Cigaretová kouř od sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
19.7.24 10:03
@malákráličice píše: Více

Jojo přesně tak. :potlesk: :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
19.7.24 10:05
@Jajinka587 píše: Více

Podle mě to moc řešíš, kdysi bych to pochopil, ale milá zlatá, takové vdechovani dieslovych motoru, které dychas 24/7 a vždy když jdeš někde, ti škodí zdraví daleko víc než smrad z cigarety :lol:.

Nevím jestli sem tady jediný, ale mě ty cigarety voní, neříkám že sou zdravé a dobré, jsem kuřák, a je to svinstvo, ale voní mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
19.7.24 10:16

Jen jestli by sanitka potom nevezla tvého muže, kdyby na mě vystartoval ;) Nevíš, kdo jsem, ale hned pouštíš bubáky :) Ale předvedla jsi klasické chování kuřáků. Ty můžeš ostatním znepříjemňovat život, ale kdyby tobě někdo provedl to samé, tak to je najednou oheň na střeše. Vždyť co by se ti stalo jiného, než děláš ty ostatním? Tak bys měla znečištený oděv a vlasy. To ti nemůže vadit, když to nemá vadit ani těm, kterým zasmradíš oblečení ty, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
19.7.24 10:19
@rmot píše: Více

Navíc z piva na hlavě rakovinu plic nedostane. Podle mě tady jen trolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
19.7.24 10:20

@malákráličice zatím nevím jestli to budu objednávat, kalkulace vyšla na 3500 a to je jen přibližná nemám 100% zmerene okna, když nevím jestli to funkční je tak nevím jestli tolik penez dávat chci nebo to zvládneme s minimálním vetranim a jal malý bude spat hold bude okno zavřené a větrat jen jak tam nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
19.7.24 10:20
Že by podle toho co tu píšeš? Ty bordele.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
19.7.24 10:41
@aiwwa píše: Více

Já si také myslím, že jen trolí :) Nejvíc mě pobavilo, že když by hrozila fyzická újma jí, tak najednou vykřikuje něco o tom, že se mají věci řešit diplomatickou cestou a ne si něco vynucovat. Ale sama by spokojeně foukala ostatním kouř pod nos a na diplomatickou prosbu, aby toho nechala, je tak akorát arogantně odkáže, ať se jdou najíst dovnitř, protože místo se sluníčkem a čerstvým vzduchem si už zabrala ona a její cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
19.7.24 11:21
@aiwwa píše: Více

Víš, že v první chvíli jsem nevěděl, koho tím myslíš, jelikož podobně arogantních a netolerantních příspěvku je tady z obou stran celkem dost? :think: :mrgreen:

Ale s tou toleranci z obou stran máš naprostou pravdu! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
19.7.24 11:27

Ovšem pokud tam dotyčný již kouří a je to místo vyhrazeno pro kuřáky, tak si za to můžeš sám a nemáš právo se na někoho a něco stěžovat. Když nechci, aby mi někdo kouřil pod nos, tak nelezu do míst, která jsou vyhrazena pro kuřáky! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
19.7.24 11:39
@jege píše: Více

To nejsou místa vyhrazená pro kuřáky. To jsou místa, kde zatím ještě není zakázáno kouřit. A to je dost rozdíl. Vyhrazené místo pro kuřáky si představuju přímo nějakou kuřárnu, kam se kuřáci zavřou, čoudí tam jen sami na sebe navzájem a nikdo z nekuřáků tam dobrovolně nepoleze, protože co by tam dělal. Zatímco zahrádka u hospody je primárně určena ke konzumaci nápojů a jídel, takže bych tam od kuřáků bral jako normální snahu, aby nikoho svým zlozvykem neobtěžovali. Samozřejmě pokud na jedné straně zahrádky bude u stolku kouřící host a někdo si sedne hned vedle něj, přestože má možnost se usadit dostatečně daleko a zače držkovat, že dýchá kouř, tak mu jde jen o zbytečné vyvolání konfliktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
19.7.24 11:56
@jege píše: Více

Ale zahrádka u restaurace není prvotně kuřárna. U nás ti ani přes oběd popelník na požádání nedají. Je to jen místo, kde jsou kuřáci tolerováni.
Ty kouříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
19.7.24 12:11

Tak samozřejmě i to by se mohlo stát. :palec:
Ale určitě by nekoukal jak mě napadá chlapská karikatura, co chodí na ženské webové stránky. :potlesk: A protože by byl on, nebo já ta napadená, tak jak ho znám, tak by si to i užil. Myslím si, že je to ta největší frajeřina napadnout ženskou. :dance: A strašně se pleteš s tou zahrádkou, je jak pro kuřáky, tak pro nekuřáky. To znamená, že je to jedno z posledních míst, kde musíš kouření (kuřáky) akceptovat, i když ti to vadí. Ty chytřejší jdou dovnitř a nic neřeší, protože tady je vždycky kuřák v právu. Prý pouštím bubáky, tady by jsi byl ty ten agresor. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116601
19.7.24 12:16

To bude asi nějakej pajzl, když je tam kuřák v právu. Já chodím do podniků kde by to ten popelník nepřinesli pokud by tam někdo měl jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
19.7.24 13:09

O jakém napadání to mluvíš? Ty bereš jako napadání, když znečišťuješ ostatním oblečení svým zlozvykem? Polití pivem je na stejné úrovni. Ty jsi tady drsná, jak pošleš do háje lidi, kteří se ozvou na to, že na ně hulíš a potom břečíš, že by ti to někdo oplatil? :) Tvůj chlap musí mít z tebe radost, když ty děláš ramena a on potom za tebe musí dostat přes čumec :D
O jakých právech to meleš? :) Jako že kuřák má právo ostatním čudit pod nos? No to mi tedy najdi takový zákon :) Restaurace slouží primárně ke konzumaci jídla a nápojů. Že se někde toleruje kouření, za to buď ráda a moc si nevyskakuj, ať se to nezakáže i na těch zahrádkách. Když chceš hulit ostatním pod nos, proč si nezajdeš do nějakého kuřáckého klubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107002
19.7.24 13:34

Myslim ze by vas z te hospody vyhodili všechny.. Porad jeste je vice tolerovatelny kurak nez agresivni jedinec co po lidech leje pivo a jeste se rve, kdyz se nekdo postavi na obranu.
@aiwwa
To uz ma kazdy svuj vyber prizpusobeny svym preferencim
Kurak do takovych chodit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný