Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Se zeptej u zubare. Urcite ti rekne jke jsou moznosti a i cena jednotlivých reseni.
@katintheBOx63 to je jasny ze se zeptam ale jdu az za 14dni…tak jsem psala jsem jestli nekdo o tom neco nevi ![]()
Jestli je kousek zubu venku, udělá ti na něj korunku. Jestli ne, nebo hodně málo, dostaneš můstek.
@yasmine5 nemam mam to stejne s dasni…jrste jsem cetla ze se dela korenova nastavba ale to se me asi netyka nevim
myslela jsem si ze by se udelal cep do toho korene.
Čep nejde udělat vždycky, to už posoudí zubař. Tak pokud je zároveň s dásní, tak nejspíš udělá ten můstek
@maca84 Myslím, že to jde. Na jednou zubu mám takový „hřebík“ a na něm korunku.
@Havlova a to jsi nemela taky zub myslim jen koren.mustek nechci to by musel brousit dva zuby a ty mam zdravy
@Havlova hm to ja nemam nic ulomilo se mi to uplne u dasne…tak nevim
treba to pujde…nechci ten koten vytrnout kdyz je v poradku pak tam budu mit diru a zuby se mi budou rozlejzat…tak jsrm myslela ze existije neco co pichnou so toho korene a daji na to korunku…
@maca84 Tohle je v tom kořeni zabetonovaný. Napřed mi vytrhli nervy z kořenů, pak tam vyvrtali otvor, dali tam čep a nějaký cement. Pak korunku. Bylo to na dlouho, nebylo to moc příjemné, ale funguje to už 20 let.