Chvilkové oslepnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
18.7.14 07:17

Chvilkove oslepnuti

Dnes rano syn na asi na 30s oslepl. lezela jsem v posteli kluci koukali na pohadky a behem par minut hroznej plac a volal na mladsi at jde pro me. utikala jsem tam a syn byl na zemi a placal okolo rukama smatral po zemi a brecel ze nevidi vubec nic. zvedla jsem ho a oci mel uplne vykuleny. nez jsem dobehla pro mobil abych zavolala zachranku zase videl.je mu 8let.mohl to mit treba z toho jak koukal na televiz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
18.7.14 07:29

Z televize to nebude. Zajdi s ním radši k doktorovi, nejspíš ho pošle na nějaká vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.7.14 07:32

TAky se mi to v tomto věku stávalo, myslím, že to byly počínající mdloby - ale ne úplné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.7.14 07:34

Spíš jestli rychle nevyskočil, když předtím seděl déle v klidu na gauči a trochu se mu zamotala hlava a zatmělo před očima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.7.14 07:37
@Pipet píše:
Spíš jestli rychle nevyskočil, když předtím seděl déle v klidu na gauči a trochu se mu zamotala hlava a zatmělo před očima…

:think: Mě se to právě stalo jednou v družině, vůbec jsem rychle nevyskočila, seděli jsme všichni v kruhu a pár sekund jsem neviděla, a pak se to zase vrátilo a cajk. A pak jsem v pubertě začala být citlivá na celkové omdlívání. Ale pro klid v duši, radši konzultovat s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 07:38

Lezel ve vaku a jak oslepl prekulil se na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 07:42

Resim to tady protoze bydlim na vesnici a autobus do mesta nejede kazdych 5min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.7.14 07:44
@dorotka28 píše:
Resim to tady protoze bydlim na vesnici a autobus do mesta nejede kazdych 5min.

Tak tomu dr. normálně zavolej a pak se tam když tak vydejte… Ať je klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 07:53

Zavolam je tam prave od 8h. a to jeste musime 5km pesky a mam 3 deti takze to taky neni jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.7.14 07:55
@dorotka28 píše:
Resim to tady protoze bydlim na vesnici a autobus do mesta nejede kazdych 5min.

jasně. Navíc si nemyslím, že by to byl akutní stav, kde by záleželo na minutách. Ale k tomu doktorovi bych být tebou dneska zajela. Přeci jen je pátek. Abys zhruba vědělao co by mohlo jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 08:01

To urcite pujdu ten vikend v nejistote bych nevydrzela. :(.kdyby se my nerozbilo auto uz jsem davno u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.14 08:24

Tak to ja bych po zkusenostech a manzelovyma ocima k lekari teda spechala. Nektere veci tykajici se oci se musi resit okamzite. Konkretne to, co mel manzel, do 24 hodin. My jsme to bohuzel nestihli a oko uz nebude jako driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.7.14 08:26

Tak nase dr tam neni ale co ji zastupuje tak rekla ze ho mam pozorovat jestli nema teplotu a ze snim nemam nikam jezdit. ze prej nanej treba neco leze.to je divne ne? prej kdyby se to opakovalo tak mam ject na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.7.14 08:33
@dorotka28 píše:
Tak nase dr tam neni ale co ji zastupuje tak rekla ze ho mam pozorovat jestli nema teplotu a ze snim nemam nikam jezdit. ze prej nanej treba neco leze.to je divne ne? prej kdyby se to opakovalo tak mam ject na neurologii.

8o coze? jezikriste :zed: jed nekam jinam…do mesta ne detskou pohotovost a nenech se odbit…

• Citovat
  • Upravit
846
18.7.14 08:40

Já bych normálně vyrazila na oční, popř tu neruologii a nenechala bych se odbýt. Budeš vědět, na čem jsi a ne nervní přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák