Rybilka x Bepanthen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
27.8.12 14:09

Některé porodnice Johnsna dostávají od této firmy zdarma ale musí je doporučovat a propagovat.. Johnsons je hnus, nejhorší co může být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.8.12 14:20

Souhlasím, taky všechny lidi co znám, nadávají a dr nedoporučovala, stejně jako granulované dětské čaje.. nechápu, že to prodávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.8.12 14:58
@MarieOVMUC píše:
Tak na noc nebo procházky ji mazat musím, ikdybych nechtěla :Djinak větráme často:)

já to zkusila a můj syn to zvládá bez mazání, jen občas trochu zadnici weledou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
27.8.12 15:11

Běžně mažu sudokrémem nebo rybilkou. Bepanthen používáme jenom na vyrážky a opruzeniny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.8.12 16:16

A když nemažete, tak se děti osypou? Ono to asi je dítě od dítěte, některý je náchylnější, některý ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.8.12 17:11

@hofka, jakmile jsem synka nenamazala, tak měl během hodiny zadek jak pavián. Dcerka je náchylná na opruzeniny trošku míň, tak máme mastičku míchanou z lékárny (Lavarisini), která smrdí stejně jako Rybilka. Naše dětská lékařka ještě píše tzv. rybí mast a ta paradoxně nádherně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.8.12 21:25

Moje děcko je v pohodě, opruzeniny nikdy neměl, párkrát něco začervenalo, ale bylo to hned pryč, střídám látkovky a jednorázovky. přebaluju hodně často. ale jsou děti, které v mokrém nevydrží a v jednorázovce se zase zapaří…to pak asi bez krému nejde. já zjistila, že když namažu jednou za dva dny na noc zadeček - žádné vrstvy, tak to stačí. možná bych nemusela vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.8.12 21:36

Já nemažu vůbec, jen když se oprudí tak namažu Imazolem a za chvíli je to pryč. A opruzená byla vlastně jen 2krát. Jako úplné miminko a teď nedávno, protože měla pár dní průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.8.12 09:43
@maraida píše:
Já nemažu vůbec, jen když se oprudí tak namažu Imazolem a za chvíli je to pryč. A opruzená byla vlastně jen 2krát. Jako úplné miminko a teď nedávno, protože měla pár dní průjem.

jo je to lepší, když děcko nemá citlivou kůži, tak to zvládne a ona se i rychlejc regeneruje. každopádně jsem jednou v nákupním centru viděla paní, jak přebalovala dítě. vymačkala na něj snad půl tuby krému a mazala tlustou bílou vrstvou celý zadek (i půlky, nejen řiťku) a byl to kluk takže i pindíka a pytlík a ato jsem normálně zůstala zírat. nejenže tím musí strávit půlku mateřský, ale nevím jak to bude dělat, až se bude dítě víc hýbat, já nemůžu poslední měsíce pořádně ani nandat plínku a dělám to většinou ve stoje, navíc ta kůže nemůže už vůbec dýchat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
29.8.12 11:51

Za mě jedině sudokrém, po rybilce do krve opruzená během dvou dnů a po johnsons ani nemluvím, tam to bylo ještě rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
13.9.12 11:17

Mažu kalciovkou anebo infadolanem. Mažu jen, když má červený zadek. Netrpí moc na opruzeniny

• Citovat
  • Upravit
208
16.9.12 17:05

Já mažu preventivně Rybilkou (ale možná spíš taky proto, že jsem si jí před porodem koupila dvě velký tuby, tak abych jí vyplácala :), ale mě osobně moc nevyhovuje. A když se malej trošku začervená, tak mažu bepantenem a ten si teda nemůžu vynachválit. Je teda fakt, že je docela drahej, ale vydrží taky docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
17.9.12 22:11

Používáme rybilku, máme tak 1 tubu na měsíc. Bepanten je zbytečně drahý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.9.12 23:28

Ahoj holky, proč uý se skoro nepoužívá stará známá ONDŘEJOVKA? nádherně voní…nebo není tak dobrá jako krémy které popisujete? miminko ještě nemám, ale chtěla jsem jednou používat právě ondřejovku ake o té tu žádná nepíšete. nevíte víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.9.12 07:48

@Zezulína Nemá lobby :mrgreen:. Mastiček je hodně a když ji nikdo nechválí a napoužívá, tak se o ní neví. A zatímco Rybilka se na tubě podle popisu tváří preventivně, u Ondřejovky je, že je už k léčbě opruzenin a poranění.

Příspěvek upraven 16.08.14 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky