Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jako hulič se snažím během obědů nikomu pod nos nesmrdět. Samotný je mi to nepříjemný. Ale když jdeme odpoledne nebo večer na pivko, tak si to cigáro dám. Kouknu jestli v těsný blízkosti někdo nejí, hulit pod nos jim nebudu, ale zas uvažuju tak, že kdyby jim to fakt tak strašně moc vadilo, tak jsou dovnitř. Podle mě se večer počítá s tím, že na zahrádce budou lidi kouřit.
@malákráličice píše: Více
A není to ta paní co jí vadí samoživitelky a jejich „kukačky“?
@Azeretereza píše: Více
@Anna766 píše: Více
To bude nějaká paní, co jí vadí všichni. ![]()
@Jajinka587 píše: Více
Prosím tě a kam si myslíš, že ten tvůj čoud z balkónu jde?
@Liberalissima píše: Více
jj, libi se mi kurak budky na letistich, jak tam v akvarku jde videt, v cem si uzivaji zivota ![]()
@Jajinka587 píše: Více
Ty víš, že když si zapálíš vedle dalších lidí, tak to na ně půjde a oni to nejen budou čuchat, ale načichne jim od toho oblečení a vlasy. A přesto to uděláš a je ti ukradené, že jim znepříjemňuješ život. Pokud se v tu chvíli zvednu a vyleju ti na hlavu pivo, budeš s tím v pohodě? Udělal bych jen to samé, co ty. Jen místo kouře by bylo pivo.
@aiwwa píše: Více
to je fakt..V Praze to jsou takové podniky co mají zahradku jakoby na dvore
@rmot píše: Více
Tak ty budeš dobrý moralista. Čistě teoreticky, kdyby jsi byl se mnou na zahrádce a nelíbilo by se ti, že tam kouřím, tak by ti nezbylo nic jiného, než odejít dovnitř a tam řešit své moudra. A kdyby tě napadlo to s tím pivem, tak by tě odvezla domů sanitka, protože by tě manžel určitě zrušil. Tohle může napsat pouze ubožák, který si dovolí maximálně na mě, na ženskou. Ale u chlapa by jsi radši držel h..u. A určitě by se do tebe pustila celá zahrádka, včetně obsluhy, kdyby jsi se choval jako primitiv. Problém by se měl řešit diplomaticky a né si vynucovat právo, tam kde nejsi v oprávnění. ![]()
@Anna766
Jak si přišla na to, že mě vadí samoživitelky?
Už budeš mít z těch diskusí taky v hlavě pěkný bordel. ![]()
Dám ti jednu radu, jestli ti vadí smrad z cigaret a to takovou začni kouřit taky
a máš po problému Zdeno ![]()
@aiwwa píše: Více
Tak taky sedím většinou na konci od lidí, když to jde, aby na ně nešel kouř. A když někdo jí když přicházím čekám s cigaretou. Ale většinou to nikdo neřeší, když počítá s tím, že je zahrádka i pro kuřáky. ![]()
@aiwwa U nás je popelník na každém stole a obsluha ho pouze mění za čistý. V mém případě často.