Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj čtu tady vaše diskuze krátce, vidím tu spoustu informací. Chtěl bych se zeptat mám Antidepresiva na den a noc. Poslední dny cítím takové brnění mravenčení po těle spíše zádech občas ruce. Máte a tím někdo zkušenost?
A co beres a jak dlouho. Napsal jsi málo informací. A taky jakou mas diagnózu, na co léky beres?
@aiwwa ahoj, já blbě, mám za sebou uz 2 elektrosoky a pořád se hodně sebeposkozuji. Ještě budu mít šoku minimálně šest. Často brečím, nedávám skupiny, mám zahnisane nohy od drapani a bolí mě každý krok.
A jak se máte vy? Držím palce aby nám všem bylo lépe. Opatrujte se.
@Lollitka píše:
@aiwwa ahoj, já blbě, mám za sebou uz 2 elektrosoky a pořád se hodně sebeposkozuji. Ještě budu mít šoku minimálně šest. Často brečím, nedávám skupiny, mám zahnisane nohy od drapani a bolí mě každý krok.
Drž se Lolitko ![]()
@Lollitka píše:
Drž se,, ať je to co nejdříve líp 🍀 přeji ti hodně sil do dalších dní 💜
@aiwwa píše:
Ahoj holky, jak se máte?
Ahojky,, jak ty? Já : jednou nahoře jednou dole… Od 6 ledna mám na noc tritico 75mg a od 24 ledna zvýšení denních AD z 50 na 75 mg. Blbý 25 mg a se mnou pěkně mávají.. pořád to není to 💯.. jsou kdy kdy prostě zobnu Neurol 0.25..max 1× denně. Potřebuji a fungují od samého rána kolem děti atd. Dny si užívám zvládám a hlavně v noci i spím 👏 jsem opět akční čilá fungující.. s rodinnou pro rodinu. A jak vy všichni tady??? Diskuze nějak utichly.
Ahoj holky, u me dobry, nechci to zakriknout, ale spim super, maly ma laryngitidu a i tu zvladam bez uzkosti, takze asi dobry
..hlavne at uz se to nevrati ![]()
Ahoj taky beru cipralex 1/2 od 11.2.2020 a ty stavy byly hrozny dnes je to 9ty den a docela je to lepsi az na ty zornicky rozjety
urcite budu rada kdyz se nekdo ozve a budeme si o tym psat hodne to pomaha…
Já mám ode dneška změněný léky, konečně jsem se odhodlala.
Elí jde pápá, postupně snižuji a během měsíce asi vysazení uplný, místo toho ty nové léky. A mudr. chce i abych zkusila brát na noc mirtazapin ob den a pokud to půjde, tak zkusit taky postupně vysazovat. Jinak tak všelijak, pořád jsem v terapii. Psycholožka se se mnou moc nepáře teda
Brigádničím a rýsuje se asi možná uvázek. Drhám, teď dělám pro kamarádku srdíčka jako dárky k nákupu pro její eshop.
@Lollitka píše:
Loli a ty šoky..necítíš ani menší úlevu? Prášky ti nějaké nasadili? Drž se holka, myslíme na tebe
![]()
@Kačice46 klidně se ozval. Také mi pohlo o tom mluvit/psát s druhými a jejich zkušenosti. Já beru od konce listopadu, teď mám od konce ledna navýšení + od ledna tritico na spaní. Začátky??? Jo tak ty byly masakr…
@Lana25 To zni dobre, takze je ti lepe…kdyz uz je to na vysazovani mirtazapinu, tak je to super
gratuluju
@legifér a jestly se muzu zeptat kdyz ti to navysily tak ti bylo tak jak na zacatku spatne a nebo si nejk nepocitoval zmenu? treba me to taky ceka ale az za mesic pri kontrole.
@Lana25 Ahojki, takže vysazujes Eliceu i Mirtazapin? Nebo jsi dostala jiná AD? Moc ti přeju, aby ti bylo lépe. Já nic moc, dnes jsem měla třetí šok, ale pořád se sebeposkozuji, dnes jsem si u psychologa málem zlomila ruku, jak jsem praštila do stolu. Pořád brečím a je mi špatně. Bojím se, že šoky nezaberou a že se odsud nedostanu. Jsem fakt zoufalá. Ať je vám lépe.
Ahoj čtu tady vaše diskuze krátce, vidím tu spoustu informací. Chtěl bych se zeptat mám Antidepresiva na den a noc. Poslední dny cítím takové brnění mravenčení po těle spíše zádech občas ruce. Máte a tím někdo zkušenost?