Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.4.14 21:50

No to vas lituji, ja mam velmi dobreho doktora, ale i tak jsem na tom pracovala dned od sameho zacatku. Vim, ze v praze to stoji cca 40tis, ale to taky chce hodne casu a hlavne jak se vsichni boji, tak se jen tak k nekomu nejde dostat na posledni chvili. Co vam rika vas doktor (ka)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 21:51

No to vas lituji, ja mam velmi dobreho doktora, ale i tak jsem na tom pracovala dned od sameho zacatku. Vim, ze v praze to stoji cca 40tis, ale to taky chce hodne casu a hlavne jak se vsichni boji, tak se jen tak k nekomu nejde dostat na posledni chvili. Co vam rika vas doktor (ka)?

• Citovat
  • Upravit
48
16.4.14 22:15

Dobrý večer, no taky jsem na tom pracovala už delší dobu, ale bylo mi potvrzeno z více zdrojů, že psycholog stačí, tak jsem byla v klidu, ale teď, když došlo na lámání chleba, tak najednou nic a ten stres je už teď strašný. S doktorkou ještě budu řešit, snad to prý půjde, ale já už jsem teď trochu skeptická, každopádně díky za rychlou reakci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 22:51

No muj doktor slouzi v porodnici a tak rekl primari o mem problemu, taky psychickém a pak kdyz jsem tam prisla, uz o mne vedeli a dostala jsem rovnou termin. Ja byla desne neoblomna a skoro na kazde kontrole jsem brecela nebo se tvarila, jako na popravě. Moc vam drzim palce a preji vam at vam ho udelaji. Me to nic nestalo, ale je fakt, ze hodne pomohlo, ze muj doktor je jaky je, tedy lidsky a empaticky. Taky se kouknete na statistiky vasi porodnice, kolik maji sekci a kolik normalnich porodu. Pokud maji za posledni roky vzrustajici pocet sekci, tak mate vetsi sanci nez tam, kde za kazdou cenu prosazuji prirozene porody.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 22:52

Omlouvam se za anonimitu, ale je to pro me takto jistejsi, prece jen nechci na sebe upozornit. Konec koncu jeste stale mam bricho ;)

• Citovat
  • Upravit
48
16.4.14 23:47

Jo jo., to je jasne, taky bych psala anonymne, ale potrebuju dostat info, takze doufam a cekam, ze se nekdo ozve na soukromou zpravu. Pevne verim, ze jeste stihnu najit cesticku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 00:02

Cetla jsem vasi diskuzi na jinem miste a vypadalo to uz ze to klapne, co se podelalo? Prece uz jste mela papir, tak proč vas nevzali?

• Citovat
  • Upravit
48
17.4.14 00:18

No bylo mi receno, ze potrebuji zpravu od psychiatra, pritom, jak rikam, overovala jsem si to uz predem pred doktorku od kamaradky a ta tvrdila, ze psycholog staci. Behem dneska, co tady stresuju a zjistuju vsude mozne info, tak mam pocit, ze to snad neoujde nikde. Nejhorsi je ten stres, at neporodim jeste driv, nez si to zaridim, porad doufam, ze to jeste musi klapnout. Diskuzi mam prectenych plno, ono to jde, ale ale… Chce to asi i trochu stesti a mozna trochu vice zatlacit. Nevim, zda by nepomohlo i vyjednavani s manzele, on je preci jen tvrdsi a bude to pusobit jinak nez ja, nyni uz s hysterickumi stavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 09:04

Chudero :(, tak honem naklusejte k psychiatrovi a u nej určitě pochodite!!! Objednejte se hned! Můžete určitě rovnou k němu. Moje psycholožka mi tekla, ze ja jsem spíše případ na antidepresiva a léčbu která se stejne do porodu nedá stihnout - mám více problému, ale ja zatim odmítla. Jinak můj doktor napsal zprávu ze trpím stavy úzkosti, strachu z porodu a jako důvod ještě velké dítě v prvním případe plus zraněni plus současné úmrtí v rodině. Nikdo pak už nechtěl žádné jiné papíry ani od psych. Takže neházejte flintu do žita a jdete si za tím!!!

• Citovat
  • Upravit
48
17.4.14 11:05

Dobrý den, takže jsem zjistila, že existuje i psychiatrická pohotovost:), už jsem myslela, že je to z hlediska termínů nemožné. Ale i ambulance v nemocnicích by měli bez objednání brát, ufff, sice jsem se tomuto chtěla vyhnout, ale jak píšete, musím jít za tím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.4.14 11:23

@Wendy_D
A muzu se zeptat, proc cisar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.4.14 11:33
@Wendy_D píše:
Dobrý den, takže jsem zjistila, že existuje i psychiatrická pohotovost:), už jsem myslela, že je to z hlediska termínů nemožné. Ale i ambulance v nemocnicích by měli bez objednání brát, ufff, sice jsem se tomuto chtěla vyhnout, ale jak píšete, musím jít za tím:)

Existuje, ale nevím, jak by tam byli nakloněni šup šup napsat papír na cs. Doporučuju přijít tam alespoň s nějakou zprávou od psycholožky, jako že už na tom pracuješ atd.

Herdek, ženská, řešit to takhle na honem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 11:36

Protože se strašně bojím spontánního porodu, myslela jsem, že se to přepne, až budu těhotná, ale nee a teď je to horší. Nebojím se, že to bude bolet, ale co všechno se může stát, já vím, že i u císaře, ale pro mě je to schůdnější, jistější, má to svá pravidla a postupy, od spontánního porodu lze čekat cokoliv. Je toho více, ale nechci to až tak veřejně pitvat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.4.14 11:39

Existuje, ale nevím, jak by tam byli nakloněni šup šup napsat papír na cs. Doporučuju přijít tam alespoň s nějakou zprávou od psycholožky, jako že už na tom pracuješ atd.

Herdek, ženská, řešit to takhle na honem

Já vím, ani nemluv, jsem kráva, že jsem se nechala uchlácholit, že to půjde a nebude problém:(, já i volala, ale u nás v ČR asi nikdo neposlouchá, jestli mluvíte psychologická nebo psychiatrická, ale pak na tom jo záleží.

Jinak papír od psychologa mám, takže aspoň nepřijdu s prázdnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.14 11:42

Ja mela cisare na prani v prazske renomovane porodnici, ale doktor je rodinny znamy. Resp. prvni dite bylo cisarem a kdyz jsem zacala dochazet k nemu do porodnice pred porodem tak se mne rovnou zeptal jak chci rodit :palec: a nestalo mne to ani korunu :potlesk:
Inko snad pochopitelne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí