Rybilka x Bepanthen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klára31
30.3.13 14:49

Ahoj všem, už jste tady probrali všechny možné produkty na zadečky našich prcků.
Nyní jde do lékáren nová Rybilka Neo. Je bez parabenů, obsahuje panthenol, mandlový a rybí olej. Získala jsem vzorky a mohu říct, že je opravdu kvalitní a cena? 100ml za cca 114 Kč.

• Citovat
  • Upravit
adam755
30.3.13 15:03

Nejlepším lékem jsou látkové pleny a často přebalovat. Začala jsem je používat asi ve třech týdnech, prcek měl do tý doby zadek pořád jak pavián. Teď ho akorát na noc preventivně zasypu trochu pudrem a jinak nádhera. Ušetříme nejen za plíny, ale i za tyhle všechny krémíčky. 800,– jen za krém na zadek, to je fakt drsný… já jsem za celou svou látkovou výbavu dala asi 3500,– a využije to několik dětí.

• Citovat
  • Upravit
8
31.3.13 15:08

My jsme používali Rybilku a byli jsme spokojení…malému jsou 3 měsíce a už asi měsíc nemažu vůbec a prdelku má krásnou bez opruzenin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
31.3.13 15:12

@luciashek já mám od začátku rybilku. Tuba stojí 79kč. Mám jí ještě půlku, a to malou mažu po každém přebalení a má už 2,5 měsíce. Nemá absolutně žádnou opruzeninu. Jsem s ní hodně spokojená :palec: Bepanten je asi taky dobrý, ale moc drahý. A proč vyhazovat peníze z okna. Nejlepší bude, vyzkoušet to :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klára31
1.4.13 22:16

Ráda bych reagovala na názor „adam755“, pokud máte děťátko s extremě citlivou pokožkou, nepomůže ani častá výměna látkových plen :nevim:, již z porodnice jsme šli s toxákem a jediné, co zabralo, byla Rybilka, kterou musíme používat po každém přebalení 8o. Mám druhé dítě a problémy s citlivostí jsem řešila poprvé a jediné co zabralo a je naší jistotou je Rybilka. A cena, to je obrovská třešnička na dortu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
2.4.13 14:07

Jinak mám ještě doma 4 nenačaté vzorky sudokrému. Ale nevím, jaký je. Máte zkušenosti? :nevim: Nevím, jestli to mám vyhodit nebo mazat. Ale rybilka je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klára31
2.4.13 14:10

Sudokrem hezky voní, ale nám nezabral a to nám ho dali v porodnici. Takže u nás letěl do koše, protože i kamarádky používají Rybilku. Jestli je Vám to líto vyhodit, dejte je do porodnice, pokud nejsou načlé.

• Citovat
  • Upravit
1
27.11.13 12:34

Holky, mám doma půlročního prcka. V porodnici jsme dostali vzorek Sudocremu, ale neseděl nám. Zkusili jsme i Rybilku a krém na opruzeniny od Nivey. Ale s ničím nejsem tak spokojená jako s Bepanthenem. Pomáhal v letních měsících dokonce i manželovi, když se mu zapotila zadní partie. :lol:
Poslední dobou ho kupuju jedině na www.gigalekarna.cz, hledala jsem a hledala, ale tady ho seženu vždy nejlevněji. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
29.11.13 22:43

Tak já nakupuji na mimibazaru např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… či u jiných prodejců a rozdíl je tam o sto korun což je dost. Je to s Anglie, kupuji to s pracími prášky či avivážemi, které jsou opravdu lepší než ty u nás, i pro ty miminka, krásně voní - tím jsem nechtěla dělat reklamu nikomu:-) Jen moje čerstvá zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
3.5.16 14:17

Bepanthen jsem měla taky a mazala jsem na střídačku s rybilkou a pytiolem a zůstala jsem u rybilky neo a pytiolu, nic jiného nepoužívám. Takové peníze bych za bepanthen nedala, jsou levnější varianty a stejně účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
6.5.16 22:37

Nam tedy bepanten vubec nepomahal, nej pro nas byl infadolan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.5.16 22:43

Tak nám Bepanthen vystačil od mala až do 3 let 1 velká tuba, takže to nepovažuju za velkou investici…a je super, stačí malá vrtva, hojí vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.5.16 14:20

My používáme sudocrem. 125g uz ho máme něco přes měsíc, a vyhovuje nám více než bepanthen. Za bepanthen jsme taky měsíčně vyplazli několik stovek. Ale za ty peníze mi to taky nic moc extra nepřijde. Takže sudocrem doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.8.16 08:55

No já se teda musím zastat luciashek… já mazu malyho úplně při každém přebalování silnou vrstvou bepanthenu + všechny faldicky (na stehynkach, pod bradou) párkrát denně. A při každém převlékání i podpaždí. Podle mě je prevence hodně dulezita. Radši ho budu pořád mazat než aby se mi jednou malej zaprudil. A mazu buď bepanthenem s olivovým olejem (zeleny) nebo klasický růžovým. A za krém na zadeček necháváme měsíčně v lékárně taky kolem té 900-1200. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.11.16 04:21

Já používala Bepanthen jen krátce, protože se mi nijak neosvědčil a za ty prachy…přešla jsem na Rybilku, s tou jsem byla spokojená a za pár kaček :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure