Chytrá domácnost

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2050
13.9.16 23:12

@Nimie my budeme mit treba zabezpečovačku od Jablotronu a pan, ktery nam to bude montovat, nam nabízel i sledovani otevrenych a zavrenych dveri u čehokoliv, s tim ze se to da sledovat pres mobil a snad i pres ovladac. Tak by to asi mela dělat každá firma, která spolupracuje s Jablotronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
13.9.16 23:25
@Romily píše:
@Nimie Takovéhle věci není nutné řešit přes chytrou domácnost. Venkovní rolety a markýzy poháněné motorem lze osadit čidlem a v případě větru či deště to zatáhne samo, bez tabletu či mobilu. A předpokládám, že skleník bude umět něco podobného.

Vím, že to nepotřebuje tablet nebo mobil, ale měla jsem za to, že ta sestava čidel apod. spadá do kategorie inteligentní domácnosti. Posledně když jsem koukala na nějaké nabídky, tak tam měli i chytré spotřebiče, které nebyly ale nutně navázané jen na mobil, tak jsem myslela, že i tohle se řeší v rámci nějaké takové firmy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
13.9.16 23:25

@Marketka25 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.16 08:04

@Nimie Tak „chytrá domácnost“ by měla být o jednom propojeném systému, což ty čidla nejsou, jsou schopna fungovat bez připojení k nějakému CML, takže je dodávají přímo firmy se stínícími prvky, nic specializovaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
14.9.16 16:48
@Romily píše:
@Nimie Tak „chytrá domácnost“ by měla být o jednom propojeném systému, což ty čidla nejsou, jsou schopna fungovat bez připojení k nějakému CML, takže je dodávají přímo firmy se stínícími prvky, nic specializovaného.

Aha, jasně, díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
4.3.17 16:10
@Erkata píše:
Loxone. Komplet dům cca 300tis.
Maximální spokojenost.

A dělali vám jen ten inteligentní systém, nebo to bylo společně s instalací žaluzií apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
6.3.17 12:07

@Nimie včetně instalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
6.3.17 12:48
@Erkata píše:
@Nimie včetně instalace.

Tak to je supr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.18 19:20

Tak něco takového by se nám domů taky hodilo. Četla jsem o tom, ale víc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
15.1.18 19:27

Už mám doma a spokojenost :palec: kupovali jsme na www.honzovadomacnost.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 14:57

Máme chytrou televizi, to stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.18 14:15

A to se bavíte o čem Zuzušino, co by se vám domů hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.18 16:51

O nějakém chytrém sytému do domu. Který by ho ohlídal a asi i ochránil před nechtěnou návštěvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
15.2.18 15:29

Holky, možná debilní otázka, ale jak to řešíte když vypadne proud? Máte v domě náhradní zdroj? Nebo se všechno nastavení resetuje? Nebo…?

• Citovat
  • Upravit
6.4.18 07:58
@Jolinda píše:
Kolem 13 tisíc stojí ten základní a pak se to pohybuje různě, podle toho co všechno si zvolíš. My jsme investovali 50 tisíc.
…ale propracované systémy už jsou zase dražší, když cílí na skupinu s domem v hodnotě přes 10 mil. Kč :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný