Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lada11
8.5.13 08:25

Ahoj dnes mám mtedy špatný den, nervozita, průjem, pocení, no hnus a to beru 7 týden, dnes je to fakt hnus, chvěju se a mám strach je to silnější :cert: ach jo vypadá to, jako bych měla zase ty stavy, dnes je to tedy něco, uvidíme dál

• Citovat
  • Upravit
144
8.5.13 13:18

Ahoj holky. Já si dnes vzala opět Lexaurin. Tohle podivné počasí, dusno, chvíli horko, potom zima, nebo prší, to je něco pro mě. A vy to asi máte stejný, jak to tady čtu. Přesně jak píše Lila, jak slyším všude houkat sanitky tak vím, že je zle. Ne že by na mě působilo to houkání, ale to dusno. Snad nebudu závislák na Lexaurinu. Ale tak často jsem ho dříve nebrala. Nějak jsem se ho přestala bát. Dřív mi vydržela krabička několik let, teď si vezmu třeba 2 prášky za týden, někdy víc, někdy žádný 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
8.5.13 20:30

Aknit a ty bereš ty léky také, už delší čas a k tomu bereš i ten lexaurin já se ho bála vzít, manžel mi říkal vezmi si ho, ale já se bojním závislosti. Dnes mi je fakt děsně, ted možná trošičku líp, ale jinak hrůza, děti mě z toho dostávali, hráli jsme karty a člověče a fotbal, nechtělo se mi, ale hrála jsem, to počasí je fakt na nic. Člověk si myslí, že, už má nějakou tu dávku za sebou a, že bude to lepší, ale ono to pak příjde a je to, jako dříve

• Citovat
  • Upravit
135
8.5.13 21:21

Lidi to je fakt děs, všem je blbě, já jsem myslela, že jsem z toho venku, ale od toho kolapsu mi je huř a huř, přestala jsem totiž uplně vnímat prostor a lidi při tom kolapsu, zítra mám volat psycholožce a nevím co mám říct, mám strach, že tu nemocnici fakt už potřebuju, jenomže mám strach, že začne kolotoč a já dostanu nálepku, že jsem byla na psychině, příjde socka a budou se zajímat jestli se vůbec dokážu postarat o děti, mám z toho šílený strach, že to co řeknu psycholožce, že si udělá názor, že nejsem při smyslech a pošle na mě uřady.
Když je vázaáná lekařským tajemstvím, tak mě snad nenapráská ne? Ale co když skončím přeci jen v té nemocnici, protože se fakt zhroutím a oni mě budou sbírat ze země, na jednu stranu bych si to přála aby za mě konečne vzal váhu mých problému na svá bedra a já byla někde zavřená na izolaci at mámm konečně klid od všech. Na jednu stranu bych odpočinek potřebovala, ale potáhne se to se mnou pak celý život :(,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megieeeee
8.5.13 21:27

Lila neee i když by k tomu došlo nemaš se čeho bat nikdo na tebe uřady posílat nebudou mam kamaradku ktera tam byla nejmin 3 víš oni by ti jen upravili lečbu ja ti ve všem rozumim a vubec by se to netahlo celí život sou tam maminky a jine holky jako si ty moc ti držím palce

• Citovat
  • Upravit
135
8.5.13 21:36

V předešlém příspěvku jsem si dělala srandu z toho, že mě chce poslat nahospitalizaci, ale když se mě ptala proc jsem si vzala ty 3 neuroly, nejdřív jsem lhala a pak řekla pravdu, že jsem chtěla at to se mnou sekne, sama vím, že že pokud tohle řeknu oni zbystří, protože je to náznak sebevražedného jednání, třeba fakt už volám o pomoc zas a nevím jak si o ní říct, abych nebyla pro celé okolí za blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megieeeee
8.5.13 22:15

Chapu ja jen kdyby nahodou :-)

• Citovat
  • Upravit
144
8.5.13 22:54

Holky já si taky myslela, že jak budu brát Cipralex už těch 8 týdnů, že si na nějaký Lexaurin ani nevzpomenu. Ale to by ten Cipralex musel asi být naprostý oblbovák a to naštěstí není. Lilo ty máš velké starosti, to ti teda nepřidá. Bude líp, tohle roční období je nějaké náročné vždy, ale letos to fakt stojí za to.
Lado neboj se toho Lexaurinu. Uvidíš jak se ti zvedne nálada. Teda pro „normální lidi“ je to spíš utlumovák, ale na mě to působí přesně opačně. Tak uvidíš. Já se toho také bála, ale právě proto si myslím, že u nás závislost nevznikne, že to bereme zodpovědně. Skutečně to beru jen když je mi blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.13 06:19

Ahoj,
musím do práce je mi blbě, jsem unavená, bolí mě žaludek, zase se třepu a potím, mám 12 hodinovou směnu snad to vydržím, tak jak celý život furt z něčím válčím a pak mám 3 dny volno, zkusím nic nedělat, venku je hezky a mě je to zas šumák ach jo, pokud mě pustí z práce na propustku a psychlozka bude mít dopoledne díru tak tam zajdu, sice nevím co mi to pomuže, ale budiž, aspon bude mít dobrý pocit, vedle je psychina tak třeba bude na mě zvědavý i pan doktor, ale prostě ted chlapy nemusím, ani doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.13 07:00

Teď jsem se tak nervla, včera volno já v praci, nikdo nemyslí na to že mají oba plavani, nic si nenachystaly, dceři vypralbotasky, ráno ganc mokré, nezajem v čem půjde, mám nervy jak cip, sebral se a sel na stavbu, matko starej se a jdi do práce, odved si děti se sebral já abych tp resila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.5.13 08:43

Ahoj Lilo. Tak koukám na tvůj starší příspěvek, že už bereš ten Cipralex dost dlouho. Prostě tvoje rodinná situace je tak špatná, že i přes ten Cipralex ti je pořád psychicky špatně viď? To je mi líto. Máš toho dost za sebou a už by to chtělo změnu, ne? Co sestra, už pochopila tvojí situaci? A ostatní v rodině už vědí, že bereš antidepresiva? Zasloužila by sis jejich plnou podporu. Jinak ale nemysli, že jsi v tom sama. Mám kamarádky, které jsou na tom podobně jako ty. Ještě že máme ty dětičky. Díky nim se člověk prostě musí nějak držet.
A co ty Lado? Vezmi si Lexaurin, když to na tebe přijde. Nemá cenu se trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.13 09:53

Pustili mě z prace, jedu tam, odpověď že beru ad, byla že je to svinstvo, chci do nemocnoce? to nes
mím bo je to tam hrozné a jen si prihorsim, radši se mám spakovat a jit na 14 dní bydlet k ni, naší to nevi jak na tom jsem blbě, v práci mě už říkají že jsem ja zoombi, potřebuju aby rozhodnutí udělal za mě někdo jiný, ať nejsem vina že pouštím děti a půjdu si lehnout do nemocnice, potřebuju se bez svojí vůle se svalit má zem a bude konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.13 13:27

Tak jsem zpátky, zažila jsem si další nervový kolaps, kdy mi zacaly cvakat i zuby, super, dostala jsem zapít neurol a jsem znovu v pracovním procesu. akorát jsem dostala na výběr dobrovolnou hospitalizaci a nedobrovolnou tak si mám prý vybrat. že bych zkusila tu nedobrovolnou :)))),by me zajimalo jak to probíh á tony byla as šou :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
9.5.13 15:24

Teda Lilo to je síla. Nemůže ti dát doktor jen neschopenku abys mohla doma odpočívat když jsou děti ve škole? Něco musíš udělat, jinak se zhroutíš opravdu jak si tak přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lada11
9.5.13 15:39

Ahoj holky dnes šílený kolabs, ztačala jsem se potita průjem, hrůza, pak jsem dostala tak šílený strach. co se semnou děje, co mi je a začala jsem se bát sama o sebe, to je hnus, už nevím, co dělat, začaly mi i té špatné myšlenky, no hrůza, jsou všichni doma a já jsem stejně, jako na trní, nervozní, nesvá, volala jsem i na psychol. a ta mi poslala cvičení, no tak jsem zvědavá, jsem fakt vyhecovaná, nic se mi nechce, tenhle stav, jsem myslela, že, už nebudu mít a ono se to zhoršuje, bohím se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.