Chvilkové oslepnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
18.7.14 08:42

Jedu. prece neoslepne z toho ze nanej neco leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.14 08:51

Dobre delas, s timhle neni radno si zahravat, pres vikend to fakt vydrzet nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.7.14 09:04

Tyhle zástupy… Mám s nimi taky pěkně blbou zkušenost. Někdy mi to přijde, že ošetřit pacienta, navíc „cizího“, je nad jejich síly. Dceru zastupující lékařka při horečkách a zvracení nechtěla ani po telefonické konzultaci vidět, že dieta to vyřeší a byla z toho spálová angína a píchaný penicilin v nemocnici.
Nechápu zdejší útoky na zakladatelku, že místo diskuze zde má okamžitě vyrazit k dr. Představte si, že máte 3 děti, jste doma sama, bydlíte na vesnici, kde autobus jede ve čtvrtek a v dubnu a jste bez auta. Věřím, že souběžně s diskuzí hledá možnost, jak se dopravit k lékaři. Chápu, že vy dokonalé byste to řešili jinak, ale to není důvod k osočování.
K tématu: mě se něco podobného stalo, když mi hodně rychle spadl tlak. Všechno jsem vnímala, jen jsem nic neviděla. Po hodině jsem měla tlak 90/50, v tu dobu asi 0. Může to být jednorázová záležitost, ale i upozornění na závažnější problém. Nechala bych syna prohlédnout na neurologii.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.7.14 09:06
@jessikka píše:
Tak to ja bych po zkusenostech a manzelovyma ocima k lekari teda spechala. Nektere veci tykajici se oci se musi resit okamzite. Konkretne to, co mel manzel, do 24 hodin. My jsme to bohuzel nestihli a oko uz nebude jako driv.

A co se mu stalo? 8o Co proběhlo do 24 hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
18.7.14 09:07

Něco podobného se teď stalo tchýni, ale neviděla jen na jedno oko. Na konec to bylo tím, že ty oči měla hrozně suché. Dostala od Dr. umělé slzy.
Třeba to taky nebude nic vážného, ale já bych rozhodně šla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.14 09:11

@Kirbisek ochlipnuta sitnice.
ale co ae tyka tohoto pripadu, videla bych to spis na neuroligii, postizen byly obe oci naraz.
ale odbornik nejsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 09:39

10h my jede autobus jedu primo do nemocnice.pak dam vedet. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.7.14 09:47
@dorotka28 píše:
Dnes rano syn na asi na 30s oslepl. lezela jsem v posteli kluci koukali na pohadky a behem par minut hroznej plac a volal na mladsi at jde pro me. utikala jsem tam a syn byl na zemi a placal okolo rukama smatral po zemi a brecel ze nevidi vubec nic. zvedla jsem ho a oci mel uplne vykuleny. nez jsem dobehla pro mobil abych zavolala zachranku zase videl.je mu 8let.mohl to mit treba z toho jak koukal na televiz?

Ahoj, určitě bych k dr. zašla, ať vás pošle na vyšetření očiček.
Ale třeba rychle vstal nebo něco a „zatmělo“ se mu. Já mám problém s tlakem, když se rychle zvednu, taky se mi jakoby zatočí hlava a mám mžitky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
18.7.14 09:54

Jejda..chudáček, muselo ho to hrozně vyděsit. tak přeji at to není nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
18.7.14 09:58

@maminka159 Tomu rozumím, jen mi to nepřipadalo, že by nechtěla nebo to nějak zlehčovala, ale to je určitě každého subjektivní názor. Já jsem někdy taky tvrdá až hnusná, jen se tady poslední dobou objevují takové komentáře, že by ten, co se jen nevině zeptá, nejradši zalezl pod zem.
Nemyslela jsem to konkrétně, už vůbec ne na tebe, ale spíš všeobecně-jakože trochu empatie by občas neškodilo :-)Ta anonymita diskuzí je zrádná a občas dává určitým jedincům pocit nemístné nadřazenosti :roll:
Pokud jsem se tě nějak dotkla, tak se omlouvám. Opravdu to bylo spíš jen zamyšlení nad zde častými odpověďmi tohoto tipu… Ale ne, že někdo chce pomoc tím, že druhého jak říkáš nakopne, ale že se opravdu chce trefovat do bolavého místa, aby se sám cítil dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 11:01

Ptala jsem se zde protoze jsem myslela ze to nekdo zazil. cekala jsem 2h doma nez my pojede bus tak sem se chtela neco dozvedet. urcite bych neriskovala. volala jsem i na ocni tam je to prekvapilo ze me hned nikam neposlala.na ocnim jsou do 11h a me jede bus az 13h takze jedu do dalsiho mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
18.7.14 11:31

@dorotka28 zakladatelko, dej vědět, jsem taky zvědavá. mě se stalo něco podobného (měla jsem cca 5 minut silně rozmazané vidění) a pak to samo odešlo. A nevím proč, prostě to najednou přišlo a najednou odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.7.14 11:54

@dorotka28 za me neurologie

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.7.14 11:55

@Vermun muze to byt i slaba mrtvicka…proto se s kazdym vypadkem zraku, sluchu ci reci ma jit do nemocnice…Jo a i male deti mohou mit mrtvici…

• Citovat
  • Upravit
2041
18.7.14 11:59

:mavam: asi bych si vyžádala i krevní testy na cukrovku :think: tohle chvilkové „oslepnutí“ a nebo výpadek zraku dělá často oční změny způsobeny přímými důsledky hyperglykémie :think:
Držím palce ať je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák