Čím natřít dřevěnou lampičku?

764
15.10.13 20:55

Čím natřít dřevěnou lampičku?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Za nákup mlíček jsme dostali tuto lampičku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (mimochodem už máme třetí) a teď k dotazu.
Barevně se nám nehodí, tak mě napadlo tričko obrousit, zatmelit aby zmizel ten nápis, protože obrysy jsou hlubší a natřít to na červeno. Lampička je dřevěná, nebo spíš z překližky. Nemáte někdo nápad čím to natřít aby to nepouštělo, prodávalo se to v malém balení a dobře to krylo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
15.10.13 21:09

Akrylová barva na malování obrázků? Je to malá tuba nebo lahvička…

• Citovat
  • Upravit
764
15.10.13 21:13

@mila.dka1 to by asi šlo. Ty s tím máš nějakou zkušenost? Je to lesklý nebo matný? A není to jedovatý? Prcek to bude mít nad postýlkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.10.13 21:41

Barva na dřevo a pokud možno vodou ředitelná, aby to nebylo pro prcka nebezpečné a nebo barva na dřevo, která se používá v potravinářství. Když se v jakékoliv prodejně zeptáš, určitě poradí. Někdy jsou dokonce i obrázky hraček na plechovkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.10.13 21:46

@Edita2 to jsem viděla, jenomže kilovou plechovku nepotřebuju, je to dost drahá sranda (kolem 300,–) a já potřebuju natřít jenom 20× 20 cm ale díky za reakci, ten akryl bude dostupnější a je taky vodou ředitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat