Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky maminy,
koukám na objednávku v lékárně a říkám si, že tam nechávám stále více peněz a čím to je. A přišla jsem na to, že jak rosteme a více se počůráváme, apod., tak spotřeba bepanthenu roste a roste. Za bepanthen měsíčně nechávám 800 kč, hrůza…Tak si říkám, že se zeptám, co používáte, a jaký máte zkušenosti…Předem děkuji za pomoc.
Rybilku, Sudocrem, Astrid, Nivea a na horší Imazol. Ale malá na opruzeniny moc netrpí, takže teď momentálně nic ![]()
Jinak ten velký Bepanten mi vydržel u syna 2 měsíce a to jsem ho mazala fest ![]()
bepanthen je jeden z nejdražších krémů, taky jsem ho měla ze začátku, ale nic extra to nebylo. Pak jsem měla rybilku - mám ještě doteď.
Po zavádění příkrmů ale malá začala být víc opruzená a tak na rady tady z e-mimina jsem koupila sudokrém a ten je supr.
![]()
Ja mazala Bepanthenem, po kazdym prebalovani a druhe velke baleni masti mam jeste ted…
To ji mazes od hlavy k pate? ![]()
Příspěvek upraven 07.01.11 v 12:14
Ahoj ja pouzivam rybilku a jsem spokojena nikdy jsme nemeli opruzeniny a nestoji to tolik za mesic spotrebujes tak tri a jedna stoji 80kč tak to jde. ![]()
Tak nám víc vyhovuje rybilka, na každý začervenání hned zabere. Bepanthen ne. I na kožním mě za to dr. chválila, myslím za to, že máme rybilku. ![]()
To ji tím bepanthenem mažeš celou ne ![]()
Používám Rybilku, stojí pár korun a máme ji teda rozhodně dýl jak na měsíc. Na 3 určitě ![]()
800???
,tak to cumim.Ja jsem z nej nijak nadsena nebyla,Rybilku jsem mela radeji.
já používám zinkovou mast s heřmánkem z DM babylove 150ml do 50kč.....je hutná,chrání dlouhodobě
bepanthen jsem používala, ale teda balení bylo na měsíc min…
Straší holku jsem mazala o něco častěji plus jsem měla spotřebu na prsa
Mladší jsem mazala jen večer po koupání nebo když se pokadila, jinak vůbec…
tak to jsem nepromastila ani kdyz jsem malou mazala kazdy den asi dva mesice.
mazu uz akorat pri opruzeninach.A ted pouzivame sudokrem a to male baleni vydrzi i tak dlouhoi kdyz mazu.
Ahoj, používáme Sudocrem! Kupujeme ho už od narození. Rybilka mi děsně smrděla
Ten Sudocrem máme 400g balení, stojí cca 350 Kč a vydrží nám +-3 měsíce.
A na opruzeniny Imazol, ale to jen výjimečně.
My máme velkou tubu Bepanthenu přes měsíc, cena je kolem dvou stovek…Mě Rybilka strašně smrdí a k Sudocremu jsem si nějak nenašla cestu. Když mám poprsakané rty nebo ruce, natírám se také a je to super ![]()