Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam strasnou chut na ovocne pivo, uskodi to nejak miminku? Za celou dobu jsem nemela ani kapku alkoholu, ale dneska na to ovocne „pivo“ mam fakt chut
@Girls96 ja myslím, že jedno pivo rozhodně neuškodí. Klidně si dej ![]()
Jen si dej
ja to ovocny taky měla a klidne i male tocene a Misicka se narodila zdrava jako řípa ![]()
Já si v těhotenství v klidu dávala i normální pivo. Jedno malé naopak doporučují
A to ovocné můžeš klidně celé, moc alkoholu v tom není.
Taky jsem na něho měla strašnou chuť, ale pak mě palila zaha tak, že sem si ho příště odpustila ![]()
Ja si kupovala nealko ovocné. Proste mi to připadalo správné a není az takový problém to vydržet
Já v těhotenství měla i doporučenou skleničku piva nebo vína kvůli tlaku. Jen si dej, jedla sklenicka nikomu neubliží, pokud ji nepiješ každý den ![]()
Nevím kolik obsahuje ovocné pivo alkoholu, já v těhu jednou začas dala 1-2 nalkoholický, při kojení jedno alkoholický (až od 6měs kvůli prdíkům). Jedno pivo (i alko) nevadí ![]()
V klidu si dej
Jedno pivo nebo dvě decky vína denně je v pohodě. U prvního jsem pila jedno pivo denně skoro každý den, nebylo mi pak špatně po jídle, když jsem se vybrkala
Po obědě jsem si dala sklenku a po večeři taky - nepila jsem půllitra najednou.
Teď u druhýho mám sice na pivo chuť, ale je mi po něm těžko, takže si dávám spíš zázvorové birelly. Ale občas si dám i to normální pivo. A víno mi teď nechutná vůbec..
Já pila normální (0,5) pivo nebo 2 dcl vína vcelku běžně. Klidně si dej. Víc, jak z alkoholu, bych měla u těchto ovocných „piv“ strach z barviv a dochucovadel, sladidel. Ale nepiju to, tak neznám složení.
Taky si občas dávám nealko ovocný piva, nebo free. To je jediný co v těhu můžu a strašně mi to chutná. Samozdřejmě když si občas dáš 0,2 vína a naředíš si to vodou tak to taky můžeš ![]()
Dávám si malé pivo minimálně jednou týdně. Když jsem byla těhotná poprvé, panovaly venku tropy a to jsem si dala s chutí pivo skoro každý den. Nic jiného mi žízeň nezahnalo.
Já si občas dávám i alko ovocné pivo, je tam málo alkoholu, takže si myslím, že to nevadí. Jedno pivko nebo sklenička vína cca jednou týdně jsou povolené ![]()