Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Já dnes taky dobrý. Wendypiano to ti ta rodinná situace moc nepřidá. Tak teď už budeš mít klid. Cesta vlakem se ti povedla tak hurá. Já zítra také jedu něco vyřizovat, tak to zkusím bez Lexaurinu. Už jsem si ho 3 dny nevzala. Holky držím palce.
No nepřidala..ale kupodivu ani neubrala. To je na tom to divný. Sice jsem si vzala neurol, ale až nějak před cestou. Že by už teď začaly působit ad? Jak se cítíte vy holky??
Na mne ještě nepůsoběj a já zapoměla jak dlouho to bereš já teprve 9 tabletu a dnes mi nebylo moc dobře nervozita, no nic moc, zažívání nic moc
Já už zažívání dobrý, docela mám dnes chuť k jídlu
Nervózní jsem byla včera, jsem chtěla všecky pozabíjet
A přítel byl nervózní ze mě a oba jsme pak vrčeli
Dnes beru 13.den,ale z toho nějak 8.celou. A ty?
Jo pardon, teď koukám žes napsala 9. No, snad bude brzo lépe. Věřit, doufat a bojovat ![]()
Já na sobě taky cítím chvílemi kupodivu větší klid. Někdy zase naopak jsem nervozní, ale věci co by mě jindy vytočily mě nechávají klidnou. Myslím, že jsme z toho zpočátku spíš nějak otupělé, než že by to už byl ten očekávaný účinek. Taky se mi stalo, že jsem zapomněla zamknout, což je u mě dost divný. Doufám, že to je jen zpočátku. Aby ze mě zase nebyl úplnej flegmouš nebo lajdák. Musím začít doma nějak uklízet, beru Cipralex už 14. den a za tu dobu to tady pěkně upadá. Tak snad se do toho zítra pustím.
Ahoj holky Wendy já beru já jsem brala 5 dní půlku a teda a 7 dní celej ale dneska jsem zase byla nrvozní ráno než děti šli do školky a do školy a ted jsem nervozní, že jsem tady sama to je fakt hrůza, to je depka pak jde všechno rychle ten stav se pak zhoršuje to je jasný takže ty jsi taky na tom tak trochu stejně jako já s tou tabletou, už aby to zabralo, každej píše, když mu to zabere, že není nervozni, že nemá depky a že ho nic nerozhodí, ale kdy to začne působit? Aknit ty bereš, už 14 dní a necítíš na sobě úlevu? Já jsem zvědavá, kdy to zabere, když ty už máš 14 den a nic, moc, chtěla bych, abych, už nebyla nervozní a to přemýšlení špatné myšlenky, člověk na něco myslí a pak z toho je nervní v mým případě.
Lado já právě mám pocit že zatím mě to spíš chvílemi utlumuje. A někdy jsem naopak nervozní. Ovšem dnes to je zatím největší útlum. Možná to nemá s Cipralexem nic společného, ale když jsem odvedla dceru do školy tak jsem zahučela do postele a vstala v půl dvanácté. To se mi teda nikdy nestalo.
Asi to zabere až po těch 4 týdnech. Musíme být hodně trpělivé.
Jj být tgrpělivá je pro mne něco, dnes mám také útlum bylo mně na omdlení asi 3 krát, to bylo něco tak špatně se mi udělalo, a potom prášku taky, chvílemi jsem také nervozní, ale vyžehlila jsem umyla nádobí a sedím, ah jo, už aby to zABRALO
Až za 4 týdny, to jsem nějak nezarigstrovala, jak to vždyt já myslela za 14 dní
Asi je to u každého jinak. Ale doktor mi naposledy říkal, že tak za měsíc to začně plně účinkovat. Já to mám dnes 15. den.
Někomu to prý zabere už po 14dnech ale spíš ten měsíc nějak… vydržme…
Ahojky, tak dnes 9.tableta a hlavně cestování vlakem směr byt a škola..Doma se děly hrozný scény, mámin labilní přítel se s ní už zas rozcházel a strejda co mi slíbil účast na oslavě mých narozenin, šel radši mrskat baby! Vzala jsem neurol, sebrala jsem se a odjela vlakem na byt do pardubic. a víte co? šlo to
Ani jedna úzkost v narvanym vlaku
Jsem happy. Uvidim jak ve středu, to jedu do cizího města na cizí školu. Místa kde to neznám jsou nejhorší. Bude to zkouška