Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
12.4.13 22:15

To je fakt, že mě taky napadlo, že za tu nervozitu může počasí. Taky má na vás tohle promněnlivé počasí takový vliv? Jako na psychiku. Motá se mi hlava, jsem nejistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
15.4.13 11:42

Ahoj tak já zase to ráno a dopoledne a nervozita, tam je, dnes beru 23 tabletu. A vy kolikatou bererte?

• Citovat
  • Upravit
144
16.4.13 12:58

Ahoj. Já dnes začínám 5. týden léčby. Už cítím pokroky. Lado drž se. Brzy ti bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
16.4.13 13:30

Jo tak já tedy ještě musím vydržet a ty, už máš nějaké pokroky? A jaké, jak ti je? Co jsi na sobě vypozorovala za pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
144
16.4.13 15:08

Lado cítím pokroky. Jsem klidnější, nedělám si zbytečně starosti. Jsem teď spokojená. Jen jsem stále odpoledně unavená, někdy si musím i zdřímnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
16.4.13 19:51

Aha takže i ta nervozita je pryč? Strach také? TAk musím vydržet

• Citovat
  • Upravit
144
18.4.13 10:18

Ahoj Lado. Tak jak je? Už by ti to mělo zabrat myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
18.4.13 19:40

Ahoj jo trošku to zabírá, ale to ráno je stále stejné i to dopoledne, pak jsem nervozní a neklidná a strach mám. Včera jsme byli s klukem v nemocnici a tam jsem dostala šílenej pocit horka a pocit na omdlení, no jo. Dneska to ráno, jak jsem psala, po prášku jsem byla unavená a odpoledne dobrý, jako když mi nic není, ale jen jsem měla strach, ten tam byl.Byla jsem i na zahradě, ale v obchodě je to stále hrozné, to mi tam ještě není dobře, nebo v místnosti, kde je více lidí. A jak je tobě?

• Citovat
  • Upravit
144
18.4.13 20:31

Já jsem úplně překvapená jak to zabralo. Paniku v obchodě a mezi větším množstvím lidí jsem ještě byla ochotna snášet, ale ten strach o blízké mě ničil nejvíc. A teď nemůžu věřit že jsem tak klidná. Fakt to neznám. Pořád jsem byla v napětí a teď pohoda. Beru již pátý týden, takže chce to čas. Držím palce, určitě příští týden budeš stejně překvapená jako já. Tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AGATA85
18.4.13 21:44

Ahoj holky, tak to je super Aknit, už bych chtěla být taky v pohodě, zítra to bude 14 dnů co beru AD. je pravda, že se cítím líp, ráno když vstanu tak se nebojim nebo nemyslim na to, odpoledne vyjdu i s malou v klidu ven, ale autem jsem ještě nebyla, sama v obchodě taky ne. chodim tady po sídlišti a budu si postupně přidávat. v sobotu jsme byli s přítelem v obchodáku a poslal mě do bankomatu, no šílený, všude lidi, já stála ve frontě, začalo mi bušit srdce, potila jsem se a myslela jsem, že to tam se mnou sekne, ale ustála jsem to, ale vim, že kdyby tam nebyl přítel, že uteču a nebo se sesypu. ale cítím, že jsem víc v klidu a ty celodenní mžitky nebo taková ta nesoustředěnost je už skoro pryč

• Citovat
  • Upravit
Lada11
19.4.13 10:18

Ahoj, já to mám stále to ráno, ty myšlenky nervozitu, strach, ale taky je větší klid, už není tak velké třes, až na to rtáno a dopoledne, odpoledne, už funguju aspon se o to snažím. Ale stále mám takové obavy, a ten strach, jsem ještě ustrašená a bojím se, co bude dál, bojím se i samoty, bojím se i z nemoci, ale je vidět, že mám i trošku klid odpoledne.Beru 27 tabletu, jsem po ní hrozně utlumená, jako, když nepřemýšlím a unavená, jak to máte vy, holky?

• Citovat
  • Upravit
144
19.4.13 14:36

Ahoj Lado. Asi potřebuješ více času. Je to u každého jinak. Já ten 4. týden už byla docela v klidu, ale pravda strašně unavená. Spala jsem každé odpoledně, neudržela jsem oči otevřené. Teď 5. týden, jak už jsem psala, nemůžu uvěřit jak mi to pomohlo.
Agato 14 dnů to je ještě málo. Pokud se už citíš líp, tak to je fajn. I já se cítila líp. Počkej za ty 4 nebo 5 týdnů. To budeš koukat. Já se ptala manžela, jestli je taky tak klidnej jako já i v situaci, která by mě dříve úplně položila. On že ano. Že to je normální. Já si prostě zkazila obrovský kus života tou úzkostí. Měla jsem jít k dr. dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
19.4.13 19:18

Aknit díky asi potřebuji více času, tak a kdy sis vzala naposledy lexaurin?

• Citovat
  • Upravit
144
19.4.13 19:29

Já si nepamatuji kdy jsem ho měla naposledy mimo dneška. Možná někdy minulý týden. Dnes jsem si ho vzala po delší době spíš preventivně. Šla jsem se psem na očkování a má něco s ušima. Nechtěla jsem na něj přenášet svůj stres. Tak daleko ještě nejsem, abych šla úplně klidná na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
19.4.13 20:11

Aha tak ty tedy, užíváš lexaurin, já myslela, že, už ho neužíváš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.