Hacknuty telefon/auto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.3.23 20:58

Hacknuty telefon/auto?

Ahoj :)
Chci se zeptat, jestli nemate nekdo podobnou zkusenost.
Obcas se mi stava, ze kdyz nastartuju auto a propoji se mi pres bluetooth s telefonem (octavka a iphone), tak se mi na displeji ukaze, ze probiha hovor. Ale ve skutecnosti nikomu nevolam.
Nelze mi ani pustit hudba, protoze auto mi ukazuje, ze probiha hovor s neznamym cislem. Az kdyz z telefonu opravdu nekomu zavolam, tak se to prerusi.
Muze to byt samozrejme jen chyba spojeni nebo cokoliv jineho. Ale napadla me i varianta, ze mam auto nebo telefon hacknuty a auto se nejakym zpusobem prepoji, co ja vim 😂
Budu rada za jakykoliv tip :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15410
10.3.23 21:14
@Anonymní píše:
Ahoj :)
Chci se zeptat, jestli nemate nekdo podobnou zkusenost.
Obcas se mi stava, ze kdyz nastartuju auto a propoji se mi pres bluetooth s telefonem (octavka a iphone), tak se mi na displeji ukaze, ze probiha hovor. Ale ve skutecnosti nikomu nevolam.
Nelze mi ani pustit hudba, protoze auto mi ukazuje, ze probiha hovor s neznamym cislem. Az kdyz z telefonu opravdu nekomu zavolam, tak se to prerusi.
Muze to byt samozrejme jen chyba spojeni nebo cokoliv jineho. Ale napadla me i varianta, ze mam auto nebo telefon hacknuty a auto se nejakym zpusobem prepoji, co ja vim 😂
Budu rada za jakykoliv tip :)

Mně se to kdysi před lety stávalo, když jsem si do mobilu stáhla Viber. Telefon byl taky ipone a chovalo se to úplně stejně, jak popisuješ. Viber jsem odinstalovala a už se to nikdy nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.3.23 21:41

Nebo jiná aplikace, která má povolení prolejzat kontakty a provádět hovory. Příp jiný povolení, jestli stačí, že třeba používá mikrofon nebo repráček, aby si telefon myslel, že voláš.
Projela bych oprávnění aplikací a zkrouhla je. Buď úplně nebo aspoň „povolit pouze při používání aplikace“. A uvidíš, jestli to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.3.23 22:08

Není to, že si auto opětovně načítá kontakty a „minulé“ hovory a jen to píše nesmysl? JInak by bylo vhodné to řešit spíš s prodejcem/ výrobcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák