Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
Ty vole katatka a muslicka![]()
to jako vazne tyhle vyrazy nejakej normalni chlap v normalnim veku pouziva?
![]()
ne, ženy to používají ![]()
@martasesek píše:
ne, ženy to používají
Zadnou v mem okoli 15+ neznam, vzdelanim od zakladky po postgradual ![]()
@samá práce píše:
Jejdanánku, od dob co jsem louskal bravíčka, tak jsem nic tak perverzního nečetl. Až se mi splašily kouličky.
aspon je videt, ze jsou i taci, kteri oceni romantictejsi veci nez je prst v riti nebo ptak v hube ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mě žena v posteli fakt dostává, když přijde v delší ledabyle zapnuté košili bez kaťátek, podprsenky, rozcuchané vlasy. Prostě na ostro a jen v košili. A při milování se brání při rozepínání knoflíků a doteků na prsa a mušličku. Ale každý to má jinak. A co by mě taky dstalo, kdyby přišla se šlehačkou a jahodami![]()
![]()
![]()
Ty jahody a šlehačka, to už je strašně perverzní ![]()
Nevím, jestli by to raději neměl admin bloknout ![]()
@chs.jasmin píše:
Neznám žádnou ženu, která by měla ráda oslovení „mušlička“ či „jeskynka“ježí se mi chlupy. Není to ani mušle a ani černá díra.
Jinak představa ženy v bílé košili je asi taková nejvíce rajcovní představa díky Hollywoodu. Nicméně souhlasím
jsem zenska a me osloveni muslicka prijde celkem mily…mozna trosku vic zabarveny osloveni ale porad ok.
jinak k tematu..stridani roli…nekdy jsem vice submisivni a necham si delat co se mu zlibi…nekdy jsem naopak dominantni a on je ten ktery jen lezi a sili…hracky pro oba…zmacknuti kouli vic nez by treba holka rekla, ze to muze byt i prijemny…obcasny analni hratky pro oba…a dalsich milion veci…treba i to, ze jsem ta iniciativni… ![]()
@Hanka1 píše:
Zadnou v mem okoli 15+ neznam, vzdelanim od zakladky po postgradual
tak to já jich pár znám. ale veřejně to žádná nepřizná
![]()
Přivaž ho k posteli, klekni si nad něj o hoň si frndu. Pak ho počůrej, lehni si vedle něj a psykni si pivo. A nesmíš mu dát napít! Uvidíš, že tak vydrážděný ještě nikdy nebyl ![]()
@Venetia píše:
tema o sexu urcite… udelaji z tebe uchyla…protoze o tom se prece nepise
@Anonymní píše:
No koukám, že založit téma na emimi je poslední dobou zbytečné…vtipy a urážky
Strč mu bez varovani palec do řiti a uvidis ten tanec, to budes za bohyni na kterou do smrti nezapomene
![]()
Možná je to v ironickém tónu, ale něco pravdy na tom bude.
@Swift píše:
Strč mu bez varovani palec do řiti a uvidis ten tanec, to budes za bohyni na kterou do smrti nezapomene![]()
![]()
Možná je to v ironickém tónu, ale něco pravdy na tom bude.
Akorát bych dodala, že je dobré ostříhat si dlouhý umělý nehet… ![]()
Jinak mýmu se asi libí když vidí zásun
, prsa, boky, kuřba a dàl nevím. prostě všechno
@samá práce píše:
Jejdanánku, od dob co jsem louskal bravíčka, tak jsem nic tak perverzního nečetl. Až se mi splašily kouličky.
@zoidberg píše:
Přivaž ho k posteli, klekni si nad něj o hoň si frndu. Pak ho počůrej, lehni si vedle něj a psykni si pivo. A nesmíš mu dát napít! Uvidíš, že tak vydrážděný ještě nikdy nebyl
A zkusilas to?
Ne a jeste se urazis…
s tebou bude v ty posteli fakt zabava, jestli beres sex tak vazne, tak chudak chlap…