Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@samá práce píše:
Jejdanánku, od dob co jsem louskal bravíčka, tak jsem nic tak perverzního nečetl. Až se mi splašily kouličky.
@zoidberg píše:
Přivaž ho k posteli, klekni si nad něj o hoň si frndu. Pak ho počůrej, lehni si vedle něj a psykni si pivo. A nesmíš mu dát napít! Uvidíš, že tak vydrážděný ještě nikdy nebyl
S tim laskanim analu a hratek bacha, muj ex to primo nesnasel. Byl hned podrazdeny a couval kdyz jsem mu chtěla laskat anal. Stejne tak nemel rad vudci holky, desily ho. Rad mel v sexu navrch a kdyz mohl laskat me. Rad se nechal inspirovat nejakou polohou, ale beda kdyz jsem byla moc akcni, to vycouval. Mel rad holky spis mile nez dracice. Me zas bavi role a fakt promyslene. Kdyz se chlap oblece za treba servisaka lyzi a vyklada mi a hladi me po tele, jak by srazil hrany, projel skluznice, solidne provoskoval a zazehlil, pekne ohobloval. To jsem vzrusena driv nez zacnu platit. ![]()
@Anonymní píše:
S tim laskanim analu a hratek bacha, muj ex to primo nesnasel. Byl hned podrazdeny a couval kdyz jsem mu chtěla laskat anal. Stejne tak nemel rad vudci holky, desily ho. Rad mel v sexu navrch a kdyz mohl laskat me. Rad se nechal inspirovat nejakou polohou, ale beda kdyz jsem byla moc akcni, to vycouval. Mel rad holky spis mile nez dracice. Me zas bavi role a fakt promyslene. Kdyz se chlap oblece za treba servisaka lyzi a vyklada mi a hladi me po tele, jak by srazil hrany, projel skluznice, solidne provoskoval a zazehlil, pekne ohobloval. To jsem vzrusena driv nez zacnu platit.
pravy opak
ja bych se asi pocurala smichy, o nejakem vzruseni by nemohlo byt reci ![]()
@Mmsg píše:
Palec?![]()
![]()
![]()
to je jedno jakej, to zalezi na preferenci dotycneho soudruha… ![]()
@Doe_Jane píše:
mušličku![]()
![]()
Ty jahody se šlehačkou jsou daleko horší.
@Jagwa píše:
Můj má rád punčochy
Zejména, když se nachází v bance a má jí přitom na hlavě? ![]()
@pohledzdruhestrany dost suchý vtip
to už i ten palec byl aspoň vtipný ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany dost suchý vtipto už i ten palec byl aspoň vtipný
Náhodou to bylo vtipnější, než ten prst v řiti.
Ale někdo kdo nemá mozkovou kapacitu na to, aby sám přišel na to, jak SVÉMU parnerovi zpříjemnit sex, nepochopí. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Zejména, když se nachází v bance a má jí přitom na hlavě?
no a ja se pobavila, tady se nesmi prst v riti, puncochace na hlave. Tak co takovy kandaulismus hmmm ![]()
@samá práce píše:
Náhodou to bylo vtipnější, než ten prst v řiti.Ale někdo kdo nemá mozkovou kapacitu na to, aby sám přišel na to, jak SVÉMU parnerovi zpříjemnit sex, nepochopí.
a tohle je hlaska dne.
![]()
suchar a sucharka v posteli je to nejhorsi, na co muze clovek narazit nez prirazi… ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany dost suchý vtipto už i ten palec byl aspoň vtipný
Tak já se omlouváčkuju a přeju vlhkou mušličku. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Tak já se omlouváčkuju a přeju vlhkou mušličku.
tak ted jsem tu vybuchla smichy
jeste ze tu nikdo neni a vsichni na obede