Chutě na sladké - možné těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
10.11.13 21:11
@hančí juice píše:
no jako vtip dobrý..by mě zajímalo, kam na tohle holky chodíte?? neznám vás, tak nevím co myslíte vážně a co ne.. taky bych mohla být lesba já, že ještě ve svých letech jím dušenou mrkev, když 90% populace ji považuje za „hnusnou“… :D ale podle mě se nedá určit podle toho co jí maminka, pohlaví dítěte..navíc bych řekla, že pokud člověk má vyváženou stravu, tak jí všechno…sladký, mrkev, ryby..jde spíš o chuťové preference, což je u mě sladký jednoznačně..
:think: asi takhle, nicky co se vyskytují na téhle stránce, nemyslí vážně skoro nic :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.11.13 21:13

@Antonie Bolavá Mám v panelu další obdobně plodnou diskuzi a svrbí mi ruka tam něco nenapsat, ale zatím se krotím! Karle drž mě!!!

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 21:13
@Brooucinda píše:
Třeba by ho děti jedli. Podsouváš jim své chutě :think:

nejedli, nechtějí to ani za nic, ani na návštěvě ani ve školce, je to genetický ;) ale koprovka třeba tomu nejstaršímu chutná :think: mám pocit že je to kukačka :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:14

@Brooucinda my máme tři dcery jak kdo :mrgreen: Manžel má tři, já jen dvě. Tu první si porodila jiná maminka když já jsem ještě kouřila za školou 8)
No a jinak jsem připravená na vše. Ale zapomněla jsi zmínit inteligentní pubertální výlevy. To je snad na tom nejhorší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.11.13 21:15
@Brooucinda píše:
@Antonie Bolavá Mám v panelu další obdobně plodnou diskuzi a svrbí mi ruka tam něco nenapsat, ale zatím se krotím! Karle drž mě!!!

myslíš tu čůrací?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.11.13 21:16
@K-Black píše:
nejedli, nechtějí to ani za nic, ani na návštěvě ani ve školce, je to genetický ;) ale koprovka třeba tomu nejstaršímu chutná :think: mám pocit že je to kukačka :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jako že ti ho někdo podsunul do dělohy, abys ho pak vydávala za své? Hmmmmm exemplární příklad… :think:
  • Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.11.13 21:17
@K-Black píše:
myslíš tu čůrací?

jj :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:18
@Brooucinda píše:
@Antonie Bolavá Mám v panelu další obdobně plodnou diskuzi a svrbí mi ruka tam něco nenapsat, ale zatím se krotím! Karle drž mě!!!

kde? Kde? Pusť Karla na ně, on jim všechno vysvětlí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.11.13 21:18

@Antonie Bolavá No tak zrovna na ty výlevy si myslím, že se nepřipravíte… Mohla bych ti povídat :mrgreen: Já jsem teda mladice a dítě mělo před pár dny rok, ale ještě si to pamatuju, jak jsem to matce zavařovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:19
@K-Black píše: :think: asi takhle, nicky co se vyskytují na téhle stránce, nemyslí vážně skoro nic :mrgreen:

jaký nicky :cert: Sama jsi nicka :jazyk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 21:19

@K-Black „hnusných“ jídel je milion..sama bych jich dokázala vyjmenovat hory.. myslela jsem to jinak.. když něco nejím, nechutná mi, neznamená, že je to hnusný.. na tohle jsem trochu vysazená, když někdo chodí a říká..fuj tohle je hnus..to nejez.. to je spíš můj problém, to je fakt..ale dovedete si představit, že si uvaříte svoje oblíbený jídlo a někdo přijde a řekne - „jak tohle můžeš jíst? vždyt je to hnus…“ osobně si myslím, že to nikoho nepotěší.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.11.13 21:20
@Antonie Bolavá píše:
jaký nicky :cert: Sama jsi nicka :jazyk: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo!!! Nicka je to!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:21
@Brooucinda píše:
@Antonie Bolavá No tak zrovna na ty výlevy si myslím, že se nepřipravíte… Mohla bych ti povídat :mrgreen: Já jsem teda mladice a dítě mělo před pár dny rok, ale ještě si to pamatuju, jak jsem to matce zavařovala :lol:

no já to mám teď momentálně doma :zed: Na všechno má odpověď a huba jí asi za chvíli praskne ve švech jak se nafukuje :lol: A dneska jsem se zařekla, že už radši nebudu zapředat vůbec hovor. Ale přiznám se, že provokuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.11.13 21:21

@hančí juice Heled já tohle slyším od manžela dnes a denně. Mohu ti dát ale ponaučení. Dá se na to zvyknout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.11.13 21:22
@Antonie Bolavá píše:
no já to mám teď momentálně doma :zed: Na všechno má odpověď a huba jí asi za chvíli praskne ve švech jak se nafukuje :lol: A dneska jsem se zařekla, že už radši nebudu zapředat vůbec hovor. Ale přiznám se, že provokuju :oops:

To moje matka taky provokovala a já na to dycky skočila! Taky jsem chtěla kalohoty do zvonu a matka přitáhla obr tlustej pletenej hnusnej debilní svěëtr a prej! Je pěknej, zejtra v něm půjdeš do školy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex