Činčila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
15.8.13 14:10

@AngelsTerry od naší činčily jsem z klece cítila spíš vůni sena, čistila jsem 2× v týdnu-ne proto, že by bylo nějak třeba, ale když neměla tolik nahnojeno, šlo to lépe a bylo rychleji hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 18:17

A máte činčilku ze zverimexu nebo od chovatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
15.8.13 22:28

@AngelsTerry Ze zverimexu od chovatele. :lol: Maty je sice kupovaný ze zverimexu, ale dala ho tam chovatelka jako čtyřměsíčního, když byl vhodný ke koupi.. a Willy je chovný bílý, takový veliký a krásný.. byl v komisním prodeji, že ho rodiče koupili dětem od chovatele, ty se o něj 4 měsíce nestarali, tak ho dali do zverimexu. Kupovala jsem ho jako osmi měsíčního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 22:56

Ja mám práve jednu vyhlídlou :) prý by neměla být starší než 5 měsíců..tak snad si na mě zvykne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.8.13 10:00

@AngelsTerry Určitě jo, když na ni budeš hodná. :) Willy měl osm měsíců a zvykl si velice rychle, pohodář je to. :) Hodně je to o povaze činčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 13:46

Ja mam vyhlidlou pry samicku..tak jsem na to zvedava.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.8.13 14:27

@AngelsTerry Maty byl původně Betynka.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 18:41

Aha :D tak doufam ze to fakt poznaj uz mam pripraveny jmeno pro holku :D je to nejak tezky u nich poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.8.13 20:48

@AngelsTerry Právě že vůbec. U kluků je to tam prostě všechno vidět natvrdo. Akorát já se ve zverimexu zeptala, co to je a bylo mi řečeno, že to je holka, tak jsem to nezkoumala. No a pak automaticky vzala toho kluka v červnu.. A naše Betynka se ho snažila oplodnit.. :lol: Tak jsem hodila zkušené oko a ono to tam v plné parádě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 23:38

Tak aspon ze tak :D a delaj v noci velkej bordel nebo se to da vydrzet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
17.8.13 10:57

@AngelsTerry Ona je má v pokojíčku dcera, takže ani moc nevím, ale když lovím v hlavě, tak první dva týdny chodila v noci skoro furt, že „Betynka“ dělá bordel.. jsme ho zkoušeli nechat celou noc na volno, ale do rána sežral celou sadu pastelem na stole. Zůstaly tuhy a pár třísek. :lol: Takže to padlo. Ale po dvou týdnech si asi zvykla nebo si činčila zvykla, že od 6 do 10 běhá a pak prostě do klece a zvládla se vysportovat a nedělal takový bordel.. nevím. Jedno z toho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 12:25

Porad vaham jestli klec koupit pres net nebo ve zverimexu…ve zverimexu mi nabizeli ze klec sezenou za 1800 a dovezou mi ji az domu…a pres net asi sezenu levnejc ale trochu se bojim aby s ni neco nebylo kdyz to vozi posta a cestuje to buh vi odkud…k cemu by jste se priklonila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mchalka
21.10.13 16:39

činčilka chov

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, chtěla bych si koupit činčilku, nemáte někdo zkušenost, jestli je lepší sameček nebo samička? :)… a jestli se snese had v činčilou v bytě. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Mchalka
21.10.13 16:40

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, chtěla bych si koupit činčilku, nemáte někdo zkušenost, jestli je lepší sameček nebo samička? :)… a jestli se snese had v činčilou v bytě. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
3696
21.10.13 16:42
@Mchalka píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, chtěla bych si koupit činčilku, nemáte někdo zkušenost, jestli je lepší sameček nebo samička? :)… a jestli se snese had v činčilou v bytě. Děkuji :)

No bráchův had vyjížděl i po našem králíkovi, když u nás byli na návštěvě, ale to už měl skoro 2 metry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný