Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
14.5.13 21:41

Já beru zoloft a na začátku léčby sem zhubla 6kg. Cipralex sem brala taky ale chvíli asi měsíc a přešla sem na zoloft.Ta nežádoucí učinky byli hrozné 8o. Zoloft beru pul roku a už pěkně přibírám a začíná mě to štvát… :think: nějak moc papám a nějak to neřešim…proč..?přitom sem se dřív hlídala a chodila cvičit a šlo to..ted to nějak neřešim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.5.13 22:16

Ahoj holky. Děkuji za vaše zkušenosti s tím papáním. To je dost hrozný. Píšou to i v letáku, že se po Cipralexu přibírá. A asi po všech antidepresivech. Někdo to má jinak, jak vidím třeba zatím Efka73. Já beru Cipralex také 2 měsíce a zatím jsem přibrala 2 kg. Nejsem schopná tu žravost ovládat a vím, že takhle přiberu strašně moc. Ty 2 měsíce se ještě naplno ukážou, to nebudou jen ty 2 kila. Ale rozhodně nechci léky vysazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rakri
15.5.13 09:21

bezradnost

Ahoj holky, potrebovala bych poradit, beru cipralex ted osmy tyden, ale k tomu jsem celou dobu musela brat tri prasky lexaurinu denne, poslednich deset dni to bylo lepsi, takze jsem i postupne vysazovala lexaurin, ale ted jsem zase zpatky na zacatku, nevim, jestli je to tim ze zacina zkouskove, ale uz druhy den rano zvracim, cely den nejak nemuzu jist, i kdyz bych vlastne obcas i hlad mela, ale zkratka nejde to… je tedy mozne ze ten cipralex jeste nezacal zabirat?

• Citovat
  • Upravit
144
15.5.13 12:34

Ahoj Rakri. Já beru Cipralex 2 měsíce, asi 10 týden. Lexaurin občas beru také, obvykle jen 1 denně, ale ne moc často. Ale zrovna asi poslední týden se spotřeba Lexaurinu zvýšila. Také jsem přemýšlela o tom, jestli si nějak tělo na ten Cipralex nezvyklo a nevracím se do starých kolejí. Ale to je blbost, když vlastně teprve po těch 2 nebo 3 měsících by měl začít pořádně zabírat. Jsem zase trošku nervozní. Svádím to na počasí, teď zase premenstruační syndrom. Rozhodně ale nejsem na tom tak špatně jako dříve. No uvidíme. Jestli i zvracíš, tak to snad zajdi k doktorovi (pokud chodíš k psychiatrovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
světlanice
15.5.13 13:29

Ahojky holky, tak já to mám podobně Aknit taky beru 2.měsíce AD a poslední dobou jsem nák nervozní, ale lepší jak dřív. Já holky moc ty prášky na uklidnění neberu vzala jsem si ho asi jen 3krát. Já vim, že to pomuže, ale bojim se abych si neříkala vezmu si ho bylo mi po něm dobře a pak po každý bych po něm sáhla a je tu nevědomky návyk. Ale vim, že občas to nevadí to mě ujišťovala i doktorka

• Citovat
  • Upravit
Lada11
15.5.13 20:30

Efko a kolik bereš?

• Citovat
  • Upravit
Lada11
15.5.13 20:36

Ahoj holky tak já dneska měla šílený den beru to 7 týden a takovou depku, klepaly se mi nohy, třes, nervozita strach a stupnovalo se mi to.Byla jsem u doktorkya ta mi nasadila 20 mg cipralexu a nebo špital tak to mám vyhlídky, co? Jo a mAknit, už jsem si vzala po druhé lexaurin, už to nešlo,.Holky jakou dávku berete aknit Světluš? Efko? atd, NApište

• Citovat
  • Upravit
Lada11
16.5.13 09:10

Ahoj holky beru tu 20 mg a hrozně se mi motá hlava, jsem jako na trní, jsem neklidná je to hrůza, dr, říkala, že by to mělo pominout za 3 dny a když ne tak mám si to snížit na 10 mg, co mám dělat

• Citovat
  • Upravit
Elunda
16.5.13 11:40

úzkostná porucha.

Ahojky všichni ve spolek.Asi měsíc bojuji s úzkostnou poruchou. Ze začátku třes, rozčílení naštvanost, pak úzkosti, strachy…je to děs teď marodím, beru cipralex / ale jen má jiný název/ a lexaurin. Ten jen podle potřeby, max. však 1 denně, vyvrcholilo to u mně ztrátou zaměstnání a stresy jsem prožívala několik let předtím. Taky jsem stydlivá a možná i neprůbojná.
Jsem na začátku léčby, ráno se mi ty stavy zdají horší a co Vy? :( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lada11
16.5.13 12:15

Ahoj Elundo, a koliki bereš dávku?

• Citovat
  • Upravit
světlanice
16.5.13 12:21

Taky mi ráno bylo hrozně já už AD beru 2měsíc a ty rána už jsou lepší

• Citovat
  • Upravit
Lada11
16.5.13 12:33

Aknit jakou dávku máš cipralexu,?

• Citovat
  • Upravit
Elunda
16.5.13 12:36

První 4 dny to byla půlka prášku, teď beru celý tj. tuším 10 mg

• Citovat
  • Upravit
135
16.5.13 12:46

Ahoj všem tak nastupuji v pondělí do nemocnice, nakonec dobrovolne, po několika nervovych kolapsech a touhou někde sebou seknout, jedu dobrovolně,

Ps: ale tělo je hrozné, člověk Nespi, nepije a dělá12 hodinové směny po 4 dnech nic, neomdlela jsem nic, jsem fit jakjak kdybych spala jak dudek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.5.13 14:01

Lado beru Cipralex 10 mg.
Lilo tak přeji ti aby se tam o tebe hezky postarali, ať si odpočineš. Napiš jak to tam probíhá.
Elundo to jsi jako já, stydlivá, neprůbojná. Tyhle lidi mají asi k úzkostem sklony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.