Rybilka x Bepanthen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
7.1.11 16:30

ja mazala oboje..rybilka na kazdodenni pouziti a bepanten pri problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.1.11 21:00

U první holkčiny zpočátku bepanten u druhé víceméně rybilku a niveu a u klučíka sudokrém. Nejlepší vyzkoušet a taky radím tenoučkou vrstvu, u všeho ať kůže dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.1.11 04:13

Ja pouzivam bepanthen, jen nechapu,kde beres takovou spotrebu :mrgreen: Rybilku mam jako darek z porodnice a desne smrdi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.1.11 09:38

Já používám rybilku stojí 55 kč a vydrží dost dlouho a vyhovuje nám.Bepanthen mám taky ale ten dávám jen když je někdy červená ale to se stalo asi jen dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.1.11 17:22

My používáme sudokrém,když je zle tak imazol,rybilku jsmě měly ze začátku,ale nějak se nechytla.Bepanten si dávám maximálně na bradavky :wink:

• Citovat
  • Upravit
9079
11.1.11 14:56

Řekni si v lékárně o Vinohradskou mast (asi 30g a vystačí Ti na dlouho- mě u 3 měsíčního mimi stačí jedna na měsíc) . Stojí méně a je dobrá. Také Ti ji může lékař napsat na recept a zaplatíš tak jen 30,–. Já jsem s ní moc spokojená. Rybilku by jsem ani nekupovala. Hodně dětí má po ní červenou prdelku. Rybilku jsem vyzkoušela a rovnou jsem ji zahodila do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.1.11 20:04

Já používám sudocrem a jsem s ním maximálně spokojená a dlouho vydrží. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
19.1.11 22:33

Calcium mast

Švagrová má zkušenost s kalciovou mastičkou http://www.lekarna.cz/…1x30gm-mast/, je levnější, než Bepanthen a účinky asi stejné. Já na malého používám Rybilku, občas ho natírám Infadolanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.1.11 09:44

Používali jsme Rybilku z Klinikboxu, Bepanthen, velký nám vydržel dva měsíce a teď jsme skončili u ALVERDE krému na opruzeniny z DMky (75ml za 79Kč s kupónky kolem šedesátky) a malé už nemažu zadeček pokaždé, tak dvakrát, třikrát denně, plus po kakání, takže měsíc s ním vydržíme … no a moc krásně voní skoro jako měsíčková Weleda, a taky je přírodní … takže +++

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.1.11 10:34

Ahojky,

tak jsem začala používat krém na opruzeniny od Nivey a je to Ok. Když je červenější, máznu bepanthenem, a pohodička…Takže aspoň na tomhle ušetřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarojan
27.8.12 12:40

A co tedy pityol vs. rybilka? Co je lepsi (a cenove priznivejsi)?

• Citovat
  • Upravit
13046
27.8.12 12:49

Nejradši mám Sudocreme vyjde levněji než bepanthen ale na noc mažu bepanthenem, Tybilku jsem zavrhla hned jak jsem si přečetla složení, je to samej paraben!! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.8.12 12:53

Při rozhodování Rybilka X Pytiol by vyhrála Rybilka, protože má měkkou tubu, Pytiol tu starou (hliníkovou?)a blbě se vymačkává a když pak dávám mastičku prckovi na odpoutání pozornosti, tak Pytiol má ostré rohy. Ale zrovna ho doma mám, dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
27.8.12 12:54

My máme sudocream ale zatím mažu bepanthenem, koupili jsme 3 velky tuby tak ten skok do života chci male dát jen to nej a je fakt že ma krásnou ružovou prdelku bez opruzenin. ale četla jsem že je i náhražka bepanthenu je pry o dost levnější a je stejne učinný jen si nevzpomenu jak se to jmenuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.8.12 13:01
@Gabrielaaa píše:
Nejradši mám Sudocreme vyjde levněji než bepanthen ale na noc mažu bepanthenem, Tybilku jsem zavrhla hned jak jsem si přečetla složení, je to samej paraben!! :poblion: :poblion: :poblion:

t yjo, tos mě teďka dostala a já jsem si říkala, jak to není fajn mast, ale také jsem ji přestala používat, buďto to dělala teda ta rybilka, nebo byla málo mastná, ale dcerka se mi po ní červenala na „pipince“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí