Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
31.1.20 11:36
@Lollitka píše:
Tak já primárně nespala a to mě mimo jiné vedlo k sebeposkozovani, ta nekonečná noc. Ale díky. Dnes jsem spala od jedné do pěti a to jsem měla Rivotrilove kapičky a 2 Tiserciny.

Ahoj jak se citis myslim na tebe uvidis daji te tam do kupy. Loli a co treba rodina kamaradka nekdo kdo te podpori. Na jak dlouho je takova lecba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116297
31.1.20 11:43
@JancaaF2 píše:
Ja nespala cele noci, ale nikdy by me nenapadlo si ublizit :roll:

Nikdy neříkej nikdy. :,( Lolitka má asi jinou diagnózu než ty.
Loli, myslím na Tebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
31.1.20 11:51
@aiwwa píše:
Nikdy neříkej nikdy. :,( Lolitka má asi jinou diagnózu než ty.
Loli, myslím na Tebe. :kytka:

No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vse :nevim: ale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
31.1.20 12:05
@JancaaF2 píše:
No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vse :nevim: ale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala :nevim:

To je jak kdyby ti někdo napsal, že by ho nenapadlo mít strach, že neusne a ještě z toho skončit na práškách :nevim: Trochu empatie :kytka: Víš jak strašně se musí cítit člověk, co si ubližuje? Si ani nechci představit :?

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.20 12:24
@Lana25 píše:
To je jak kdyby ti někdo napsal, že by ho nenapadlo mít strach, že neusne a ještě z toho skončit na práškách :nevim: Trochu empatie :kytka: Víš jak strašně se musí cítit člověk, co si ubližuje? Si ani nechci představit :?

To je trosku rozdil ne? rezat se a mit strach z neusnuti :mrgreen:..nevim a ani to nechci vedet, je dobre, ze je pod dohledem a myslim, ze to co mam ja ma kde kdo, nekdo s rizenim auta nekdo z jizdy busem, cesta letadlem atd… :nevim: ale jde o to, ze pak sem prijde nekdo uzkostny jako ja…precte si ze nekdo nespi, a ze se kvuli tomu rezal a pak ma tu uzkost jeste vetsi, proto jsem to napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
31.1.20 13:21
@Lollitka píše:
Holky, tak jsem skončila v Bohnicích, psychiatricka na mě zavolala záchranku. Přiznám se s tím, že jsem se hodně sebeposkozovala. Ach jo. A jak se máte vy? Snad lépe.

Drž se Loli :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
116297
31.1.20 14:11
@JancaaF2 píše:
To je trosku rozdil ne? rezat se a mit strach z neusnuti :mrgreen:..nevim a ani to nechci vedet, je dobre, ze je pod dohledem a myslim, ze to co mam ja ma kde kdo, nekdo s rizenim auta nekdo z jizdy busem, cesta letadlem atd… :nevim: ale jde o to, ze pak sem prijde nekdo uzkostny jako ja…precte si ze nekdo nespi, a ze se kvuli tomu rezal a pak ma tu uzkost jeste vetsi, proto jsem to napsala

Já bych to chápala kdybys tam Lolitce připsala aspoň něco pro povzbuzení. Musí se cítit strašně a číst, že někdo jiný by to neudělal jí nepomůže. :kytka:
A to nijak nezlehčuju čím procházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
31.1.20 14:23
@JancaaF2 píše:
No napadaly me z toho ruzny veci, ale urcite ne si ublizit, na to se mam moc rada…rozhodne ma jinou diagnozu, ja mam jen uzkost, strach, ze neusnu, protoze jsem z nervu nemohla spat, tot vse :nevim: ale i tak je ti boj, ale ani v tom nejhorsim obdobi bych se neporezala :nevim:

Páni, to je empatie. :roll: Víš proč to lidi dělaj??? Protože cokoliv bolí míň než psychika.. :zed: :zed: Tak se modli, ať jen nemůžeš usnout, takových je totiž spousta a nepíšou o tom 200 stran na emiminu. Sorry, ale docela si mě namíchla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
31.1.20 14:27
@Lollitka píše:
Holky, tak jsem skončila v Bohnicích, psychiatricka na mě zavolala záchranku. Přiznám se s tím, že jsem se hodně sebeposkozovala. Ach jo. A jak se máte vy? Snad lépe.

To mi je moc líto, hlavně si hezky odpočiň :hug: :hug: :hug: To se stane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116297
31.1.20 14:30
@baimoli píše:
Páni, to je empatie. :roll: Víš proč to lidi dělaj??? Protože cokoliv bolí míň než psychika.. :zed: :zed: Tak se modli, ať jen nemůžeš usnout, takových je totiž spousta a nepíšou o tom 200 stran na emiminu. Sorry, ale docela si mě namíchla

Viď? Já si říkám, vo člověk musí zažívat aby si raději ublížil. :,( To musí být peklo. A Loli, neboj, bude líp, jsme s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
31.1.20 14:30
@Lollitka píše:
Jsem na uzavřeném. Mám rozrezana celá stehna a podrapane ruce. I jsem si vyryvala ziletkou různé nápisy. Telefon mít můžu na tomhle oddělení, jen ne nabíječku.
:hug: :hug: :hug: Přeju ti, ať ti je co nejdřív líp, kočko :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
31.1.20 14:32
@aiwwa píše:
Viď? Já si říkám, vo člověk musí zažívat aby si raději ublížil. :,( To musí být peklo. A Loli, neboj, bude líp, jsme s tebou.

Zažívá hroznou bolest duše a beznaděj :oops: :( Napiš, Loli, kdykoliv budeš chtí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
31.1.20 14:38
@JancaaF2 píše:

aha? Takže ti vlastně ona přitížila? A rozdíl to je, ale ne v tom,,divení se" druhýmu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
31.1.20 14:42
@aiwwa píše:
Já bych to chápala kdybys tam Lolitce připsala aspoň něco pro povzbuzení. Musí se cítit strašně a číst, že někdo jiný by to neudělal jí nepomůže. :kytka:
A to nijak nezlehčuju čím procházíš.

Souhlasím. To chce Janě příště napsat na její trápení, že to já můžu teda vždycky spát a nenapadlo by mě se bát, že z nespaní umřu. A navíc, ubližování si je stejně častý jako cokoliv jinýho, vždyť i PPP jsou o trýznění těla kvůli nemoci duše.

• Citovat
  • Upravit
714
31.1.20 16:40
@baimoli píše:

Ja moc dobre vim, jak to boli, ale o to jde, hledala jsem pomoc i na internetu a pal si precetla neco podobmeho o nespavosti a bala jsem se pak ze skoncim. bohnicich, ze uz se nevylecim, jwnom kvuli tomu, ze nikdo nenapsal, ze se tohle nedeje kazdemu, takze treba nekoho kdo nemuze spat a hleda pomoc dost vydesi to, ze napise, ze se kvuli nespani rezala…proto pisu, ze ja ne a bylo mi silene…myslela jsem, ze jsem se zblaznila a jeste tohle cist? ja ji preju at se uzdravi a ona to moc dobre vi…taky jsem nedavno cetla v jedne diskusi, ze se nespavost neda lecit…jenze da…nevim kdo tohle pise, ale ja nemohla spat pul roku a porad mam obcas problem, ale ani v tech nejhorsich nocich a dnech jsem se nikdy nehodlala rezat a zabit…spis jsem hrozne chtela aby mi nekdo rekl co mam s tim sakra delat…od toho ty skupiny jsou…ale co tady ctu posledni dobou, tak mi stejne nikdo moc neporadil :nevim: ani predtim ani ted…nikdo nerekne uzkost se vyleci neboj…jen jeden napada druheho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.