Cigaretová kouř od sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
18.7.24 21:18

Já jako hulič se snažím během obědů nikomu pod nos nesmrdět. Samotný je mi to nepříjemný. Ale když jdeme odpoledne nebo večer na pivko, tak si to cigáro dám. Kouknu jestli v těsný blízkosti někdo nejí, hulit pod nos jim nebudu, ale zas uvažuju tak, že kdyby jim to fakt tak strašně moc vadilo, tak jsou dovnitř. Podle mě se večer počítá s tím, že na zahrádce budou lidi kouřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
18.7.24 21:20
@malákráličice píše: Více

A není to ta paní co jí vadí samoživitelky a jejich „kukačky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
18.7.24 21:21
@Azeretereza píše: Více
:palec: kéž by se tak chovali všichni kuřáci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
18.7.24 21:21
@Anna766 píše: Více

To bude nějaká paní, co jí vadí všichni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21540
18.7.24 21:25
@aiwwa píše: Více

Vsichni ne. Ona sama sobe si nevadi. :mrgreen:

@Anna766
To jsem necetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
18.7.24 21:46
@Jajinka587 píše: Více

Prosím tě a kam si myslíš, že ten tvůj čoud z balkónu jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
18.7.24 21:57
@Liberalissima píše: Více

jj, libi se mi kurak budky na letistich, jak tam v akvarku jde videt, v cem si uzivaji zivota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.7.24 22:34
@Jajinka587 píše: Více

Ty víš, že když si zapálíš vedle dalších lidí, tak to na ně půjde a oni to nejen budou čuchat, ale načichne jim od toho oblečení a vlasy. A přesto to uděláš a je ti ukradené, že jim znepříjemňuješ život. Pokud se v tu chvíli zvednu a vyleju ti na hlavu pivo, budeš s tím v pohodě? Udělal bych jen to samé, co ty. Jen místo kouře by bylo pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107002
18.7.24 22:59

to je fakt..V Praze to jsou takové podniky co mají zahradku jakoby na dvore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 09:50
@rmot píše: Více

Tak ty budeš dobrý moralista. Čistě teoreticky, kdyby jsi byl se mnou na zahrádce a nelíbilo by se ti, že tam kouřím, tak by ti nezbylo nic jiného, než odejít dovnitř a tam řešit své moudra. A kdyby tě napadlo to s tím pivem, tak by tě odvezla domů sanitka, protože by tě manžel určitě zrušil. Tohle může napsat pouze ubožák, který si dovolí maximálně na mě, na ženskou. Ale u chlapa by jsi radši držel h..u. A určitě by se do tebe pustila celá zahrádka, včetně obsluhy, kdyby jsi se choval jako primitiv. Problém by se měl řešit diplomaticky a né si vynucovat právo, tam kde nejsi v oprávnění. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 09:51

@Anna766
Jak si přišla na to, že mě vadí samoživitelky? :think: Už budeš mít z těch diskusí taky v hlavě pěkný bordel. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 09:52
@lucad77 píše: Více

No většinou jde kouř nahoru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.24 09:53

Dám ti jednu radu, jestli ti vadí smrad z cigaret a to takovou začni kouřit taky :lol: a máš po problému Zdeno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 09:58

Tak taky sedím většinou na konci od lidí, když to jde, aby na ně nešel kouř. A když někdo jí když přicházím čekám s cigaretou. Ale většinou to nikdo neřeší, když počítá s tím, že je zahrádka i pro kuřáky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 10:00

@aiwwa U nás je popelník na každém stole a obsluha ho pouze mění za čistý. V mém případě často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný