Rybilka x Bepanthen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
7.1.11 13:04

já koupila po narození bepanthen a malá se mi oprudila totálně je na nějakou složku alergická tak jsem mazala na doporučení DR. rybilkou otírala zadeček v černém čaji a ok,od té doby používám jen rybilku stojí 57,–kč a mažu pokaždém přebalení a mám jí přes měsíc. Jinak používám jen namočený perlan ve vodě,když se zřídí pořádně tak jde samozdřejmě pod sprchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.1.11 13:10

Ahoj tak my používáme rybilku a vydrží nám hoodně dlouho a když má opruzeniny tak mám z porodnice Pytiol a je hned po problému :palec: Bepanthen mi ani v porodce nedoporučovali, max na bradavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 13:13

a nevyplatilo by se ti spíš nechat si vždycky nechat anmíchat třeba krém na opruzeniny přímo v lékárně? Mě to teda kelímkovali, a vyšlo to nejlevněji, hlavně to bylo vždycky čerstvý, a když došlo, stačilo tam jen zavolat předem a pak vyzvednout, vyšlo to dokonce levněji než rybilka a složení je prakticky stejné :nevim: , opruzeniny jsme nikdy díky tomu neměli. Ten bepanten mi teda podle složení na dlouhodobé používání moc nesedí, ale to jen podle složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.1.11 13:13

Bepanthen jsme ani nepoužívali.
Rybilku jsme používali, ale moc nezabrala :think: pak jsem koupila seba med a perfektní velké balení zhruba sice za 200,–, ale půlroku jsme to měli :palec: malá od té doby ani nebývá opruzená!! A když už se raz za čas stane - sáhnu po starém dobrém pytiolu, který je snad na všechno :mrgreen: a do rána nic nemá. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasenaMadGirlNancy
7.1.11 13:16

Bepanthen má pouze výborné promo, to je tak jeho jediné plus. Jinak je to neprodyšný sajrajt s trochou dexpanthenolu. Třeba máš malou alergickou na lanolin a proto se pořád tak opruzuje.
Naprosto bezkonkurenční (bez lanolinu) byl původní bubchen kulatý na opruzeniny. Obsahoval nejvíc zinku ze všech mastí na trhu. Teď, hajzlové, změnili složení a ten zinek se posunul na 4. místo ve složení.
Sudokrem též skvělý, my používali rybilku.
Pokud mohu radit, na celý zlatý bepanthen se vykašli.

• Citovat
  • Upravit
1648
7.1.11 13:18

no právě, že mě taky ten lanolin napdl v tom složení, málokterý člověk to dlouhodobě snáší a nakrásně si může vypěstovat alergii jak bič :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 13:21

Myslíš Bübchen? tak ten taky není špatný to je fakt, ještě jsme mívali Penathan, ten měl zinku až až, ale nevím jestli se dá tady sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.1.11 13:33

Ahoj. Ja bych ti doporucila weledu na opruzeniny je fakt uzasna a nebo jsem tez pouzivala babylove a oboji maji v Dm. :wink: Bepanthen byl v nasem oripade spis na opruzeni nez k jeho zamezeni a rybilka mi tedy moc nevoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.11 13:35

Myslíš do plenek? Tak to jsem nemazala ničím, protože zdravou kůži netřeba mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.1.11 13:52

Tolik utratíš za Bephanten????To tu tubu musíš mít tak max.na týden ne?Já jsem si Bepanthen koupila,když jsem jela z porodnice,ale malej žádný opruzeniny neměl,takže já jí používala na rozpraskané bradavky,to byla super hojivá…mám jí ještě doma,potom když se jako větší začal opruzovat z častého kakání a když mu rostl v danou dobu zub,tak jsem koupila kulatý krém Nivea Baby Sensitive SOS na opruzeniny a používáme ho stále,je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.1.11 14:00

Ja bych koupila vic veci, Rybilku, Sudocream a tak a vyzkousela, co bude vyhovovat, kazde mimco to ma jinak a jinak citlivou pokozku.
Ja treba mazu kluky od narozeni Bepanthenem a nikdy zadne opruzeniny nemeli, Domca je jeste ke vsemu alergik a mel AE.
Z porodnice jsem mela taky asi dve male pixlicky Sudocreamu a ten mi i vonel, kamoska v Kanade ho pouziva porad, Rybilka mi smrdi, ale hodne kamosek ji pouziva, takze zkouset.. :wink:
Treba zrovna dneska na cviceni tam zase kamoska vytahla ten Bubchen, ze pry ji ho zname vychvalovaly, tak koupila a je blby a nevyhovuje :wink:
A rozhodne mi velka tuba vydrzi hooodne dlouho, i kdyz jsem u malych miminek taky prebalovala pres den casto, staci fakt toho kremu malicko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
7.1.11 14:10

Po rybilce měl malej opruzeniny, kterých jsme se bepanthenem zbavili. Mažu při každém přebalení tenkou vrstvu a střídám s ondřejovou mastí (stejné množství v kelímku cca 70kč). Rybilka mi i navíc smrděla (takže pro mě žádáná škoda, že jsme se jí zbavili). Ondřejovka pěkně voní, ale podle někoho se nemá moc používat, nám ji ale doporučila dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
7.1.11 14:27

tak já jsem mazala rybilkou i bepanmthenem a rybilka je pro nás daleko lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.1.11 14:29

tak mi používáme jedině rybilku a to ji máznu vždy při každém přebalování. Mám ji už přes měsíc a pořád není prázdná ;-). Bepanthen je zbytečně drahý, je tahaj z mamin peníze ;-). Co by přeci maminy neudělali pro pohodlí svého miminka ne? Nevěřim reklamám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.1.11 16:27

Nám tedy nejvíc vyhovovala Rybilka, Bepanthen mi přišel nic moc a ,že Rybilka nevoní mi teda nevadí, když to člověk maže dítku na zadeček. :mrgreen:
Jo a mazat na opruzeninu silnou vrstvu krému je blbost, kůže pak nedýchá.Stačí tenká vrstva a mazat častěji.

Příspěvek upraven 07.01.11 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky