Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
30.4.13 22:04

No já za sebe mužu říct, že já jsem ulevu pocítila snad okamžitě, ale já dostala na začátek neurol což si myslím, že ten hodně udělal, byla jsem na tom hodně špatně snad na pokraji psychických sil a ta uleva byla tak veliká, že bych to přirovnala nějaké euforii, myslím, že cipralex beru snad stejný týden jak aknit a pokud nepříjde nějaká jobovka typu, manžel si udělal výlet s mýma dětma a milenkou tak jsem relativně v pohodě.

Jinak jsem se chtěla zeptat začaly se mi docela dělat modřiny na nohách docela dost, muže to dělat ten cipralex? nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.5.13 12:14

Ahoj Lilo. Ty modřiny to nevim. Já mám zase vyrážku na rukou, už je to lepší, ale taky to mohlo být od Cipralexu. I když reakce po 5 týdnech je divná. Teď mám zase bolesti v kříži a v břiše, jakoby silné menstruační, ale nemám to dostat. Tak nevím, jestli to také může být Cipralexem, když jsem to nikdy takhle neměla. Tak se jedině na ty modřiny zeptej doktora. Já se ptám na každou kravinu. Už mi to ani není trapný. Myslím, že jsou na to zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
1.5.13 12:33

Ahoj já byla u doktorky a ta mi Aknit řeklA, ŽE MI NEDBUDE DÁvat vyšší dávku, protože si ten prášek ještřě hledá hladinu a to by bylo brzy. A ta mi řekla, že, až tak za 3 měsíce uvidím výsledek. Aknit, jakou bereš dávku cipralexu?

• Citovat
  • Upravit
144
1.5.13 19:12

Ahoj Lado. Beru 10 mg jako ty. Doktorka určitě ví co dělá. Dočkáš se, neboj. Teď jsme se vrátili z nákupu v takovém menším obchoďáku, ale nějak se mi tam zamotala hlava. Byla to chvilka. Ale přesně ta situace, která by mi asi dřív vyvolala pořádnou paniku. Samozřejmě že i teď mám chvíle, kdy mám z něčeho strach, nebo právě to zamotání hlavy. To je normální, ale jako dřív už to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.5.13 21:49

Ahoj, tak cipralex beru necelý měsíc a doktorka mi řekla, že mám brát teď 15 mg a ne 10 mg, moc nechápu proč, když je mi teď docela dobře, prý je potřeba zvýšit na začátku hladinu.. A taky říkala, že mi chce dát jiná AD, prý protože jsem předtím brala dlouho Citalec a že to asi moc nepomohlo, když mám teď zase problémy. Nějak se mi to nezdá, když mi ten Cipralex vyhovuje, nechce se mi to zas měnit a riskovat vedlejší účinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
2.5.13 10:56

Ahoj holky Aknit, já měla dneska strach jít s holku do školy, to mi začalo být ouvej, úplná panika.Einy tak se zkuz poradit s doktorkou at zatím u toho vydržíte u tohoto léku, at ti to zatím nemění a když to nebude ok.tak at pak ti ho vymění.

• Citovat
  • Upravit
144
2.5.13 16:32

Ahoj holky. Einy to je mi taky divný. A co se zeptat jiného doktora. Já beru Cipralex teprve 8. týden. Předtím jsem nic nebrala. Je mi po něm taky dobře a divila bych se kdyby mi chtěl dr. zvýšit dávku z 10 na 15 mg. A ty jsi měla mezi Catalecem a Cipralexem nějakou pauzu? Spousta lidí se musí po vysazení vrátit k antidepresivům. To snad neznamená, že ti nepomohly. Lado ty jsi teda případ. A bereš si ten Lexaurin? Já ho občas vezmu, když mi není moc dobře. Už by ti to mělo zabrat. Tak opět Držim pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
2.5.13 19:31

Jj Aknit já, už se začínám cítit lépe, ale říkám jen ty rána a ten strach a nervozita, to tam je, ale cítím, že to zabírá, odpoledne mi je dobře a večer je to o mnoho lepší

• Citovat
  • Upravit
megieeeeeee
2.5.13 20:14

Einy Doktorka to asi myslela tak že když tě s toho nevilečil uplně tak chce skusit jine… no to by mě taky štvalo :cert:

• Citovat
  • Upravit
megieeeeeee
2.5.13 20:17

No vidiš Ladi že to bude dobry tady megi z doktorky viš neboj bude to dobry ;) mmě je taky líp dneska no uvidime dal

• Citovat
  • Upravit
megieeeeeee
2.5.13 20:20

Aaaa Ladi nezoufej po 5 měsicich už se tomu co si psala budeš smat nebo sem už vubec nebudeš chodit jak plno ostatnich co se s toho vyhrabali ;)

• Citovat
  • Upravit
135
3.5.13 06:03

:) to je fakt, člověku jak je ouvej tak u i vypsání v diskuzích pomuže, že není na tom sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.5.13 21:21

Ahoj, jsem moc ráda, že jsem objevila tuto diskuzi. Dovolím si připojit svůj příběh.
Jsem na Cipralexu 7. týden.
Stavy, které jsou v diskuzi popisované - mdloby, knedlík v krku, ztuhlý zátilek, mravenčení po těle, nejistota při pohybu, nepříjmné pocity v obchoďácích, v čekárnách u lékaře - to vše mě dlouho provázelo - samozřejmě jsem si myslela, že to je nějaká nemoc těla (třeba i vážná) Nakonec jsem se odhodlala k lékaři (obvodnímu), tam jsem po cca 1,5 hod čekání v čekárně zkolabovala a tak mě odvezla záchranka do nemocnice. Interní vyšetření dopadlo O. K., takže mě vyšupali zpět domů, naštěstí můj osvícený lékař mi předepsal Lexaurin 1,5 mg a dal neschponku. Po cca 2 týdnech jsem přesla na Cipralex - užila jsem si stejné stavy jako jste popisovaly - bolesti (tlaky) v hlavě, pocení, mravenčení, průjmy a hubnutí. Teď mám za sebou první týden v práci, první dva dny jsem jako berličku použila 1/4 Lexaurinu - přece jenom firemní porady mi ještě nedělají moc dobře :? Každopádně už mám pocit, že se vracím do života i když dost nejistě, ale přece.
Držím palečky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megieeee
4.5.13 13:53

Efko a kolik mg bereš? a z jakou davkou si začínala? A kdy ti odešli než učinky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Lada11
4.5.13 15:03

Ahoj Megie a efko a Lillo A Aknit, jak dlouho berete?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.