Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lychee13 myslim ze to vubec neni pro nas dulezite, pokud ma papir od psych.
nebo jsi zvedava? ![]()
@Luciet2 píše:
@Sue.Ellen od koho to mám mít v kartě? od gynekologa?
V karte pacienta v dane porodnici. Urcite si nech vystavit doporuceni i od gynekologa a neboj, urcite ti vyjdou vstric.
@katuska1984 píše:
@Lychee13 myslim ze to vubec neni pro nas dulezite, pokud ma papir od psych.
nebo jsi zvedava?
Zvědavá nejsem, ale logicky hlavou nerodí, takže pokud doktor uzná, že je důvod z gyn. hlediska nesmyslný, tak asi bude muset do nějaké menší porodnice. Jak jsem psala, kamarádce první porod zmrvili, druhý chtěla císaře a nedovolili, protože pro ně nebyl k “operaci” důvod.
@Luciet2 nevím o jakou situaci jde, s čím se léčíte, netuším podrobnosti, ale většina žen na emiminu, co chtějí císaře na přání, tak jdou hned k psychiatrovi, tak jsem myslela, že jste taky jen případ, který se bojí a z toho důvodu si jde pro papír k psychiatrovi, aby mohl rodit císařem. Ale každopádně mám pocit, že na psychické poruchy a doporučení psychology a psychiatry není moc brán zřetel. Ale zase pochybuju, že by si nějaký porodník pak vzal na triko, kdyby se něco zkazilo a vy jste ty doporučení měla.
@Luciet2 ono ten císař bude taky stres, možná ještě větší, já bych se hrozně bála, kdyby mi řezali břicho. Ale na druhou stranu si myslím, že císař je míň rizikový pro dítě, že ho třeba nepřidusí. Sama se porodu bojím šíleně, možná proto jsem i po třicítce stále bezdětná, ale s psycholožkou dobrou zkušenost nemám, když jsem se jí svěřila, tak mě vůbec nepochopila. Tak hodně štěstí ať to dopadne dobře.
@Luciet2 tak pokud uz si jeden mela tak druhy neni problem, rekni ze te boli jizva a nikdo te nenecha rodit prirozene, to si nelajznou.. kazdopadne duvody chapu, dobre, ale prijde mi, ze dnes je to moderni rodit CS - na prani, pritom to zadna vyhra neni…