Chytré hodinky/náramek pro 11letou

15486
13.3.23 12:13

Chytré hodinky/náramek pro 11letou

Co je lepší pro 11letou slečnu - chytré hodinky nebo náramek? Máte konkrétní tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
13.3.23 12:14

Záleží na co to bude používat? Smart watch, sport, placení? A taky jaký máte rozpočet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21594
13.3.23 12:34

Synovi jsme kupovali chytré hodinky amazfit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.3.23 12:56

Na základní fce stačí náramek - trekuje to zdraví, pohyb, kalorie a zvládne to i ty hodiny. :) Mám momentálně Fitbit Charge 5 > všechno super, jen občas zlobí synchronizace (trvá poměrně dlouho)

Pokud bych kupovala chytré hodinky, už bych investovala do vyšších modelů, aby to mělo proti náramku fakt smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15486
13.3.23 13:10

Stačí jednoduché funkce - čas, krokoměr. Propojení s telefonem - telefon nesmí ve škole používat. Když jí přijdou nějaké zprávy - jde vypnout nějaké zvonění, vibrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15486
13.3.23 13:11

Moc do toho investovat nechci. Netuším, jak moc to bude využívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
13.3.23 14:02

Běž do něčeho takového:

https://www.datart.cz/…2018-mb.html?…

Kvalitní a za rozumné peníze a umí to vše co to umět má a hlavně výdrž baterie 21 dnů je k nezaplacení.

• Citovat
  • Upravit
15486
13.3.23 14:33
@boricmytu píše:
Běž do něčeho takového:

Kvalitní a za rozumné peníze a umí to vše co to umět má a hlavně výdrž baterie 21 dnů je k nezaplacení.

Jak to jde na hubenou ruku? Já třeba osobně moc ráda hodinky nenosím. Mám taky chytré hodinky. Levnější. A nevyhovuje mi to. Mohla bych je přenastavit a dát dceři. Ušetřila bych. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
13.3.23 14:37
@Sára 1 píše:
Jak to jde na hubenou ruku? Já třeba osobně moc ráda hodinky nenosím. Mám taky chytré hodinky. Levnější. A nevyhovuje mi to. Mohla bych je přenastavit a dát dceři. Ušetřila bych. :lol: :lol:

no vidíš, taky možnost:)

Tak ony asi žádné hodinky nebudou na dětskou ruku a to ani ty, co jsou určené pro „sledování“ menších dětí.

• Citovat
  • Upravit
15486
13.3.23 14:48
@boricmytu píše:
no vidíš, taky možnost:)Tak ony asi žádné hodinky nebudou na dětskou ruku a to ani ty, co jsou určené pro „sledování“ menších dětí.

Myslím, že to třeba bude chtít použít právě na atletiku nebo když běhá - určitě krokoměr. Jenže tam se právě hodí mít co nejmenší. Mladší dítě má hodinky docela velké, ale moc je nenosí. Ale radost byla obrovská. Ale na běhání venku to není ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
13.3.23 14:55
@Sára 1 píše:
Myslím, že to třeba bude chtít použít právě na atletiku nebo když běhá - určitě krokoměr. Jenže tam se právě hodí mít co nejmenší. Mladší dítě má hodinky docela velké, ale moc je nenosí. Ale radost byla obrovská. Ale na běhání venku to není ideální.

Naše malé děti je taky nosí, bez nich ven nemůžou (jsme klidnější).

Nejlépe zavítat do obchodu a vyzkoušet:)

• Citovat
  • Upravit
21594
13.3.23 15:42
@boricmytu píše:
Běž do něčeho takového:

Přesně tyto má manžel i dvanáctiletý syn. Oba jsou moc spokojení. A jsou lehoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21594
13.3.23 15:43
@Sára 1 píše:
Jak to jde na hubenou ruku? Já třeba osobně moc ráda hodinky nenosím. Mám taky chytré hodinky. Levnější. A nevyhovuje mi to. Mohla bych je přenastavit a dát dceři. Ušetřila bych. :lol: :lol:

Na hubenou ruku jdou krásně. Mají dobrý řemínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák