Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Ahoj
Chci se zeptat, jestli nemate nekdo podobnou zkusenost.
Obcas se mi stava, ze kdyz nastartuju auto a propoji se mi pres bluetooth s telefonem (octavka a iphone), tak se mi na displeji ukaze, ze probiha hovor. Ale ve skutecnosti nikomu nevolam.
Nelze mi ani pustit hudba, protoze auto mi ukazuje, ze probiha hovor s neznamym cislem. Az kdyz z telefonu opravdu nekomu zavolam, tak se to prerusi.
Muze to byt samozrejme jen chyba spojeni nebo cokoliv jineho. Ale napadla me i varianta, ze mam auto nebo telefon hacknuty a auto se nejakym zpusobem prepoji, co ja vim 😂
Budu rada za jakykoliv tip
Mně se to kdysi před lety stávalo, když jsem si do mobilu stáhla Viber. Telefon byl taky ipone a chovalo se to úplně stejně, jak popisuješ. Viber jsem odinstalovala a už se to nikdy nestalo ![]()
Nebo jiná aplikace, která má povolení prolejzat kontakty a provádět hovory. Příp jiný povolení, jestli stačí, že třeba používá mikrofon nebo repráček, aby si telefon myslel, že voláš.
Projela bych oprávnění aplikací a zkrouhla je. Buď úplně nebo aspoň „povolit pouze při používání aplikace“. A uvidíš, jestli to pomůže…
Není to, že si auto opětovně načítá kontakty a „minulé“ hovory a jen to píše nesmysl? JInak by bylo vhodné to řešit spíš s prodejcem/ výrobcem.
Ahoj

Chci se zeptat, jestli nemate nekdo podobnou zkusenost.
Obcas se mi stava, ze kdyz nastartuju auto a propoji se mi pres bluetooth s telefonem (octavka a iphone), tak se mi na displeji ukaze, ze probiha hovor. Ale ve skutecnosti nikomu nevolam.
Nelze mi ani pustit hudba, protoze auto mi ukazuje, ze probiha hovor s neznamym cislem. Az kdyz z telefonu opravdu nekomu zavolam, tak se to prerusi.
Muze to byt samozrejme jen chyba spojeni nebo cokoliv jineho. Ale napadla me i varianta, ze mam auto nebo telefon hacknuty a auto se nejakym zpusobem prepoji, co ja vim 😂
Budu rada za jakykoliv tip