Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
22.1.20 13:20

Jedu domu a jsem z toho paf. Uzasne misto. Byli jsme i v chranenem bydleni. Videli terapeuty v akci, veskere zazemi. Nikdo v kreci. Kdyby to tak bylo v cele republice, ale jsem si jista, ze neni. Provazel nas byvaly reditel, stary pan, vsichni ho milujou, klienti, zamestnanci, posledni uklizecka. To je misto, kde clovek vidi, co ma smysl a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.1.20 15:18
@vodolejka píše:
Jedu domu a jsem z toho paf. Uzasne misto. Byli jsme i v chranenem bydleni. Videli terapeuty v akci, veskere zazemi. Nikdo v kreci. Kdyby to tak bylo v cele republice, ale jsem si jista, ze neni. Provazel nas byvaly reditel, stary pan, vsichni ho milujou, klienti, zamestnanci, posledni uklizecka. To je misto, kde clovek vidi, co ma smysl a co ne.

Tak to je super a to bylo komunitní chráněné bydlení? Já bydlela taky rok a půl v chráněném bydlení, někteří sociální pracovníci byli fajn, ale hodně se tam střídali a někteří na nás dost kašlali. Ale byl to byt, ne komunitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.1.20 15:29

Holky, tak jsem dnes byla na urologii a jelikož mám hyperaktivní močák, který nereaguje na léky, tak půjdu na aplikaci botulotoxinu v celkové anestezii, tak se modlím, ať to pomůže, chodit každých cca 45 minut na wc je fakt vopruz.
A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.1.20 15:40
@Lollitka píše:
Tak to je super a to bylo komunitní chráněné bydlení? Já bydlela taky rok a půl v chráněném bydlení, někteří sociální pracovníci byli fajn, ale hodně se tam střídali a někteří na nás dost kašlali. Ale byl to byt, ne komunitní.

Neznam odbornou terminologii. Mne jde spis o to prostredi a o to, jak se ke klientum chovaji, jak s nimi pracuji a jak jsou vsichni v harmonii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.1.20 15:53
@vodolejka píše:
Neznam odbornou terminologii. Mne jde spis o to prostredi a o to, jak se ke klientum chovaji, jak s nimi pracuji a jak jsou vsichni v harmonii.

Komunitní je, když tam bydlí př. v nějakém domku víc klientů, to jsem myslela. Já znám pražská komunitní bydlení a tam jsou taky super terapeutky a klientům moc pomáhají a hlavně jsou navázaní i na CDZ (centrum duševního zdraví), takže mají společné porady o klientech a fakt je to tam fajn, klienti si sami vaří pro všech např. 14 obyvatel domu, mají různé akce, jezdí na pobyty… To je třeba i v Nymburce. Já bydlela v individuálním chráněném bydlení, měla jsem svůj malý byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.1.20 18:59

Holky tak dneska mi dala doktorka vigantol 20 kapek tydne mam strasne malo vitaminu D tak snad to bude lepsi ale ulehla jsem s chripkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.1.20 21:53
@Petra7861 píše:
Holky tak dneska mi dala doktorka vigantol 20 kapek tydne mam strasne malo vitaminu D tak snad to bude lepsi ale ulehla jsem s chripkou

Tak snad ti to trochu pomůže, já si myslím, že Dčka mám taky málo, asi si ho budu muset nechat nabrat taky. Zatím beru přípravek Immusan, kde je i vitamín D, ale jako Vigantol to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
22.1.20 21:53
@Petra7861 píše:

A brzy se uzdrav, teď to všude řádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.20 06:34

Dobre rano, jak vam je? u me ok, jen hodne prace pred pololetim, nestiham psat, ale ctu si co pisete.Ja mam asi imunitu dobrou…asi od deti…mrnous nam ted ale marodi…ma paradni zanet v ocickach…ale nemocne nevypada :mrgreen: rostak malej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.1.20 07:12

@JancaaF2 vse ok, akorat na mocove cesty zas cotrimoxazol. V sobotu mame velkou rodinnou oslavu dvoje narozeniny, asi 30 nas bude, tak uz se tesime, bude i karaoke :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.20 08:26
@vodolejka píše:
@JancaaF2 vse ok, akorat na mocove cesty zas cotrimoxazol. V sobotu mame velkou rodinnou oslavu dvoje narozeniny, asi 30 nas bude, tak uz se tesime, bude i karaoke :dance:

Jeee ja miluju oslavy…my budem mit take ale nevim kdy presne, segra bude slavit :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.1.20 08:36
@JancaaF2 píše:
Jeee ja miluju oslavy…my budem mit take ale nevim kdy presne, segra bude slavit :mrgreen: :hug:

No já se strašně moc těším a to karaoke si určitě užijou i děti. Budeme to mít poprvé a určitě se zapojí maldí i staří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.20 10:32
@vodolejka píše:
No já se strašně moc těším a to karaoke si určitě užijou i děti. Budeme to mít poprvé a určitě se zapojí maldí i staří :mrgreen:

To urcite, ja ho mam doma :mrgreen: a bavime se tim pokazde na oslavach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.1.20 11:39
@JancaaF2 píše:
To urcite, ja ho mam doma :mrgreen: a bavime se tim pokazde na oslavach :D
:mrgreen: :dance: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.1.20 13:18

Ahoj holky tak dneska jsem volala psychiatrovi a zmenil mi leky ze sertivanu na escitil. Tak uvidim no zkousim vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.