Chytré hodinky ARMODD CANDYWATCH?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
1.11.19 15:50

Chytré hodinky ARMODD CANDYWATCH?

Ahoj,
nemá někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Zvažuju si o ně napsat Ježíškovi, ale bojím se, aby to nebyl uplný sh*t, vzhledem k té ceně:think:.. Chtěla bych je spíš jen na rychlé čtení notifikací z telefonu, na sport uplně nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
1.11.19 16:07

Nemám je, taky se mi líbí, ale nekoupila bych je. Je to klasickej čínskej šmejd podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.11.19 16:09

Taky jsem na ně koukala, na Mallu, a pak jsem je objevila na Aliexpresu, tak úplně nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.11.19 16:11

A pokud to chceš je na notifikace, nestačil by náramek? Třeba xiaomi mi band 4? K tomu se dají dokoupit kovové náhradní pásky. A tam je alespoň dle recenzí ověřeno, že to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.19 11:36

@Šáruší to jsem právě chtěla jako aby vypadaly trochu elegantně, jako normalní hodinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
5.12.21 01:06

Hodinky armodd candywatch crystal 2

Ahoj všichni, máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Nejsou příliš těžké? Taky by mě zajímalo, jestli nevypadávají časem kamínky kolem ciferníku. Funkce by mi dostačovaly. Měla jsem náramek, chtěla bych něco elegantnější. Případně prosím doporučte podobné. Koukala jsem ještě na carneo gear +, ale chtěla bych kožený pásek a ty ho asi nemají. Díky moc za odpovědi. Kvítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák