Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
8.1.14 22:22

Lentilko,

promiň, ale teď opravdu nevím, co myslíš. Já jsem jen připomněla, že Kla nemluvila o podstatě některých celebrit, ale o té skutečnosti, že když je někdo známá osoba, má v podstatě protekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
9.1.14 08:22

Na prvni pohled clovek pozna pokud je nekdo s nejakym lekarem v nemocnici kamarad. A o tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
9.1.14 15:57

@maminkas preju ti hlavne zdrave miminko a zdravou mamanku k miminku :) ano, kazdy potod nese rizika.ale kazda z nas do toho jde s tim, ze ma na konci miminko ;) napis pak jak jsi nakonec porodila a jestli byl druhy porod lepsi at byl cisarem ci prirozene :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.1.14 17:20

Inthense: děkuji, dám vědět. Ještě bych se chtěla zeptat - myslíte, že stačí zavolat do porodnic do Brna, říct jim, jaký mám problém a zeptat se, zda se tam dá domluvit na císařský řez? Nebo tam musím osobně a postupně ty porodnice projít? Jinak od svého gynekologa mám v žádance do porodnice napsáno - první porod klešťový - obava z druhého porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
9.1.14 17:54

@maminkas ahoj, tak chápu, že ve tvém stavu obcházet porodnice nic moc, ale možná bych si do pár vytipovaných, kde jsou benevolentnější zašla… osobně tě nebudou moct tak snadno odbýt, taky můžeš reagovat (třeba i s nabídkou případného úplatku) podle obličeje a jednání toho dotyčného a spíš se někoho dohledáš než bys žádala o spojení v telefonu, to je v nemocnicích vždycky problematické. Strašně moc držím pěsti, ať ti to vyjde a pochopí, koneckonců oni rodit nebudou, ale ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.1.14 17:59

@maminkas Osobně to bude asi nejlepší. Zkoušej to třeba v řadě od nejbližších. Třeba skončíš hned u první s úspěchem. Já myslím, že normální doktor ti vyhoví.

• Citovat
  • Upravit
328
9.1.14 18:07

Dobře, zkusíme to zítra s příátelem objet. A ještě, pokud tu někdo takovou zkušenost má, jak to chodí - když začnu rodit, nebude mě mět zrovna kdo odvézt, zavolám si rychlou, tak mě odvezou do porodnice, kam si řeknu, nebo automaticky do porodnice v našem městě? a ještě jedna věc - když mě poveze rychlá do porodnice a nebudu mít kam dát rychle na hlídání syna, vezmou mě i s ním a v nemocnici ho třeba hodinu někdo pohlídá, než tam dojede přítel z práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.1.14 18:50

@maminkas ne sanitka te vzdycky odveze do spadove nemocnice. Na prani pacienta se nehledi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.1.14 18:53

@maminkas taky jsem to ze zvedavosti resila, zdali vezme sanitka i dite. Nevezme. Je to proti predpisum. Pokud je dite ranene jede druhou sanitkou, pokud mu nic neni, tak ho proste nekdo musi hlidat. Sousedka nebo nekdo. Coz me osobne desi. V dome se s nikym nebavime. Mame tu samy divny lidi. Tem bych nesverila ani psa, natoz dite :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.1.14 12:40

Tak jsem tady znovu s novymi informacemi. Od vcerejska jsem na porodce kvuli prosakujici plodovce. Odevzdala jsem tady i papir od psycholozky, ze doporucuje cisarsky rez kvuli trauma z prvniho porodu. A jak to tak vypada, tak jim to nestaci a budou me vyvolavat prirozeny porod. Co ted? Mam podepsat reverz a jet do Brna? Ja uz jsem z toho opravdu psychicky v koncich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

Tak jsem tady znovu s novymi informacemi. Od vcerejska jsem na porodce kvuli prosakujici plodovce. Odevzdala jsem tady i papir od psycholozky, ze doporucuje cisarsky rez kvuli trauma z prvniho porodu. A jak to tak vypada, tak jim to nestaci a budou me vyvolavat prirozeny porod. Co ted? Mam podepsat reverz a jet do Brna? Ja uz jsem z toho opravdu psychicky v koncich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
22.1.14 12:43

@maminkas napadá mě jedině jim zkusit pohrozit tím, že tvoje psychika je na tom tak špatně, že se bojíš, že si přirozený porod blokneš a budou komplikace a že odejdeš jinam, třeba se budou bát tě pustit, když ti prosakuje plodovka a chystá se porod. Anebo zkusit slzy, scény, peníze :nevim: Moc moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.1.14 12:52

@maminkas Co zkusit za volat psycholožce, aby jim to vysvětlila sama? Zavolej někam do Brna, jestli by ti tam toho císaře udělali a jeď tam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
328
22.1.14 13:03

Taky o tom premyslim, ze proste podepisu tady reverz a pojedu do Brna treba do Bohunic nebo na Obilnak. Ale nevim, jak by to tady probihalo-mam zavedenou kanylu a dali me atb, kazde tri hodiny me davaji na monitor. Bolesti ani kontrakce nemam, teplotu taky ne. Jsem tady od vcerejska, papirek na vlozce porad zelenej a mokrej a posledni vysetreni me delali v noci a to bylo vse ok-neotviram se a plodovky dostatek. Od te doby zadne vysetreni. Sestry me tvrdi, ze dopor. psychologa nestaci, ze to musi rozhodnout primar. Jenze ten se tady ukazal jen rano, ze tu budu den na pozorovani a od te doby se tu nestavil. Takze nevim, na cem jsem a zda tu zustat a cekat nebo podepsat reverz a odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí