Chutě na sladké - možné těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
10.11.13 21:22
@hančí juice píše:
@K-Black „hnusných“ jídel je milion..sama bych jich dokázala vyjmenovat hory.. myslela jsem to jinak.. když něco nejím, nechutná mi, neznamená, že je to hnusný.. na tohle jsem trochu vysazená, když někdo chodí a říká..fuj tohle je hnus..to nejez.. to je spíš můj problém, to je fakt..ale dovedete si představit, že si uvaříte svoje oblíbený jídlo a někdo přijde a řekne - „jak tohle můžeš jíst? vždyt je to hnus…“ osobně si myslím, že to nikoho nepotěší.. :zed:

já že je to hnusný píšu tady, opravdu nejsem blbá a pitomá abych to říkala před dětma, nebo někomu komentovala jídlo. U nás je to i zakázané, děti můžou říct že jim to nechutná, ale že je to hnusné ne, to řvu ;)
Jak dlouho jsi tady?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.11.13 21:23
@K-Black píše:
já že je to hnusný píšu tady, opravdu nejsem blbá a pitomá abych to říkala před dětma, nebo někomu komentovala jídlo. U nás je to i zakázané, děti můžou říct že jim to nechutná, ale že je to hnusné ne, to řvu ;)
Jak dlouho jsi tady?

Od pradávna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 21:23
@Antonie Bolavá píše:
jaký nicky :cert: Sama jsi nicka :jazyk: :lol: :lol:
už si tě píšu
@Brooucinda píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo!!! Nicka je to!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tebe taky :cert: a to jste my byly celkem sympatické :roll:

• Citovat
  • Upravit
10.11.13 21:24
@Brooucinda píše:
@hančí juice Heled já tohle slyším od manžela dnes a denně. Mohu ti dát ale ponaučení. Dá se na to zvyknout :mrgreen:

no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila.. :D hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.11.13 21:25

@K-Black Já si toho ze začátku nevšimla. Antoan za to může a její Karel!!!

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 21:26
@hančí juice píše:
no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila.. :D hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky.. :zed:

já bych ji nedovolila mít ani v ledničce, máš hodného a tolerantního muže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:26

@K-Black piš mužíčku, piš. Všechno své ženě Filoméně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.11.13 21:27
@hančí juice píše:
no já to poslouchám už celý víkend co mám dušenou mrkev v lednici..dvakrát denně ji vyndá, řekne, že je to hnusný a dá ji zase zpátky.. takže o to víc jsem na to háklivá..bych mu za to takovou vlepila.. :D hlavně se to bude muset odnaučit, tohle mi před dítětem říkat nebude… já mu ty jeho chutě, taky nekomentuju..paštika a chili papričky.. :zed:

Tak když si dělám sojový boby tak dycky poslouchám mimnimálně do dalšího dne. Musí být totiž namočený. Já už si zbvykla. Na zeleninu manžel říká - díky zdraví nechci dej si za mě a na voce - oloupeš mi to Pomelíčko? :lol:

• Citovat
  • Upravit
17630
10.11.13 21:27
@Brooucinda píše:
@K-Black Já si toho ze začátku nevšimla. Antoan za to může a její Karel!!!

za co zase můžu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 21:28
@K-Black píše:
Jak dlouho jsi tady?

ježkovy voči..asi měsíc?? co pročítám diskuze?? registrovaná už dýl.. já právě taky řvu, jídlo bud chutná nebo ne..ale hnusný není žádný..každej má totiž rád něco jinýho :D tak proto.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
@Antonie Bolavá píše:
@K-Black piš mužíčku, piš. Všechno své ženě Filoméně :pankac:

To řikám naželovi v posteli dycky. Téme. Měli bysme prodat auto - ano manželi. A pak si za to koupíme jiné. Ano manželi koupíme - svojí ženě Filoméně :lol:

• Citovat
  • Upravit
17630

@hančí juice nevlastní dceři už 6 let říkám, že je dobytek, že jí syrovou bramboru a nic. Ani to s ní nehlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
@Antonie Bolavá píše:
za co zase můžu??
Že je Blacková Nicka :lol:
  • Citovat
  • Upravit
10.11.13 21:29
@K-Black píše:
já bych ji nedovolila mít ani v ledničce, máš hodného a tolerantního muže :mrgreen:

je to hodná a vychovaná mrkev..z hrnce nevyleze a nenakazí ostatní jídla :D přísahám.. a zabere jen kousek poličky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.11.13 21:30

@Brooucinda mně to říká můj pořád. Asi si myslí že jsem na prachy nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí