Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední 2 nebo 3 dny je emimino nějaké zabržděné… Načítání a uložení napsaného příspěvku probíhá strašně dlouho, nikde jinde se mi to nestává, takže chyba asi nebude u mě…
![]()
PC, W10, kůůgl… ![]()
@bse.pedro píše: Více
Taky jsem si všimla. Mám mobilní verzi.
@bse.pedro píše: Více
Ano, přidávám se k tomuto postřehu.
Cookies promazány, rychlost inzernetu cajk, pomalu leze jen eMimino.
Než se odešle příspěvek, trvá to věčnost. ![]()
Takový postřeh, já přidám příspěvek, ono to vypadá jakože se načítá, ale když mě to přestane bavit, tak to zavřu a příspěvek je přidaný. Takže ony se ty příspěvky přidávají hned, jen z nějakýho důvodu tam hrozně dlouho visí hláška, že se příspěvek přidává.
Děkujeme za hlášení, někdy je stránka zpomalená kvůli množství uživatelů, co se najednou snaží přidat příspěvek. Kdyby problém přetrvával, dejte nám prosím znovu vědět sem.
Díky,
Matěj
@Havlova že by tu bylo až od včerejška velké množství uživatelů, co přidávají příspěvek ![]()
Taky se mi to děje, včera a dnes zase.
@admin píše: Více
tak doteď to nedělalo, je to od včerejška. Pochybuju, že by to bylo větším množstvím přispěvatelů. V dost diskusích jsou dva nebo tři stejné příspěvky, protože jim to nešlo načíst, tak to znovu odklikli. Taky mi to dlouho trvalo.
Dobrý večer,
nám se problém nepodařil nasimulovat, můžete prosím zkusit přidání příspěvku v anonymním okně, zda se to děje i tak?
Díky,
Matěj