Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes rano syn na asi na 30s oslepl. lezela jsem v posteli kluci koukali na pohadky a behem par minut hroznej plac a volal na mladsi at jde pro me. utikala jsem tam a syn byl na zemi a placal okolo rukama smatral po zemi a brecel ze nevidi vubec nic. zvedla jsem ho a oci mel uplne vykuleny. nez jsem dobehla pro mobil abych zavolala zachranku zase videl.je mu 8let.mohl to mit treba z toho jak koukal na televiz?
Z televize to nebude. Zajdi s ním radši k doktorovi, nejspíš ho pošle na nějaká vyšetření
TAky se mi to v tomto věku stávalo, myslím, že to byly počínající mdloby - ale ne úplné… ![]()
Spíš jestli rychle nevyskočil, když předtím seděl déle v klidu na gauči a trochu se mu zamotala hlava a zatmělo před očima…
@Pipet píše:
Spíš jestli rychle nevyskočil, když předtím seděl déle v klidu na gauči a trochu se mu zamotala hlava a zatmělo před očima…
Mě se to právě stalo jednou v družině, vůbec jsem rychle nevyskočila, seděli jsme všichni v kruhu a pár sekund jsem neviděla, a pak se to zase vrátilo a cajk. A pak jsem v pubertě začala být citlivá na celkové omdlívání. Ale pro klid v duši, radši konzultovat s dr.
Resim to tady protoze bydlim na vesnici a autobus do mesta nejede kazdych 5min.
@dorotka28 píše:
Tak tomu dr. normálně zavolej a pak se tam když tak vydejte… Ať je klídek.
Zavolam je tam prave od 8h. a to jeste musime 5km pesky a mam 3 deti takze to taky neni jen tak.
@dorotka28 píše:
jasně. Navíc si nemyslím, že by to byl akutní stav, kde by záleželo na minutách. Ale k tomu doktorovi bych být tebou dneska zajela. Přeci jen je pátek. Abys zhruba vědělao co by mohlo jít
To urcite pujdu ten vikend v nejistote bych nevydrzela.
.kdyby se my nerozbilo auto uz jsem davno u doktora.
Tak to ja bych po zkusenostech a manzelovyma ocima k lekari teda spechala. Nektere veci tykajici se oci se musi resit okamzite. Konkretne to, co mel manzel, do 24 hodin. My jsme to bohuzel nestihli a oko uz nebude jako driv.
Tak nase dr tam neni ale co ji zastupuje tak rekla ze ho mam pozorovat jestli nema teplotu a ze snim nemam nikam jezdit. ze prej nanej treba neco leze.to je divne ne? prej kdyby se to opakovalo tak mam ject na neurologii.
@dorotka28 píše:
Tak nase dr tam neni ale co ji zastupuje tak rekla ze ho mam pozorovat jestli nema teplotu a ze snim nemam nikam jezdit. ze prej nanej treba neco leze.to je divne ne? prej kdyby se to opakovalo tak mam ject na neurologii.
coze? jezikriste
jed nekam jinam…do mesta ne detskou pohotovost a nenech se odbit…
Já bych normálně vyrazila na oční, popř tu neruologii a nenechala bych se odbýt. Budeš vědět, na čem jsi a ne nervní přes víkend.