Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lollitka píše:
Tak já primárně nespala a to mě mimo jiné vedlo k sebeposkozovani, ta nekonečná noc. Ale díky. Dnes jsem spala od jedné do pěti a to jsem měla Rivotrilove kapičky a 2 Tiserciny.
Ahoj jak se citis myslim na tebe uvidis daji te tam do kupy. Loli a co treba rodina kamaradka nekdo kdo te podpori. Na jak dlouho je takova lecba?
@JancaaF2 píše:
Ja nespala cele noci, ale nikdy by me nenapadlo si ublizit
Nikdy neříkej nikdy.
Lolitka má asi jinou diagnózu než ty.
Loli, myslím na Tebe. ![]()
@aiwwa píše:
Nikdy neříkej nikdy.Lolitka má asi jinou diagnózu než ty.
Loli, myslím na Tebe.
No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vse
ale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala ![]()
@JancaaF2 píše:
No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vseale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala
To je jak kdyby ti někdo napsal, že by ho nenapadlo mít strach, že neusne a ještě z toho skončit na práškách
Trochu empatie
Víš jak strašně se musí cítit člověk, co si ubližuje? Si ani nechci představit ![]()
@Lana25 píše:
To je jak kdyby ti někdo napsal, že by ho nenapadlo mít strach, že neusne a ještě z toho skončit na práškáchTrochu empatie
Víš jak strašně se musí cítit člověk, co si ubližuje? Si ani nechci představit
To je trosku rozdil ne? rezat se a mit strach z neusnuti
..nevim a ani to nechci vedet, je dobre, ze je pod dohledem a myslim, ze to co mam ja ma kde kdo, nekdo s rizenim auta nekdo z jizdy busem, cesta letadlem atd…
ale jde o to, ze pak sem prijde nekdo uzkostny jako ja…precte si ze nekdo nespi, a ze se kvuli tomu rezal a pak ma tu uzkost jeste vetsi, proto jsem to napsala
@Lollitka píše:
Holky, tak jsem skončila v Bohnicích, psychiatricka na mě zavolala záchranku. Přiznám se s tím, že jsem se hodně sebeposkozovala. Ach jo. A jak se máte vy? Snad lépe.
Drž se Loli
![]()
@JancaaF2 píše:
To je trosku rozdil ne? rezat se a mit strach z neusnuti..nevim a ani to nechci vedet, je dobre, ze je pod dohledem a myslim, ze to co mam ja ma kde kdo, nekdo s rizenim auta nekdo z jizdy busem, cesta letadlem atd…
ale jde o to, ze pak sem prijde nekdo uzkostny jako ja…precte si ze nekdo nespi, a ze se kvuli tomu rezal a pak ma tu uzkost jeste vetsi, proto jsem to napsala
Já bych to chápala kdybys tam Lolitce připsala aspoň něco pro povzbuzení. Musí se cítit strašně a číst, že někdo jiný by to neudělal jí nepomůže. ![]()
A to nijak nezlehčuju čím procházíš.
@JancaaF2 píše:
No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vseale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala
Páni, to je empatie.
Víš proč to lidi dělaj??? Protože cokoliv bolí míň než psychika..
Tak se modli, ať jen nemůžeš usnout, takových je totiž spousta a nepíšou o tom 200 stran na emiminu. Sorry, ale docela si mě namíchla
@Lollitka píše:
Holky, tak jsem skončila v Bohnicích, psychiatricka na mě zavolala záchranku. Přiznám se s tím, že jsem se hodně sebeposkozovala. Ach jo. A jak se máte vy? Snad lépe.
To mi je moc líto, hlavně si hezky odpočiň
To se stane ![]()
@baimoli píše:
Páni, to je empatie.Víš proč to lidi dělaj??? Protože cokoliv bolí míň než psychika..
![]()
Tak se modli, ať jen nemůžeš usnout, takových je totiž spousta a nepíšou o tom 200 stran na emiminu. Sorry, ale docela si mě namíchla
Viď? Já si říkám, vo člověk musí zažívat aby si raději ublížil.
To musí být peklo. A Loli, neboj, bude líp, jsme s tebou.
@Lollitka píše:
Jsem na uzavřeném. Mám rozrezana celá stehna a podrapane ruce. I jsem si vyryvala ziletkou různé nápisy. Telefon mít můžu na tomhle oddělení, jen ne nabíječku.
@aiwwa píše:
Viď? Já si říkám, vo člověk musí zažívat aby si raději ublížil.To musí být peklo. A Loli, neboj, bude líp, jsme s tebou.
Zažívá hroznou bolest duše a beznaděj
Napiš, Loli, kdykoliv budeš chtí ![]()
@JancaaF2 píše:
To je trosku rozdil ne? rezat se a mit strach z neusnuti..nevim a ani to nechci vedet, je dobre, ze je pod dohledem a myslim, ze to co mam ja ma kde kdo, nekdo s rizenim auta nekdo z jizdy busem, cesta letadlem atd…
aha? Takže ti vlastně ona přitížila? A rozdíl to je, ale ne v tom,,divení se" druhýmu ![]()
@aiwwa píše:
Já bych to chápala kdybys tam Lolitce připsala aspoň něco pro povzbuzení. Musí se cítit strašně a číst, že někdo jiný by to neudělal jí nepomůže.
A to nijak nezlehčuju čím procházíš.
Souhlasím. To chce Janě příště napsat na její trápení, že to já můžu teda vždycky spát a nenapadlo by mě se bát, že z nespaní umřu. A navíc, ubližování si je stejně častý jako cokoliv jinýho, vždyť i PPP jsou o trýznění těla kvůli nemoci duše.
@baimoli píše:
Páni, to je empatie.Víš proč to lidi dělaj??? Protože cokoliv bolí míň než psychika..
![]()
Ja moc dobre vim, jak to boli, ale o to jde, hledala jsem pomoc i na internetu a pal si precetla neco podobmeho o nespavosti a bala jsem se pak ze skoncim. bohnicich, ze uz se nevylecim, jwnom kvuli tomu, ze nikdo nenapsal, ze se tohle nedeje kazdemu, takze treba nekoho kdo nemuze spat a hleda pomoc dost vydesi to, ze napise, ze se kvuli nespani rezala…proto pisu, ze ja ne a bylo mi silene…myslela jsem, ze jsem se zblaznila a jeste tohle cist? ja ji preju at se uzdravi a ona to moc dobre vi…taky jsem nedavno cetla v jedne diskusi, ze se nespavost neda lecit…jenze da…nevim kdo tohle pise, ale ja nemohla spat pul roku a porad mam obcas problem, ale ani v tech nejhorsich nocich a dnech jsem se nikdy nehodlala rezat a zabit…spis jsem hrozne chtela aby mi nekdo rekl co mam s tim sakra delat…od toho ty skupiny jsou…ale co tady ctu posledni dobou, tak mi stejne nikdo moc neporadil
ani predtim ani ted…nikdo nerekne uzkost se vyleci neboj…jen jeden napada druheho… ![]()