Rybilka x Bepanthen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
4.12.16 08:16

Ahoj maminky vim ze to sem asi nepatri ale chci se zeptat zjistila jsem ze cekame miminko brala jsem vitaminy mamavit a ted chci zacit brat gravital nemyslite ze neudelam blbost? :? Myslim si ze jsou tyhle vaechny prasky na jedno brdo…dik za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.12.16 17:04
@Zuzulik4 píše:
Ahoj maminky vim ze to sem asi nepatri ale chci se zeptat zjistila jsem ze cekame miminko brala jsem vitaminy mamavit a ted chci zacit brat gravital nemyslite ze neudelam blbost? :? Myslim si ze jsou tyhle vaechny prasky na jedno brdo…dik za radu

Nepatří, ale i tak ráda napíšu ;)
Co se týče Mamavitu, tak ten jak jsem slyšela od doktorky je zbytečně,,nabušenej,,vitamínama, který ani nepotřebujeme a zbytečně si tim zatěžujem tělo. Gravital ani neznám.
Mě doktorka doporučila Ogestan, který se dá užívat jak při plánovaným těhu, během něj a i při kojení. To mě potěšilo, že celé období ho mužu brát. Super je, že právě obsahuje jenom to nejdůležitější a nic zatěžujícího navíc. Kdyby Tě zajímalo co konkrétně, tak Jod, Omaga 3 mastné kyseliny, Vitatmin D a E3+ kyselinu listovou.Taky je skvělý, že ti stačí jen jedna tobola denně, co se dobře polyká a balení je na měsíc. Dá se objednat online nebo si vyber případně lékárnu, kam si ho necháš objedat. Pokud si h objedáš sama, tak je to i levnější, nicméně, mají na něj dost často slevové akce.
Tak, mou zkušenost znáš, je to na TObě ;)

• Citovat
  • Upravit
742
17.1.17 16:41

Jedině Rybilka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat