi nejezdím nikam. Je super, že můžete.
Ochutnáme. A zapiekanki a obvarzanky ( či tak nějak). Už pomalu zjišťuji, plánuji a těším se ( nejsem typ na last minute)
Já zase všechno řeším na last minute.
Chutnal mi i bigos, ale byl docela mastný a pak mě bolelo břicho. A polévka z červené řepy. Zapiekanki nic moc, podle mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
To je takove zmatene.. Dan je 15%. Pokud uplatnuji naklady pauselem, tak ty naklady jsou 30% a tech 15% plati ze 70% najmu.
Rict, se dan je skoro vyse pronajmu tak nevim.proc by nekdo pronajimal
Nájemné se započítává do příjmu fyzických osob. A z toho se následně počítá daň. Ale laicky si to můžeš spočítat tak prostě jako 15% ze zisku z nájmu, že odvedes na dani. Jenže pokud jedeš na náklady tak do nákladů můžeš dát poměrně dost věcí, takže se daň z pronájmu platí opravdu malá.
Druhá možnost je, že nebudeš sledovat náklady a prostě odvedes 30% ze zisku.
Daň fakt není ve výši pronájmu
alespoň zatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Nájemné se započítává do příjmu fyzických osob. A z toho se následně počítá daň. Ale laicky si to můžeš spočítat tak prostě jako 15% ze zisku z nájmu, že odvedes na dani. Jenže pokud jedeš na náklady tak do nákladů můžeš dát poměrně dost věcí, takže se daň z pronájmu platí opravdu malá.
Druhá možnost je, že nebudeš sledovat náklady a prostě odvedes 30% ze zisku.
Daň fakt není ve výši pronájmualespoň zatím.
30% ze zisku neodvedes. Maximum je 15% pokud nedas naklady ani pausalem ani realne naklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zmatka píše:
@Josefuna Vlak 4 tis., ubytovani 13 tis., MHD v cene, aktivity v cene, jidlo krome jedne navstevy restaurace jsem mela uz z domu (on tam byl totiz trochu problem nejakej kram najitale nebyl s detma cas ani hledat).
To jsi jídlo vedla vlakem? To si moc neumím představit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit