Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mohla bys napsat jakou část grilu a taky jaký prostředky jste už vyzkoušeli
Myslíš jen mřížku?
Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.
Kovový kartáč mne vůbec nenapadl! Dřela jsem to drsnou stranou drsné houbičky ( ne tou na nádobí, drsnější). Díky za tip!
@Tableta píše:Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.
Mohla bys napsat jakou část grilu a taky jaký prostředky jste už vyzkoušeliMyslíš jen mřížku?
@Iva1982 píše: Část grilu je uvedená hned v první větě. Potřebuji vyčistit mřížku na kterou se dává maso. To je hned ta vrchní. Plech pod ní se mi docela podařilo vyčistit, ale mřížku ne.
Nám pomohlo W5 růžový - maxx power
Je to sice na rez, a vodní kámen ale pomáhá to. Dělám s tím i mřížku z trouby.
Kovovy kartac, pripravek z DM, zluta plastova, lahev stejna jak na pripravky na okna. Na obrazku gril, stoji to asi 70,– a dostane to vsechen bordel ze vseho ![]()
@Tableta píše:no jo, už to vidím, promiň
Já to beru drátěnkou a pískem, ale musí se s tím opatrně, jinak to pálí. A pak by mohl pomoct (nemám vyzkoušeno, jen z doslechu) přípravek na čištění nerezi z dm.
Moc děkuji všem za tipy! Teď už to jistě dám do pořádku! ![]()
Přeji hezký večer všem!
![]()
@JanaŠoffrova píše:
Krásný den, krásně grill vyčistíte přípravkem na grilly od Eurony. Velká výhoda je že grill nemusíte drhnout jen nastříkate necháte působit a smýváte a je jako nový.Mám i video kdyby jste se chtěla podívat.
@Iva1982
Moc děkuji!
My na náš gril používáme tento kartáč kartáč na gril a jde s ním mastnota docela pěkně dolů nebo se ještě používá škrabka ale tu máme hlavně na kameny škrabka na lávový kámen ![]()