Chůvičky - jaké se vám osvědčily?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
19.10.12 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
19.10.12 20:34

Já mám od Sencor a jsem spokojená, mám je pro druhé dítko a pořád fungujou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.10.12 20:44
@Alenka21 píše:
Aventky jsou hodně poruchové, nemám to z doslechu, ale ze zkušeností, maj malej dosah a chrastí v nich(pro ty, který by se do mě chtěly pustit:vím, že záleží na spotřebičích a ostatních „vlnách“-i přesto jsou poruchové)

já měla 2 chuvy nějaký no name tak ty šli z baráku hned pak philipsky takové ty staré žluté no chrastilo to hrozně děs ted máme avent ty akorát bez teploměru a ukolébavek a super konečně něco co nám doma funguje a sliším i jak malá cucá dudlík :lol: i jak se nadechuje ono my bydlíme v paneláku to je velký problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
19.10.12 20:45

Angel care

Ahoj máme Angel care hned 2× a jsem s nimi hodně spokojená. První máme i s monitorem dechu. Používáme obě dvě najednou a vůbec se neruší. Sousedi vedle nás mají taky tu samou a taky v pohodě. Jde na nich naladit až 8 různých kanalů. Používám je po rodinném domě a zahradě. Signál při přímé viditelnosti přes jednu stěnu baráku dosáhne cca 400 – 500 metrů. Pokud je to přes víc zdí, tak se vzdálesnost zkracuje tak na 100 – 200 metrů. Rozhodně není problém nechat děti spát a jít pracovat ven na zahradu nebo večer grilovat.
A další plus jsou docela odolné - několikrát my spadly na dlaždičky a i záchodovou mísu ustály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.10.12 20:47

Jo a lepší jsou digitální než analogové nám právě ty analogové vubec nevyhovovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
19.10.12 21:06

Mam digitalni Philips Avent, dobry, ale ted jsem musela reklamovat, pac po roce se zacla sama vypinat a neni to baterkama. Takze bude nejspis mesic bez a z toho teda nadsena nejsem.
U babicky mame Ikea a to je dobry jen jako nouzovka, to samy vysilacky, co jsme meli doma uz driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.10.12 21:36

Teď používáme Angelcare a nedám na tuto značku dopustit. Fungují bez problémů, žádné chrčení a výpadky, krásný čistý zvuk. Dosah je taky optimální. Bydlíme v rodinném domku a dosah je až cca 100 m od domu.
Předtím jsme měli chůvičky Sencor a kvalitativně byly o dost horší, jak dosahem, tak kvalitou přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
19.10.12 21:56

Já mám Babymoov High care a max. spokojenost. Ono to je těžký, každý ti napíše, co mu vyhovuje, ale místo toho bych se řídila jinými paramatry. Hodně záleží, kde bydlíte. Něco jiného je vesnice a nebo větší město, kde je pravděpodobně i větší výskyt chůviček. Mohou se tak vzájemně rušit. Pokud vám jde o co nejdelší dosah, pak bych určo nevolila obousměrnou, páč to dosah zkracuje atd. Rozhodně koukni na odkaz od @masinka9 a jejich diskuzní forum, je tam plno užitečných rad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
20.10.12 10:02

Hodně jsem se pídila po recenzích uživatelů a nejlépe mi vyšly chůvičky Philips Avent SCD525. My jsme tedy sehnali typ SCD520, ale myslím, že to vyjde na stejno a jsme fakt spokojení. Doporučuju aby měla rodičovská a dětská jednotka napájení ze sítě i na baterie (což ty naše mají)… aby jste je mohli používat i třeba venku v kočárku.
Kdysi jsme měli chůvičky Fisher Price a nedá se to srovnávat. Oproti Aventu v nich chrčelo a nebyly spolehlivé a v paneláku byl problém se signálem. U Aventu je čistý zvuk a nic je neruší… pokud dojdou baterie nebo se náhodou ztratí signál (třeba kvůli bateriím), tak to hned hlásí. Samy si najdou frekvenci atd. A jsou i hezké a malé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.10.12 10:51
@tumpach píše:
CHŮVIČKA SENCOR :think: :think:

Já teda Sencor měla a po půl roce nepravidelného užívání odešla. Měli jsme od Sencoru víc výrobků a musím říct, že od nich už nechci nic ani zadarmo :?
A jinak máme Philips Avent, nevím přesně typ, ale jedou pořád a používáme je denně už druhým rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
20.10.12 15:25

Já nedám dopustit na digitální Philips Avent, máme přesně tyto http://www.korunka.cz/…a-scd-535-00
bydlíme ve starém baráku se silnými zdmi a všude máme krásný dosah, můžu jít klidně na zahradu a nebo do půlky ulice a pohoda, neznám žádné rušení ani chrastění, jsem maximálně spokojená a můžu jen a jen doporučit, používám je denně rok a půl a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
13.11.12 11:46

My máme chůvičku od Aventu a taky si nemůžu na nic stěžovat. Jak píše Melany86 máme podobný barák a s dosahem fakt není problém. Já mám konkrétně tuto: My máme chůvičku od Aventu a taky si nemůžu na nic stěžovat. Jak píše Melany86 máme podobný barák a s dosahem fakt není problém. Já mám konkrétně tuto: http://kojenecke-obleceni. eu/zbozi/detske-chuvicky/&idd=5860-detska-chuvicka-philips-avent. html. eu/zbozi/detske-chuvicky/&idd=5860-detska-chuvicka-philips-avent. html Mám jí darovanou po ségře, která jí používala víc jak 2 roky a je pořád funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5767
13.11.12 13:28

Ahoj holky, philips avent jsou super, teď mám tefal http://www.centar.cz/…44.html,taky jsou pecka. Kolem mě všichni chválili. :palec: Samo, záleží taky kus od kusu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.11.12 19:50

My původně kupovali chůvičku Sencor SBM 141 (byla levná) a museli jsme ji vrátit. Jenom chrčela. :? Zpětně jsem si přečetla recenze na tuto chůvičku a spousta lidí s ním byla nespokojená.
Tak jsme koupili dražší chůvičku Philips Avent a jsme s ní moc spokojení. Slyším v ní i jak se naše princezna otáčí v postýlce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.11.12 08:06

Taky používáme chůvičku Philips Avent a funguje zatím bez problému. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí