Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sorbetka píše:
myslim, ze @maminkas nema plodovku zelenou. To jen ten papirek na vlozce indikuje, ze se jedna o plodovku a zezelena v dusledku reakce, nebo se pletu?
Jo ježiš aha, to se moc omlouvám já to tak přeletěla, viděla plodovka pak zelená
no ještě zbytečně děsím navíc že
,ale i tak proč ji chudinu tak stresují ![]()
Mam si nechat zavolat primare a zeptat se ho rovnou, zda mi udelaji cisare? Nebo si rict rovnou o reverz a hotovo?
Mam si nechat zavolat primare a zeptat se ho rovnou, zda mi udelaji cisare? Nebo si rict rovnou o reverz a hotovo?
Zavolala bych primáře, pokud bych se nedomluvila, podepsala bych reverz. Manžel by mezitím domluvil porodnici v Brně ![]()
@maminkas nech si zavolat s tím, že chceš vědět,,co s tebou dál zamýšlejí. A řekkni, že trváš na SC, zda čekají na porodní činnost, nebo proč tě tam vlastně drží? Že nechceš rodit přirozeně a pokud ti nejsou ochotni vyhovět, hodláš jet do jiné porodnice.
Takze kdyztak jet pak hned do porodky do Brna? I kdyz porod jeste nezacal. Boze, ja jsem tady tak vystresovana, kdyz nevim, na cem jsem.
Takze kdyztak jet pak hned do porodky do Brna? I kdyz porod jeste nezacal. Boze, ja jsem tady tak vystresovana, kdyz nevim, na cem jsem.
@maminkas prokonzultuj svůj stav s lékaři tam. Pokud nemáš porodní činnost, tak by tě event. mohli pustit i domů, během toho pobytu doma si zařid´i nástup do jiné porodnice, v případě, že ti v té místní odmítnou udělat sekci.
@maminkas nechala bych si primáře zavolat a vysvětlila mu situaci, snad bude mít dnes dobrou náladu. Buď razantní a řekni mu to jasně a stručně, jak ucítí, že jsi na nervy, začne být hnusnej, znám ho. Pokud s tím bude i tak problém, řekla bych, že chci propustit na reverz a jak píšou holky, ať chlap mezi tím obvolá Brněnské porodnice…držím palce ![]()
@rebeccca Já myslím, že levnější je bezproblémový vaginální porod, ale když nastanou problémy a komplikace a pak se porod po x hodinách ukončí tak jako tak císařem tak to vyjde dráž než plánovaný císař. Já nevím, mně to přijde fakt předpotopní uvažování, každá ženská by si měla vybrat jak chce rodit, jestli doma, v porodnici, císařem, vaginálně. Dobrá, ať si za toho císaře připlatí, ale tohle mi přijde jak z hororu, proč zakladatelku takhle stresují, to nepochopím
.
Tak jsem si nechala zavolat primara. Sestra me rekla, ze pan primar ma v planu konzultaci se mnou zitra. Takze cekat do zitra? Nevim. Plodovka me netece, porod neprichazi a stejne me tady drzi. Na porodnim sale, omezene navstevy. Hnus. Jeste jsem se ptala, jestli by me treba pustili zitra domu a ta mi rekla, ze asi ne, ze primar bude jen se mnou konzultovat zpusob toho porodu.
Tak jsem si nechala zavolat primara. Sestra me rekla, ze pan primar ma v planu konzultaci se mnou zitra. Takze cekat do zitra? Nevim. Plodovka me netece, porod neprichazi a stejne me tady drzi. Na porodnim sale, omezene navstevy. Hnus. Jeste jsem se ptala, jestli by me treba pustili zitra domu a ta mi rekla, ze asi ne, ze primar bude jen se mnou konzultovat zpusob toho porodu.
@maminkas Tak jestli to na porod nevypadá, tak do zítra vyčkej a ať přijde i manžel, až budeš mluvit s primářem.
@maminkas
neležíš ty někde v Ivančicích, či tak nějak? Tak zítra konzultace, porod šupneme na pátek, nebo taky až pondělí, celou dobu si vás tady budem držet, abychom vykázali úkony…
Konzultovat můžeš ambulantně zítra taky.
Jestli se ti tam nelíbí, tak zažádej o revers a běž domů. Ještě dnes. Vidno, že tě tam drží zbytečně.
@maminkas na zítřejší konzultaci bych rozhodně přizvala manžela, přece jen si na tebe nedovolí být hnusný před manželem, navíc jako chlap možná vzbudí víc autority než vyděšená ženská. Nedejte se, jde o tvůj porod a o tvou psychiku, rodit budeš ty ne primář. Strašně ti přeji, ať dovolí císaře