Chudí a rodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
11.11.23 18:52
@Jahru píše:
A dosadíš tam koho? Ne, že bych se chtěla současné vlády nějak moc zastávat, ale mám obavu, jestli se dá někde v našich vodách vyškrábnout něco lepšího.

Schopnych lidi mame dost, staci sledovat dezolatskou scenu. A jsou hodne odhodlani neco delat, i kdyz by jinak do politiky nesli.
Pak je docela dost poslancu, co makaji. Treba Konecna a David v evropskem parlamentu.
Ale lidi to proste vzdycky znovu hodi tem stejnym, protoze daji nakecy, nazev strany, neresi kdo jak hlasuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 18:54
@stinga píše:
ale tahle vláda nic nezastavuje, akorát ty finance a zdroje odcházejí jinam než dovnitř naší země

Proste se to ve velkem rozkrada a spousta penez jde velkym spolecnostem do zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.11.23 18:57

Jojo komouši a SPD. Ideální. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 18:57
@Barbucha3 píše:
Předpokládám, že narážíš na UA? :D Já těch 0,17 % klidně obětuju, aby se sem nenahnal rusák.

Chuda zeme s dluhama (=my) nemuze valcit.
Smula konec nazdar.

Oni i ti Ukrajinci valci na dluh, ze jo. K cemu jim to je? Vzdyt za chvili cela UA bude patrit Amikum. Staci, ze vetsina jejich pudy patri Monsantu.
To neni svoboda, za kterou by mel clovek padnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 18:59
@Barbucha3 píše:
Jojo komouši a SPD. Ideální. :pankac:

Komousi a SPD jako jedini hlasuji za nas.
Vse jde dohledat.
Ale to je moc prace, ze jo.
Tak by to melo byt uplne fuk, jak se jmenujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.11.23 19:00

@Lucie_Sx promiň, některé tvoje názory na děti apod. Jsou pro mě v pohodě. Ale vím, že jsi příznivec SPD a teď teda jak zjišťuji i komunistů. Tak to já prostě vést debatu s takovým člověkem na politické téma nemůžu. To nezvládám, je to v podstatě dokola jen opravování populistických lží za dohledatelna fakta a tak pořád dokola. To zvládnu spíš ty babišovce (to bývají prostě důchodci) než toto.

Příspěvek upraven 11.11.23 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.11.23 19:01
@janickaIII píše:
Strop, jenže kdo to zaplatí? To už zavání řízenou ekonomikou. A neříkám, že to bylo vždy špatně.
Já zas nevím co si myslet o tom jak lidé pláčou. Na jednu stranu jsou obchody plné, a na stranu druhou lidi pláčou že nemají na nájem… Kde je pravda?

Kde je pravda? To je prece jednoduche. Ti nizkoprijmovi, co placou, moc casto v tech supermarketech s plnymi kosiky nejsou. Tam jsou ti, co na to maji. Navic on je plny vozik a plny vozik. Ja se dvakrat mesicne cestou z prace zastavim udelat velky nakup na dva tydny a ten vozik mam taky hodne naplneny. Ale pak tam zas dva tydny nejdu a vystacim si s drobnymi nakupy peciva apod. u nas v Coopu. Osobne tohle pomerovani na zaklade plnych voziku nechapu. Jist musi i ti chudsi. A je vyhodnejsi udelat jednou za cas velky nakup podle seznamu a naplanovaneho jidelnicku, nez chodit do obchodu kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 19:03
@Barbucha3 píše:
@Lucie_Sx promiň, některé tvoje názory na děti apod. Jsou pro mě v pohodě. Ale vím, že jsi příznivec SPD a teď teda jak zjišťuji i komunistů. Tak to já prostě vést debatu s takovým člověkem na politické téma nemůžu. To nezvládám, je to v podstatě dokola jen opravování populistických lží za dohledatelna fakta a tak pořád dokola. To zvládnu spíš ty babišovce (to bývají prostě důchodci) než toto.Příspěvek upraven 11.11.23 v 19:01

Ja nejsem priznivec jakychkolivstran, ale konkretnich kroku, ktere je potreba delat.
A je mi fuk, kdo je dela.

Tobe prijde lepsi volit stranu, ktera to tady likviduje, hlavne ze ma ten spravny nazev…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.11.23 19:04
@Lucie_Sx píše:
Ja nejsem priznivec jakychkolivstran, ale konkretnich kroku, ktere je potreba delat.
A je mi fuk, kdo je dela.Tobe prijde lepsi volit stranu, ktera to tady likviduje, hlavne ze ma ten spravny nazev…?

Nejde mi o název. Já ODS ani nevolila. Jde mi o demokracii a setrvání v EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
11.11.23 19:07
@Denisa56 píše:
Kde je pravda? To je prece jednoduche. Ti nizkoprijmovi, co placou, moc casto v tech supermarketech s plnymi kosiky nejsou. Tam jsou ti, co na to maji. Navic on je plny vozik a plny vozik. Ja se dvakrat mesicne cestou z prace zastavim udelat velky nakup na dva tydny a ten vozik mam taky hodne naplneny. Ale pak tam zas dva tydny nejdu a vystacim si s drobnymi nakupy peciva apod. u nas v Coopu. Osobne tohle pomerovani na zaklade plnych voziku nechapu. Jist musi i ti chudsi. A je vyhodnejsi udelat jednou za cas velky nakup podle seznamu a naplanovaneho jidelnicku, nez chodit do obchodu kazdy den.

Právě. Jednou se tu píše o šetření, ale na druhou stranu jet nakoupit pro celou rodinu do supermarketu není šetření? Když je to výhodnější, než každý den nakupovat u vietnamců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 19:07
@Denisa56 píše:
Kde je pravda? To je prece jednoduche. Ti nizkoprijmovi, co placou, moc casto v tech supermarketech s plnymi kosiky nejsou. Tam jsou ti, co na to maji. Navic on je plny vozik a plny vozik. Ja se dvakrat mesicne cestou z prace zastavim udelat velky nakup na dva tydny a ten vozik mam taky hodne naplneny. Ale pak tam zas dva tydny nejdu a vystacim si s drobnymi nakupy peciva apod. u nas v Coopu. Osobne tohle pomerovani na zaklade plnych voziku nechapu. Jist musi i ti chudsi. A je vyhodnejsi udelat jednou za cas velky nakup podle seznamu a naplanovaneho jidelnicku, nez chodit do obchodu kazdy den.

Hlavni nastroj ovlivnovani lidi je zesmesnit ty, kteri by mohli byt slyset.
Takze lidi, co jsou na tom dneska spatne, jsou:

• socky
  • nesnazi se
  • looseri
  • makaji malo
  • vozi plne kosiky a pak breci
  • utraceji za chlast a cigara a pak breci
  • neschopni…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.23 19:09
@Barbucha3 píše:

Najdi a ukaž nám tu demokratickou stranu u nás 8). Budeš hledat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 19:10
@Barbucha3 píše:

Mas pocit, ze pravni normy EU posledni doby, ktere vsichni krome SPD a komousu odhlasovali, jsou DEMOKRATICKE???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.11.23 19:13

Ja jsem ti říkala, že se o tom s tebou bavit nebudu. :lol:
Fakt si nebudeme rozumět, nejde to, není to možné, jiný světy, nemá to cenu. Sorry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9678
11.11.23 19:17
@Lucie_Sx píše:
Hlavni nastroj ovlivnovani lidi je zesmesnit ty, kteri by mohli byt slyset.
Takze lidi, co jsou na tom dneska spatne, jsou:
  • socky
  • nesnazi se
  • looseri
  • makaji malo
  • vozi plne kosiky a pak breci
  • utraceji za chlast a cigara a pak breci
  • neschopni…

No vidíš a úplně stejně to zaznívá z druhé strany. Ti co vydělávají:

• měli štěstí
  • nikdy je nepotkala nemoc, nemoc někoho blízkého či jiné neštěstí
  • narodili se do podporující rodiny
  • moc se v kanclu nepředřou, tak za co berou takové prachy
  • bez uklízeček, prodavaček… by bídně zahynuli
  • jsou nešikovní a na všechno mají lidi (jídlo z dovozu, uklízečky, chůvy…)
  • jo a málem bych zapomněla - ženské to mají přes postel a jsou kariéristky (tzn. špatné matky)

úplně stejné zevšeobecňující kydy, jako jsi napsala ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat