Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elenloth píše:
Proč si někdo zvolí síran amonný za nick na emiminu![]()
Edit:špatná citace
Příspěvek upraven 17.08.14 v 21:29
Třeba má ráda chemii
nebo ho zakladatelka vypila, teď má halucinace a chce čipovat děti
Omlouvám se zakladatelce, jsem to tak nemyslela, jen mě to rozesmálo ![]()
@BaMaK No, rozhodne ne vetsina dite odtahne 4000km daleko. To je takova predstava o tech zmizelych detech, ktere ziji za velkou uplatu za oceanem…
@BaMaK píše:
Jsem 100% přesvědčená, že v životě není nic 100%.
Máš pravdu, toto je spíš než na 100 % na 110 %
Cipuji se psi. Maximalne sledovacku do mobilu. Nechci ani pomyslet kam by se ten cip implantovat. Nebo by dostala slusivy obojek?
@Kofolová kdyz uz tak pas cudnosti ne, aby to bylo aspon 2v1 ![]()
Tak já se přiznám, Ano nechala bych! S manželem jsem se na tohle téma dokonce i bavili. A důvod?? Únos! Není to dlouho, jak ukradli to miminko z kočáru, a odvezli do Německa, také nedávno pokus o krádež miminka z kočáru. V životě mě nenapadlo ho nějak zneužít? Jak jako? Však malé dítě je většinou semnou, a nebo většinou vím kde je!… Nechala bych mu ho tak do 14ti.
@brulinka píše:
Tak já se přiznám, Ano nechala bych! S manželem jsem se na tohle téma dokonce i bavili. A důvod?? Únos! Není to dlouho, jak ukradli to miminko z kočáru, a odvezli do Německa, také nedávno pokus o krádež miminka z kočáru. V životě mě nenapadlo ho nějak zneužít? Jak jako? Však malé dítě je většinou semnou, a nebo většinou vím kde je!… Nechala bych mu ho tak do 14ti.
A od 14ti by tě klepla pepka
Nebo pak jako už nebudeš mít o své dítě strach??? Ten budeš mít do smrti smrťoucí ![]()
@brulinka a napadlo tě, co by udělal dítěti únosce jako první, kdyby věděl o možnosti čipování dětí?
Jinak čipovat dítě bych nenechala, není to pes. Mně by se teda ani trochu nelíbilo mít v sobě čip a brala bych to od rodičů jako určitou zradu.
@Kofolová Obojek by si mohla překousat
to bude chtít něco fikanějšího ![]()
Unosce, ktery by mel cucha, ze je dane dite cipovane, by se ho rovnou zbavil definitivne.
@lucenka A jak víš kde ten čip bude umístěn? V náušnici? Ve vlasech Zubu? Pod kůží? kde? @natyber Mám strach hlavně o svoje mimino, to mi přijde snad nejčastější, únos miminek!
@H8N2O4S čip ne, ale děti mají iphony a my v nich sledování. Neví to ani jeden
já vím mobil se může ztratit. Ale zase když čip tak to bude vědět i ten uchyl a první co udělá? vykuchá dítě.
@SlépkaD Tim by se nezdrzovali, pokud by nemeli primo pristroj na lokalizaci cipu v tele.
@brulinka píše:
@lucenka A jak víš kde ten čip bude umístěn? V náušnici? Ve vlasech Zubu? Pod kůží? kde? @natyber Mám strach hlavně o svoje mimino, to mi přijde snad nejčastější, únos miminek!
No právě kde bude umístěn??? Únosce to nebude vědět a rozseká dítě na maděru, nezlob se na mě, ale nepřeháněj. Strach o dítě je naprosto normální, jen se to nesmí přehánět. Nechápu jak by mi někdo ukradl mimino z kočáru, ten snad nespouštím z očí ani z rukou.