Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luc31 píše:
Někdy bych byla ráda, kdyby byl očipovaný přítel
Tak maminky chlapců by je mohly v dětství tajně očipovat a pak přenechat sledovací kód za veliké úplatky manželce ![]()
@Knihomyš píše:
Tak maminky chlapců by je mohly v dětství tajně očipovat a pak přenechat sledovací kód za veliké úplatky manželce
myslim, ze vetsine tchyni by se spis vic libilo, mit sveho chlapecka porad na ocich ![]()
@H8N2O4S píše:
"Proč má síran takový vzorec?
Proč si někdo zvolí síran amonný za nick na emiminu ![]()
Edit:špatná citace
Příspěvek upraven 17.08.14 v 21:29
@mrs.gendy to by se nemuselo vylučovat, mohly by ho sledovat obě, ne?
@Mari-KusKus píše:
OBÁVÁM SE, ŽE PEDOFILOVÉ by jako první věc DÍTĚ ZMRZAČILI vytahováním čipu… tolik k Aničce.Nikdy v životě bych nikomu nedala čip, je to porušení nejzákladnějších práv člověka.
Je mi zle už jen z toho, že Vás to napadlo.
Naprosty souhlas ![]()
Jinak pokud melo byt tema vtipne tak ano, pokud bylo mysleno vazne tak se mi pri veceru dela trochu zle ![]()
@Knihomyš píše:
Tak maminky chlapců by je mohly v dětství tajně očipovat a pak přenechat sledovací kód za veliké úplatky manželce
@mrs.gendy píše:
uplne to vidim![]()
hlavne na prazdniny a v puberte dobre
![]()
V pubertě hlavně
a v období vzdoru nebo jak se tomu uječenému období dneska říká
Jéžiš, zrovna dneska bych takovou vrtulku využila u obou dětí
![]()
Jsem absolutně proti jakémukoli omezování osobní svobody, za což čipování považuji.
Nehledě na to, že mi přijdou dnešní děti vychovávány k daleko menší samostatnosti.
@H8N2O4S Úplně tě chápu. Asi každá matka neustále přemýšlí jak nejlépe ochránit své děti. Pokud by bylo očipované dítě jedno z tisíce a moc se o tom nevědělo, tak by čip možná pomohl, kdyby se něco stalo. Ale pokud by to bylo běžné, tak by pedofilové opravdu asi nejprve odstranili čip. Navíc, ne každý dítě rovnou zabijí. Jen se bojím, jestli by člověk udržel nějaké meze a nezneužíval čip k „špiclování“.
@BaMaK píše:
Jen se bojím, jestli by člověk udržel nějaké meze a nezneužíval čip k „špiclování“.
Jsem 100% přesvědčená, že neudržel
@Lette píše:
@Lette píše:
Jsem 100% přesvědčená, že v životě není nic 100%. ![]()
@Elenloth píše:
Proč si někdo zvolí síran amonný za nick na emiminu![]()
Edit:špatná citace
Příspěvek upraven 17.08.14 v 21:29
Třeba má ráda chemii
nebo ho zakladatelka vypila, teď má halucinace a chce čipovat děti
Omlouvám se zakladatelce, jsem to tak nemyslela, jen mě to rozesmálo ![]()
@BaMaK No, rozhodne ne vetsina dite odtahne 4000km daleko. To je takova predstava o tech zmizelych detech, ktere ziji za velkou uplatu za oceanem…
uplne to vidim
hlavne na prazdniny a v puberte dobre