Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rmot píše: Více
Jsem ráda, že mám na tebe dobrý vliv.
Vidíš jde napsat a nemachrovat u toho, ani to nebolí. ![]()
V něčem máš i pravdu, proto když jdu na jídlo, tak jdu po 14:00h, když už je po obědě dovoleno kouřit. Jinak bych tam jako silná kuřačka ani nešla. A hlavně nejsem jediná kdo tam kouří, ona by ta tolerance měla být na obou stranách. ![]()
@Anna766 píše: Více
Někdy si dám i v bytě ale musím být doma sama. Teď si užívám volno, protože manžel vzal syna s kamarády na ryby a to není nic pro mě. Tak do 31.7. mám vlastně taky dovolenou.
Dneska do mě starší pán nacouval, tak si zvykám na manuální převodovku.
@Jajinka587 píše: Více
Stejně to bude cítit. Nechci na tebe machrovat, tvůj byt, tvá věc, mě je do toho úplný prd.
Ale sestřenice kouří v kuchyni. A má takovou tu mantru "u nás se kouří jenom v kuchyni, takže jsme nekuřácký byt ". Já jí to tedy nikterak nevymlouvám, ale já ten kouř cítím v celém bytě stejně.
Oni uz to neciti. Proto deti kuraku kouri od mlada. Berou to jako normalni a rodice to nepoznaji. Samozrejme se i snadno dostavaji k cigaretam.
@malákráličice známá nám poslala v ubrousků bábovku. To se nedalo ![]()
Jo manžel říká taky, že to cítí občas všude po bytě ale naštěstí syna se to netýká. Proto často peru záclony ale stejně nekuřák to pozná. Teď mám půjčené auto, než se vyřeší oprava a taky bude začouděné.
Kouříš v půjčeným autě? A majitel o tom ví?
@malákráličice píše: Více
Jo máš pravdu, kuřák už to nevnímá.
Ty děti to si nemyslím, záleží na mnoha faktorech, můžou kouřit i děti nekuřáků. ![]()
@aiwwa píše: Více
To už řeší pojišťovna, včera jsem dostala náhradní auto a nevím jak to řeší při vrácení. ![]()
No jak, jednoduše, zaplatíš vyčištění interieru.
Presne tak… My jsme tři sestry a kourime všechny.. Rodice vzornaci
@Venetia píše: Více
Jo někdy se to stává, možná když jsem byla malá a nekouřilo by se u nás, třeba bych nezačala. Ale přesně jak píšeš, to neovlivníš.
Já to vidím v okolí opačně, děti kuřáků většinou v dospělosti nekouří.
@aiwwa píše: Více
Nevím no. Můj táta kuřák, máma v mládí kuřačka, po dětech přestala a už pak nikdy nekouřila. Já jsem nikdy kouřit nezačala, nikdy mě to nelákalo. Brácha hulí jak tovární komín.