Chuť na pivo 22. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
28.4.17 17:31

@Mimis2017 Tak dvě deci vína denně mi taky přijdou hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.4.17 17:36
@Sofie2013 píše:
@Mimis2017 Tak dvě deci vína denně mi taky přijdou hodně.

Tolik si nedávám ani nekojici, netehotna :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.4.17 17:39

@Mimis2017 Tak to já zas jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
28.4.17 17:46
@Girls96 píše:
Mam strasnou chut na ovocne pivo, uskodi to nejak miminku? Za celou dobu jsem nemela ani kapku alkoholu, ale dneska na to ovocne „pivo“ mam fakt chut

Neuškodí. V druhé polovině těhotenství jsem měla problém s ledvinama, jelikož moc nepiji, tak byl velkej problém dodržet pitný režim-bylo mi zle. Tak mi doktor naordinoval pivo-to mi vypít nevadí a rozhodně mi půl dne neleží v žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.4.17 18:31
@Girls96 píše:
@Borůvka1990
Je to jako 10tka, ma to zhruba 4,5%

Tak ideální by bylo, kdyby jsi se samozřejmě alkoholu v těhotenství vyhnula úplně, ale jedno pivo alko nejspíš neublíží, snad bych jen dbala na přísun vody a samozřejmě to pivko nepila na lačno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.17 19:38

@Girls96 dej si, ničemu to neškodí. Navíc jsou nealko varianty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
28.4.17 19:47

@Girls96 jen si dej, já lemtala plznicku v průběhu celého těhotenství. Aspoň líp funguje trávení a malý je naprosto v pořádku. I můj porodnik mi sám řekl, že občasná třetinka neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.4.17 08:51
@Mimis2017 píše:
Tolik si nedávám ani nekojici, netehotna :mrgreen: :lol:

Mě by nenapadlo v těhotenství pít alkohol. Pravděpodobně je to tím, že ho moc nepiji ani netěhotná. Dáme si s manželem 1× měsíčně víno a vypijeme každý skleničku. Pivo nepiji vůbec,… Ale prostě alkohol, kouření a kofein v těhotenství je pro mě tabu. Těch pár měsíců + kojení se to přece dá vydržet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
30.4.17 09:28

@lucka_mac Tak to je teda vůbec škoda tu lahev otvírat, ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.4.17 09:44

@rendes Asi jo, ale my si upečeme nějaký dobrý slaný koláč a dáme si každý skleničku dobrého vína a je pravda, že ho po týdnu otevřené potom vylévám. Takže je nám líto i to víno kupovat a proto pijeme méně a méně. Protože víme, jak to dopadne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
30.4.17 12:05

@lucka_mac jj… Ve víně je pravda :D Ale když to má člověk pod kontrolou tak to je v pohodě. Každopádně dvě tři(0,3) pivka za měsíc v těhotenství vůbec neškodí. Naopak podporuje trávení a není člověk tak nafouknuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.4.17 14:51

Tak jsem to nakonec vyresila opravdu variantou nealko ovocneho piva - aspon pro ten pocit (protoze kdyz si vzpomenu, ze jsme v lednu byli u tchyne na tchanovi narozeniny, ja uz byla tehotna, vedela to, ale oni jeste ne, tak mi vnutila sampus i presto, ze jsem rikala ze nechci (2× jsem si cucla ze sklenicky) a bylo mi potom fakt zle) tak jsem radsi neriskovala a ani to pivo si nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
30.4.17 19:24
@lucka_mac píše:
Mě by nenapadlo v těhotenství pít alkohol. Pravděpodobně je to tím, že ho moc nepiji ani netěhotná. Dáme si s manželem 1× měsíčně víno a vypijeme každý skleničku. Pivo nepiji vůbec,… Ale prostě alkohol, kouření a kofein v těhotenství je pro mě tabu. Těch pár měsíců + kojení se to přece dá vydržet. :nevim:

Máme to podobne, jen teda mi to víno třeba na dvakrát vypijeme :)… Nechápu jak někdo může polemizovat nad tím, zda si dat alkohol v těhotenství… Na jiné diskuzi zase slečna řešila, že nemůže přestat kouřit :roll: - nechápu! Byla jsem silný kuřák, ale jak jsem měla //, tak jsem s tím okamžitě sekla a nekouřím doteď… Ale každý má priority jinde, jen se pak nesmí divit, že mají děti zdravotní problémy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
1.5.17 10:43

@Mimis2017…to že jsi přestala úplně kouřit ti dítě zdravé nezaručí. Je to jen pro tvůj pocit. Hlavní roli hraje genetika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
1.5.17 10:58
@rendes píše: @Mimis2017…to že jsi přestala úplně kouřit ti dítě zdravé nezaručí. Je to jen pro tvůj pocit. Hlavní roli hraje genetika ;)

Tak to je jasný, ale vědomě mu ubližovat je dost hrozný! A alkohol pro plod škodlivý prostě je… Ale je to na každý matce jaky z toho pak bude mít svědomí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí