Chuť Nutra Defense 2

1318
7.1.11 13:47

Chuť Nutra defense 2

Maminy,mám problém :lol: Včera jsme koupili Nutra defense 2,u nás stále 1 není a malá po obyč.SAunaru zácpuje a nic jinýho nechce.Já mám ale angínu a nemám tolik teď chuť a přijde mi že ta 2 je chuťově trochu jiná než u 1.Prosím kdo může porovnat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8petule8
7.1.11 14:18

Ahoj, já teda chutnala jen Nutradefense dvojku a mně, upřímně, moc nechutnal :oops: ale porovnat s jedničkou to nemůžu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
283
7.1.11 14:32

Ahoj, taky nemůžu porovnat, my máme Nutra defence 2 a mě teda chutná, je sladký a chutná jak mlíko, narozdíl od Nutrilonu nebo Hippu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
7.1.11 15:03

tiež neviem porovnať, UM som nikdy nechutnala, strašne mi to smrdí a divím sa našim deťom, že to pijú :lol: Moja mala Sunar2 i Nutra defence 2 a oboje jej chutilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.1.11 15:06

Já ochutnala jen ten prášek ještě nerozmíchanej a všechno mi chutnalo jak piliny :poblion: ale to tím že teď prostě nemám chuť.Malá neprotestovala a všechno vypila,tak to tak hrozný asi nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.1.11 15:07

To jsou moje myšlenkový pochody toto :mrgreen:
Může tu 2 mlíko tolikrát denně jako 1??? :nevim: Na obídek sníme tak půl sklenky příkrmu,ale stejně mi hned na to ještě vypije 210 mlíčka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.1.11 16:35

S chuti dvojky neporadim - pijeme 4 a ta mi chutove prijde velmi dobra - podobna Nestle Junior mleku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure