Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nejlepším lékem jsou látkové pleny a často přebalovat. Začala jsem je používat asi ve třech týdnech, prcek měl do tý doby zadek pořád jak pavián. Teď ho akorát na noc preventivně zasypu trochu pudrem a jinak nádhera. Ušetříme nejen za plíny, ale i za tyhle všechny krémíčky. 800,– jen za krém na zadek, to je fakt drsný… já jsem za celou svou látkovou výbavu dala asi 3500,– a využije to několik dětí.
My jsme používali Rybilku a byli jsme spokojení…malému jsou 3 měsíce a už asi měsíc nemažu vůbec a prdelku má krásnou bez opruzenin…
@luciashek já mám od začátku rybilku. Tuba stojí 79kč. Mám jí ještě půlku, a to malou mažu po každém přebalení a má už 2,5 měsíce. Nemá absolutně žádnou opruzeninu. Jsem s ní hodně spokojená
Bepanten je asi taky dobrý, ale moc drahý. A proč vyhazovat peníze z okna. Nejlepší bude, vyzkoušet to ![]()
Ráda bych reagovala na názor „adam755“, pokud máte děťátko s extremě citlivou pokožkou, nepomůže ani častá výměna látkových plen
, již z porodnice jsme šli s toxákem a jediné, co zabralo, byla Rybilka, kterou musíme používat po každém přebalení
. Mám druhé dítě a problémy s citlivostí jsem řešila poprvé a jediné co zabralo a je naší jistotou je Rybilka. A cena, to je obrovská třešnička na dortu. ![]()
Jinak mám ještě doma 4 nenačaté vzorky sudokrému. Ale nevím, jaký je. Máte zkušenosti?
Nevím, jestli to mám vyhodit nebo mazat. Ale rybilka je super ![]()
Sudokrem hezky voní, ale nám nezabral a to nám ho dali v porodnici. Takže u nás letěl do koše, protože i kamarádky používají Rybilku. Jestli je Vám to líto vyhodit, dejte je do porodnice, pokud nejsou načlé.
Holky, mám doma půlročního prcka. V porodnici jsme dostali vzorek Sudocremu, ale neseděl nám. Zkusili jsme i Rybilku a krém na opruzeniny od Nivey. Ale s ničím nejsem tak spokojená jako s Bepanthenem. Pomáhal v letních měsících dokonce i manželovi, když se mu zapotila zadní partie. ![]()
Poslední dobou ho kupuju jedině na www.gigalekarna.cz, hledala jsem a hledala, ale tady ho seženu vždy nejlevněji. ![]()
Tak já nakupuji na mimibazaru např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… či u jiných prodejců a rozdíl je tam o sto korun což je dost. Je to s Anglie, kupuji to s pracími prášky či avivážemi, které jsou opravdu lepší než ty u nás, i pro ty miminka, krásně voní - tím jsem nechtěla dělat reklamu nikomu:-) Jen moje čerstvá zkušenost
Bepanthen jsem měla taky a mazala jsem na střídačku s rybilkou a pytiolem a zůstala jsem u rybilky neo a pytiolu, nic jiného nepoužívám. Takové peníze bych za bepanthen nedala, jsou levnější varianty a stejně účinné.
Tak nám Bepanthen vystačil od mala až do 3 let 1 velká tuba, takže to nepovažuju za velkou investici…a je super, stačí malá vrtva, hojí vše!
My používáme sudocrem. 125g uz ho máme něco přes měsíc, a vyhovuje nám více než bepanthen. Za bepanthen jsme taky měsíčně vyplazli několik stovek. Ale za ty peníze mi to taky nic moc extra nepřijde. Takže sudocrem doporučuji
No já se teda musím zastat luciashek… já mazu malyho úplně při každém přebalování silnou vrstvou bepanthenu + všechny faldicky (na stehynkach, pod bradou) párkrát denně. A při každém převlékání i podpaždí. Podle mě je prevence hodně dulezita. Radši ho budu pořád mazat než aby se mi jednou malej zaprudil. A mazu buď bepanthenem s olivovým olejem (zeleny) nebo klasický růžovým. A za krém na zadeček necháváme měsíčně v lékárně taky kolem té 900-1200. ![]()
Já používala Bepanthen jen krátce, protože se mi nijak neosvědčil a za ty prachy…přešla jsem na Rybilku, s tou jsem byla spokojená a za pár kaček ![]()
Ahoj všem, už jste tady probrali všechny možné produkty na zadečky našich prcků.
Nyní jde do lékáren nová Rybilka Neo. Je bez parabenů, obsahuje panthenol, mandlový a rybí olej. Získala jsem vzorky a mohu říct, že je opravdu kvalitní a cena? 100ml za cca 114 Kč.