Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo ![]()
Strč mu bez varovani palec do řiti a uvidis ten tanec, to budes za bohyni na kterou do smrti nezapomene
![]()
No koukám, že založit téma na emimi je poslední dobou zbytečné…vtipy a urážky ![]()
Proč anonym?
Mého chlapa nejvíc dostává, když já dosáhnu mnohočetného dlouhého orgasmu. Poprvé ho to překvapilo, od té doby ho to dostává do rauše.
A že se snaží
![]()
Privedes svojí hezčí kamarádku a budeš se mile usmívat, až si to budou rozdavat ![]()
@histep píše:
Proč anonym?
Mého chlapa nejvíc dostává, když já dosáhnu mnohočetného dlouhého orgasmu. Poprvé ho to překvapilo, od té doby ho to dostává do rauše.
A že se snaží![]()
Lepší je je mnohočetný kratší, šetří to čas. ![]()
@ejbinka píše:
U nás je to to samé
Já tohle dřív a s jiným chlapem taky neznala, teď sice ne pokaždý, ale za to dost pravidelně ![]()
*Edit: tak původní příspěvek, který jsem citovala, zněl úplně jinak, že
*
Příspěvek upraven 30.01.18 v 09:05
@pohledzdruhestrany píše:
Lepší je je mnohočetný kratší, šetří to čas.
My ho v posteli máme dostatek, netřeba šetřit ![]()
@Anonymní píše:
No koukám, že založit téma na emimi je poslední dobou zbytečné…vtipy a urážky
A co cekas? Zkus to a uvidis!
co je na tom urazejiciho? pokud te urazi prst v riti, tak nechapu proc zakladas takove tema po ranu?
nevedet, ze prazdniny zacinaji az v patek, tak si myslim, ze si troll ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Privedes svojí hezčí kamarádku a budeš se mile usmívat, až si to budou rozdavat
Zakladatelko taky moznost
![]()
@Anonymní píše:možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo
Rad by som ti poradil ale to je individualne.
Zalezi co ho rajcuje ![]()
Ak nieco zebre co mu nechces dovolit to bude cesta ![]()
@Anonymní píše:možná trochu ulítlé téma, ale čím se stáváte bohyní pro svého chlapa v posteli? Něco co ho dostává/dostalo, překvapilo
Ahoj, mě žena v posteli fakt dostává, když přijde v delší ledabyle zapnuté košili bez kaťátek, podprsenky, rozcuchané vlasy. Prostě na ostro a jen v košili. A při milování se brání při rozepínání knoflíků a doteků na prsa a mušličku. Ale každý to má jinak. A co by mě taky dstalo, kdyby přišla se šlehačkou a jahodami
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mě žena v posteli fakt dostává, když přijde v delší ledabyle zapnuté košili bez kaťátek, podprsenky, rozcuchané vlasy. Prostě na ostro a jen v košili. A při milování se brání při rozepínání knoflíků a doteků na prsa a mušličku. Ale každý to má jinak. A co by mě taky dstalo, kdyby přišla se šlehačkou a jahodami![]()
![]()
![]()
mušličku
![]()