Čím dostat chlapa v posteli

Anonymní
30.1.18 08:51

Čím dostat chlapa v posteli

:) možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
30.1.18 08:56

Strč mu bez varovani palec do řiti a uvidis ten tanec, to budes za bohyni na kterou do smrti nezapomene :mrgreen: :P :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.18 08:58

No koukám, že založit téma na emimi je poslední dobou zbytečné…vtipy a urážky :roll:

• Citovat
  • Upravit
5178
30.1.18 08:58

Proč anonym?
Mého chlapa nejvíc dostává, když já dosáhnu mnohočetného dlouhého orgasmu. Poprvé ho to překvapilo, od té doby ho to dostává do rauše.
A že se snaží :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.1.18 08:59

Privedes svojí hezčí kamarádku a budeš se mile usmívat, až si to budou rozdavat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.1.18 09:00
@histep píše:
Proč anonym?
Mého chlapa nejvíc dostává, když já dosáhnu mnohočetného dlouhého orgasmu. Poprvé ho to překvapilo, od té doby ho to dostává do rauše.
A že se snaží :oops: :mrgreen:

Lepší je je mnohočetný kratší, šetří to čas. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
30.1.18 09:02
@ejbinka píše:
U nás je to to samé ;)

Já tohle dřív a s jiným chlapem taky neznala, teď sice ne pokaždý, ale za to dost pravidelně ;)

*Edit: tak původní příspěvek, který jsem citovala, zněl úplně jinak, že 8o *

Příspěvek upraven 30.01.18 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 09:02

@histep tak ten se mi bohužel nedaří :?

• Citovat
  • Upravit
5178
30.1.18 09:03
@pohledzdruhestrany píše:
Lepší je je mnohočetný kratší, šetří to čas. :think:

My ho v posteli máme dostatek, netřeba šetřit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.1.18 09:05
@Anonymní píše:
No koukám, že založit téma na emimi je poslední dobou zbytečné…vtipy a urážky :roll:

A co cekas? Zkus to a uvidis! 8o co je na tom urazejiciho? pokud te urazi prst v riti, tak nechapu proc zakladas takove tema po ranu?

nevedet, ze prazdniny zacinaji az v patek, tak si myslim, ze si troll 8o

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.1.18 09:05
@pohledzdruhestrany píše:
Privedes svojí hezčí kamarádku a budeš se mile usmívat, až si to budou rozdavat :kytka:

Zakladatelko taky moznost :P :think:

• Citovat
  • Upravit
25
30.1.18 09:06
@Anonymní píše: :) možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo :oops:

Rad by som ti poradil ale to je individualne.
Zalezi co ho rajcuje :)
Ak nieco zebre co mu nechces dovolit to bude cesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.1.18 09:07

Tak určitě se věnovat prostatě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.18 09:08
@Anonymní píše: :) možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo :oops:

Ahoj, mě žena v posteli fakt dostává, když přijde v delší ledabyle zapnuté košili bez kaťátek, podprsenky, rozcuchané vlasy. Prostě na ostro a jen v košili. A při milování se brání při rozepínání knoflíků a doteků na prsa a mušličku. Ale každý to má jinak. A co by mě taky dstalo, kdyby přišla se šlehačkou a jahodami :oops: ;) :jazyk: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
30.1.18 09:09
@Anonymní píše:
Ahoj, mě žena v posteli fakt dostává, když přijde v delší ledabyle zapnuté košili bez kaťátek, podprsenky, rozcuchané vlasy. Prostě na ostro a jen v košili. A při milování se brání při rozepínání knoflíků a doteků na prsa a mušličku. Ale každý to má jinak. A co by mě taky dstalo, kdyby přišla se šlehačkou a jahodami :oops: ;) :jazyk: :cert:

mušličku :roll: :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí