Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky jsem kdysi pátrala po klasické cikorce a našla jsem jen od fy Kávoviny Karo, jak tu dávala odkaz meduza. Ta se dá u nás koupit. Ostatní kávoviny jsou směsi. Pak možná někde ve specializovaných prodejnách nějaké ze zahraničí.
Bianco já dnes ještě psala do čajovny,tak mi odepsali,že jí zkusí sehnat.To jsem zvědavá. ![]()
Ale prý se po náí nikdo dobu nesháněl. ![]()
Tak po včerejší diskuzi jsem chtěla ochutnat jak chutná samotná cikorka, normálně jí piju jen ve směsi. Koupila jsem v Globusu tu instantní, zalít mlékem a moc mi chutná ![]()
Zjistil jsem, že firma kávoviny sro Pardubice vyrábí cikorku po názvem KARO, ale nikde jsem ji v obchodech neviděl. Zmiňují se o tom na stránkách **** Neviděl to někdo v nějakém obchodě? Marně se snažím to někde sehnat.
Edit adminem: smazán odkaz
Prodávalo se to pod jménem melta, taková tvrdá kostka to byla, co si pamatuju. Světle hnědý papír s hnědým nápisem
U nás, když jsem byla úplně malá, bydlela stará paní a myslím, že si vařila bílou kávu k snídani z Melty, ale to bylo mleté pražené žito a přidávala tam cikorku, měla jsem dojem, že to byly kulaté lisované jakoby tablety, samozřejmě větší, tak 5 cm průměr, ale možná se pletu. Melta se normálně prodává, ale cikorku jsem neviděla.
Neprošel mi odkaz, takže je to na lékárna. cz, kategorie čaj, káva -kávoviny. a taky to má ten správný retro obal.