Čím vyčistit zanedbaný gril?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6534
27.4.19 20:33

Mohla bys napsat jakou část grilu a taky jaký prostředky jste už vyzkoušeli :jazyk: Myslíš jen mřížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
27.4.19 20:33

A mechanicky to nejde? Kovovým kartáčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.4.19 20:50

Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.4.19 20:52

Kovový kartáč mne vůbec nenapadl! Dřela jsem to drsnou stranou drsné houbičky ( ne tou na nádobí, drsnější). Díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.4.19 20:53
@Tableta píše:
Mohla bys napsat jakou část grilu a taky jaký prostředky jste už vyzkoušeli :jazyk: Myslíš jen mřížku?
Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
27.4.19 20:55

Zkuste tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
27.4.19 20:56

Merida Grillin plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
27.4.19 20:59
@Iva1982 píše: Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.
:zed: no jo, už to vidím, promiň :oops: Já to beru drátěnkou a pískem, ale musí se s tím opatrně, jinak to pálí. A pak by mohl pomoct (nemám vyzkoušeno, jen z doslechu) přípravek na čištění nerezi z dm.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
27.4.19 21:33

Nám pomohlo W5 růžový - maxx power
Je to sice na rez, a vodní kámen ale pomáhá to. Dělám s tím i mřížku z trouby.

• Citovat
  • Upravit
3023
27.4.19 21:34

Kovovy kartac, pripravek z DM, zluta plastova, lahev stejna jak na pripravky na okna. Na obrazku gril, stoji to asi 70,– a dostane to vsechen bordel ze vseho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.4.19 22:13
@Tableta píše: :zed: no jo, už to vidím, promiň :oops: Já to beru drátěnkou a pískem, ale musí se s tím opatrně, jinak to pálí. A pak by mohl pomoct (nemám vyzkoušeno, jen z doslechu) přípravek na čištění nerezi z dm.
:D Děkuji!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.4.19 22:14

Moc děkuji všem za tipy! Teď už to jistě dám do pořádku! :dance:
Přeji hezký večer všem!
:mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.5.19 05:48
@JanaŠ :pocitac: offrova
@JanaŠoffrova píše:
Krásný den, krásně grill vyčistíte přípravkem na grilly od Eurony. Velká výhoda je že grill nemusíte drhnout jen nastříkate necháte působit a smýváte a je jako nový. ;) Mám i video kdyby jste se chtěla podívat. :srdce: @Iva1982

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.20 22:28

My na náš gril používáme tento kartáč kartáč na gril a jde s ním mastnota docela pěkně dolů nebo se ještě používá škrabka ale tu máme hlavně na kameny škrabka na lávový kámen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný