Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
31.1.20 16:42
@Lana25 píše:
Souhlasím. To chce Janě příště napsat na její trápení, že to já můžu teda vždycky spát a nenapadlo by mě se bát, že z nespaní umřu. A navíc, ubližování si je stejně častý jako cokoliv jinýho, vždyť i PPP jsou o trýznění těla kvůli nemoci duše.

To je presne ono, taky si nemohla spat, ale nereknes to…protoze uz ses ok…ale to je fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
31.1.20 16:45

@JancaaF2 nikdo tě nenapadal. Já jsem se se jen zastala Lolitky, myslím, že teď potřebuje podporu. A jestli teda ti diskuze nepomáhají, tak je nečti, to je jednoduché. A myslím, že holkám křivdíš, podporovaly tě a i já jsem ti psala, že se z toho dostaneš, že mám stejnou zkušenost. Podle tebe by sem mohli psát jen lidi, kteří jsou na tom lépe než ty nebo se vyléčili? Nebo jak jsi to myslela? Ono, pokud je na tom někdo fakt blbě, tak holt to sem napíše natvrdo a to přece neznamená, že se z toho nedostane? To přece není žádná soutěž, kdo je větší chudák. Zkus se na to podívat i jinýma očima než svýma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
31.1.20 16:48
@JancaaF2 píše:
Ja moc dobre vim, jak to boli, ale o to jde, hledala jsem pomoc i na internetu a pal si precetla neco podobmeho o nespavosti a bala jsem se pak ze skoncim. bohnicich, ze uz se nevylecim, jwnom kvuli tomu, ze nikdo nenapsal, ze se tohle nedeje kazdemu, takze treba nekoho kdo nemuze spat a hleda pomoc dost vydesi to, ze napise, ze se kvuli nespani rezala…proto pisu, ze ja ne a bylo mi silene…myslela jsem, ze jsem se zblaznila a jeste tohle cist? ja ji preju at se uzdravi a ona to moc dobre vi…taky jsem nedavno cetla v jedne diskusi, ze se nespavost neda lecit…jenze da…nevim kdo tohle pise, ale ja nemohla spat pul roku a porad mam obcas problem, ale ani v tech nejhorsich nocich a dnech jsem se nikdy nehodlala rezat a zabit…spis jsem hrozne chtela aby mi nekdo rekl co mam s tim sakra delat…od toho ty skupiny jsou…ale co tady ctu posledni dobou, tak mi stejne nikdo moc neporadil :nevim: ani predtim ani ted…nikdo nerekne uzkost se vyleci neboj…jen jeden napada druheho… :roll:

Přečti si zpětně diskuzi a uvidíš, kolikrát se tě lidi snažili uklidnit a podpořit, tak jí taky trochu podpoř, vždyť tady to není jen o tom, že všichni budou uklidňovat jen tebe :nevim: Vždyť to tu říkáme pořád, zvolni, relaxuj a ber léky, bude to dobrý, musíš asi změnit i životní tempo, protože máš stresy, já to chápu, ale chápej, že někomu může být ještě i hůř a taky potřebuje podpořit :kytka: Loli má jiné problémy než ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
31.1.20 16:56
@JancaaF2 píše:
To je presne ono, taky si nemohla spat, ale nereknes to…protoze uz ses ok…ale to je fuk

Pardon? neřeknu to? A o čem jsou moje deníčky? O úzkostech, jak jsem zhubla a všem těch srajdách, to co jsi napsala je nesmysl. A jak víš, že jsem ok? Zdaleka neeee :kytka:

@JancaaF2 píše:
Ja moc dobre vim, jak to boli, ale o to jde, hledala jsem pomoc i na internetu a pal si precetla neco podobmeho o nespavosti a bala jsem se pak ze skoncim. bohnicich, ze uz se nevylecim, jwnom kvuli tomu, ze nikdo nenapsal, ze se tohle nedeje kazdemu, takze treba nekoho kdo nemuze spat a hleda pomoc dost vydesi to, ze napise, ze se kvuli nespani rezala…proto pisu, ze ja ne a bylo mi silene…myslela jsem, ze jsem se zblaznila a jeste tohle cist? ja ji preju at se uzdravi a ona to moc dobre vi…taky jsem nedavno cetla v jedne diskusi, ze se nespavost neda lecit…jenze da…nevim kdo tohle pise, ale ja nemohla spat pul roku a porad mam obcas problem, ale ani v tech nejhorsich nocich a dnech jsem se nikdy nehodlala rezat a zabit…spis jsem hrozne chtela aby mi nekdo rekl co mam s tim sakra delat…od toho ty skupiny jsou…ale co tady ctu posledni dobou, tak mi stejne nikdo moc neporadil :nevim: ani predtim ani ted…nikdo nerekne uzkost se vyleci neboj…jen jeden napada druheho… :roll:

To ale není napadání, to je zastání se Lolitky. Ona tu podporu rozdávala ikdyž jí bylo zle, ted ji potřebuje taky.

• Citovat
  • Upravit
116221
31.1.20 17:00
@Lana25 píše:
To ale není napadání, to je zastání se Lolitky. Ona tu podporu rozdávala ikdyž jí bylo zle, ted ji potřebuje taky.

Právě, Loli tu pomáhá všem, mně i mimo tuhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
31.1.20 18:11

Holky nehadejte se to moc Loli nepomuze pak si to orecte a bude ji hur. Hlavni je aby odpocivala a aby ji tam dali co nejdriv dohromady. Napiste jak vam je. Byli jste nekdo treba i v laznich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.20 18:42

Já přeju Lollitce, at to zvládne. Ona je opravdu taková, ze i když ji je zle, tak se snaží druhého podpořit. Přitom má problémy, které jsou dlouhodobé a není to pro ni snadné…
To co napsala JančaF nebylo úplně taktni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.20 18:44

No tak jinak, Lolitky je mi lito, musi to byt sileny stav, ale chtela jsem aby nekdo kdo si precte diskusi a byl na tom jako ja, aby si nemyslel, ze kdyz nebude moct spat zacne se rezat…tak jsem to myslela, nechtela jsem se vytahovat, ze jsem na tom lepe…slo mi o to, aby se dalsi lidi nehroutili jako ja z toho co si prectou treba od jednoho cloveka…jsou lide co to ctou a nepisi, jako driv ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.20 18:46
@Anonymní píše:
Já přeju Lollitce, at to zvládne. Ona je opravdu taková, ze i když ji je zle, tak se snaží druhého podpořit. Přitom má problémy, které jsou dlouhodobé a není to pro ni snadné…
To co napsala JančaF nebylo úplně taktni :nevim:

Spis se to blbe pochopilo…proste sebeposkozovani je uz proste jiny level nez uzkost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.20 18:49
@aiwwa píše:
Právě, Loli tu pomáhá všem, mně i mimo tuhle diskuzi.

Ja ji taky preju at se da dokupy, myslite si, ze si rikam huraaaa…je v bohnicich? tak uz o me ledacos vite a myslim, ze zlomyslnost zrovna neni ma vlastnost…nespavost bych neprala ani nejvetsimu nepriteli…je to peklo…ale neni to duvod k sebeposkozovani…proste lolitka ma vic problemu…nemohlo to byt jen primarne kvuli nespani jak tu psala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.20 19:00
@Lana25
Vzdyt si psala, ze uz problem se spanim nemas? takze ok se spanim ses ne? :nevim: nerekla jsem, ze celkove…mluvim o spani..Lolitka tu psala, ze se kvuli nespani rezala…taky ses rezala kdyz si nemohla spat? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
31.1.20 19:13
@JancaaF2 píše:
@Lana25
Vzdyt si psala, ze uz problem se spanim nemas? takze ok se spanim ses ne? :nevim: nerekla jsem, ze celkove…mluvim o spani..Lolitka tu psala, ze se kvuli nespani rezala…taky ses rezala kdyz si nemohla spat? :nevim:

Se spaním jo, ale určitě ne s tím ostatním. Neee neřezala jsem se.

• Citovat
  • Upravit
6735
31.1.20 19:15
@JancaaF2 píše:
Ja ji taky preju at se da dokupy, myslite si, ze si rikam huraaaa…je v bohnicich? tak uz o me ledacos vite a myslim, ze zlomyslnost zrovna neni ma vlastnost…nespavost bych neprala ani nejvetsimu nepriteli…je to peklo…ale neni to duvod k sebeposkozovani…proste lolitka ma vic problemu…nemohlo to byt jen primarne kvuli nespani jak tu psala :zed:

Vždyť o tom psala pořád, že těch problémů má hodně a je těžké pro ni najít medikaci. Spousta z nás tu trpěla/trpí nespavostí a jinými problémy, nemusíš to přece vztahovat na sebe, asi tě to vyděsilo :nevim: ale asi primárně potřebuje podporu spíš ona, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
31.1.20 19:18
@JancaaF2 píše:
Ja ji taky preju at se da dokupy, myslite si, ze si rikam huraaaa…je v bohnicich? tak uz o me ledacos vite a myslim, ze zlomyslnost zrovna neni ma vlastnost…nespavost bych neprala ani nejvetsimu nepriteli…je to peklo…ale neni to duvod k sebeposkozovani…proste lolitka ma vic problemu…nemohlo to byt jen primarne kvuli nespani jak tu psala :zed:

Ale to my nemůžeme vědět co jí to spouští. Třeba zrovna to nespaní je ta poslední kapka. Ona klidně i stejná diagnóza může mít různé projevy. A Lolitka má taky úzkosti. Jinak, mě nepřijde, že se tu hádáme, někdy je lepší si věci vyjasnit. A Loli, pokud náš čteš, tak třeba písni pár slov jak ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116221
31.1.20 19:22
@baimoli píše:
Vždyť o tom psala pořád, že těch problémů má hodně a je těžké pro ni najít medikaci. Spousta z nás tu trpěla/trpí nespavostí a jinými problémy, nemusíš to přece vztahovat na sebe, asi tě to vyděsilo :nevim: ale asi primárně potřebuje podporu spíš ona, nemyslíš?

No právě, my si můžeme lupnout prášek, ale co ona, když jí to nezabere. To pak je člověk v zoufalství schopný lecčehos. A já teda při nespavosti přemyšlela o různých věcech, to že jsem je neuskutečnila je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.