Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K-Black píše:
já že je to hnusný píšu tady, opravdu nejsem blbá a pitomá abych to říkala před dětma, nebo někomu komentovala jídlo. U nás je to i zakázané, děti můžou říct že jim to nechutná, ale že je to hnusné ne, to řvu
Jak dlouho jsi tady?
Od pradávna ![]()
@Antonie Bolavá píše:už si tě píšu
jaký nickySama jsi nicka
![]()
![]()
@Brooucinda píše:![]()
![]()
Jo!!! Nicka je to!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebe taky
a to jste my byly celkem sympatické ![]()
@Brooucinda píše:
@hančí juice Heled já tohle slyším od manžela dnes a denně. Mohu ti dát ale ponaučení. Dá se na to zvyknout
no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila..
hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky.. ![]()
@K-Black Já si toho ze začátku nevšimla. Antoan za to může a její Karel!!!
@hančí juice píše:
no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila..hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky..
já bych ji nedovolila mít ani v ledničce, máš hodného a tolerantního muže ![]()
@hančí juice píše:
no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila..hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky..
Tak když si dělám sojový boby tak dycky poslouchám mimnimálně do dalšího dne. Musí být totiž namočený. Já už si zbvykla. Na zeleninu manžel říká - díky zdraví nechci dej si za mě a na voce - oloupeš mi to Pomelíčko? ![]()
@Brooucinda píše:
@K-Black Já si toho ze začátku nevšimla. Antoan za to může a její Karel!!!
za co zase můžu??
@K-Black píše:
já že je to hnusný píšu tady, opravdu nejsem blbá a pitomá abych to říkala před dětma, nebo někomu komentovala jídlo. U nás je to i zakázané, děti můžou říct že jim to nechutná, ale že je to hnusné ne, to řvu
Jak dlouho jsi tady?
ježkovy voči..asi měsíc?? co pročítám diskuze?? registrovaná už dýl.. já právě taky řvu, jídlo bud chutná nebo ne..ale hnusný není žádný..každej má totiž rád něco jinýho
tak proto.. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
@K-Black piš mužíčku, piš. Všechno své ženě Filoméně
To řikám naželovi v posteli dycky. Téme. Měli bysme prodat auto - ano manželi. A pak si za to koupíme jiné. Ano manželi koupíme - svojí ženě Filoméně ![]()
@hančí juice nevlastní dceři už 6 let říkám, že je dobytek, že jí syrovou bramboru a nic. Ani to s ní nehlo
@K-Black píše:
já bych ji nedovolila mít ani v ledničce, máš hodného a tolerantního muže
je to hodná a vychovaná mrkev..z hrnce nevyleze a nenakazí ostatní jídla
přísahám.. a zabere jen kousek poličky..
@Brooucinda mně to říká můj pořád. Asi si myslí že jsem na prachy nebo co ![]()
Jak dlouho jsi tady?