Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
vesna píše:
Holky napište, co vám pomohlo. My máme takovou tu bílou tabuli na fixy už od podzimu a máme popsané několikatery tepláky, punčochy, ze sedačky mi to pustilo, má to i na tričku a nic. Ariel odstraňovač moc nepomáhá a jen po mýdlu s jelenem to trošku zesvětlalo ale popsané je to pořád. Ještě zkusím ten specielní fix jak tu píšete…
jak jsem psala v prispevku pred tebou, SA8 predpiraci sprej
vypere i zaschle a zazrane skvrny na obleceni behem 2 minut ![]()
Ale v normalnim obchode ho nekoupis, je to draha znacka, a je v prodeji pres Ameriku, ale ja mam dodavani az domu, kupuji z teto firmy uz pres rok, a jsem nadmiru spokojena…
Pokud chces, mohu ti ho objednat a poslat, za postovne nic nebudu chtit..
400g stoji 300,– staci nastrikat a nechat pusobit, nebo hodit rovnou do pracky s ostatnim oblecenim..
ok ráda bych se domluvila - akorát jsem ted četla diskusi v angl. že ted prý udělali nový - levnější předpírací přípravek - 950ml za 400, není to sprej ale nalévá se to - a prý je to cosi ekologicky vhodnějšího ale zabírá lépe pouze na skvrny typu jídlo atp. tak ten bych nechtěla, na to mám svoje téměř 100% metody:) tak jedině kdyby byl ten „starý dobrý“ SA8- objednala bych si hned…
JINAK MÁM DOJEM ŽE VŠECHNO CO FUNGUJE HNED NĚKDO ZRUŠÍ - PLATÍ OBECNĚ - LIDI FURT DO NĚČEHO KECAJ - JEN Z PRINCIPU - TADY BY ASI KAPKA TOHO SA8 SEŽRALA ZEMĚKOULI:(
nechci vypadat jako neznaboh v ekol.problematice, ale spíš mi vadí že se všude pořád chytaj malý ryby protože na velký si nikdo netroufne a pak se chrlí tuny a tuny jedovatýho odpadu a všichni mlčej a falšujou atp.
tečka píše:
ok ráda bych se domluvila - akorát jsem ted četla diskusi v angl. že ted prý udělali nový - levnější předpírací přípravek - 950ml za 400, není to sprej ale nalévá se to - a prý je to cosi ekologicky vhodnějšího ale zabírá lépe pouze na skvrny typu jídlo atp. tak ten bych nechtěla, na to mám svoje téměř 100% metody:) tak jedině kdyby byl ten „starý dobrý“ SA8- objednala bych si hned…
Vzdyt to je podobne, akorat k nicemu, na jidlo ma triky kazdy, ale na ostatni spinu nikdo nema recept jak ji vyprat. Takze by jsi chtela objednat 400ml za ty 300,–??
Tecko, vsechno z nasi firmy je ekologicke a biologicke a zabira to na veskerou spinu
Takze jestli chces objednat tu SA8, tak mi pisni maila, nebo nejaky kontakt, kam ti napisu cislo uctu kam penizky poslat a ja ti ho obratem zaslu ![]()
můj mail barabarasan@centrum.cz. dik. a ten druhý uplně nový odstranovac skvrn je také od tvé firmy akorát reakce jsou trochu rozpačité.ted nevim zda v anglii nebo americe - musela bych to hledat. tak snad to neni nahrada za ten puvodní, co si u tebe objednavam. hezky den a nashle v mailu:) ![]()
Tak vidím, že fixy na tabuli jsou docela nebezpečné, taky by mě nenapadlo že nepůjdou vyprat.
Zatím nemohu poradit, jestli zabírá ten čistící fix co mi radily holky, protože jsem ho ještě nesehnala. Ale snad ho někde koupím, na internetu se mi nechce objednávat, protože poštovné vyjde dráž než fix.
Monny89 a máš s tím tvým prostředkem zkušenost i na ty fixy na tabuli? Pokud ne, nemohla by jsi to vyzkoušet?
berushkacz píše:
Tak vidím, že fixy na tabuli jsou docela nebezpečné, taky by mě nenapadlo že nepůjdou vyprat.Zatím nemohu poradit, jestli zabírá ten čistící fix co mi radily holky, protože jsem ho ještě nesehnala. Ale snad ho někde koupím, na internetu se mi nechce objednávat, protože poštovné vyjde dráž než fix.
Monny89 a máš s tím tvým prostředkem zkušenost i na ty fixy na tabuli? Pokud ne, nemohla by jsi to vyzkoušet?
To nemam, ale mam zkusenosti s propiskou na panske kosili, a s vyjetym motorovym olejem na tricku (coz nesundalo ani savo)
Takze mohu jen doporucit, a u me budes mit postovne zdarma ![]()
ahojky Mony, tak jak to vypadá s termínem dodání předpír.spreje?? ráda bych ho již vyzkoušela - přes veškerou snahu a domlouvání se nám zas trochu rozmnožili kandidáti připravení na test - 2 trička a potah na křesílko:(((
díky
Děvčata stačí na to lak na vlasy a pánská kolínská, nastříkat nalít a čistit , poté jednoduše vyprat.
Potřebuji poradit. Malá mě pomalovala jídelní židličku Peg Perego(plastové sedátko, které má vzorek) fixem. Chtěla bych ji prodat a tudíž potřebuji malůvku odstranit. Víte někdo jak na to? Jde o fixi koupené v Ikei. Mám strach to udělat lihem, že se vzorek smaže.
Jupiiii prave mi ma holcicka cmarla cervenou fixou na moje sede luxusni teplaky a UPLNE A NADHERNE to slo vanishem DOLU! zcela a docela ![]()
Mně malá počmárala nový látkový potah sedačky tmavě zelenou a černou fixou!
Manželova maminka mi poradila nastříkat to octem a dát vyprat a opravdu tam nic nezůstalo ![]()