Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
18.4.14 00:22

Tak jizva, ta mě netočí. Mám od strií z prvního těhu tak dodrápané břicho, že jedna navíc je kapka v moři. Jde mi o to, abych už nezažila ten pocit bezmoci, kdy v nekolikahodinových kontrakcích vypouštím duši, a všem okolo je to jedno, protože takhle nejak jsem se cítila, možná to bylo tím, že porody byly indukované, takže pokud by se tentokrát spustil sam, tak to jeste do tretice dam, ale na vyvolavačku jim hodím bobek a trvam na SC!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.4.14 10:22
@Anonymní píše:
@Bábrdl
Ne, ne, není pravda. Ja mela jeden SC a k tomu i jinou osobni anamnezu (prodelana operace hlavy) a cukali se v Brne jako hrom a termin nedali a nedali, tak jsem sla do jine porodnice.

Tak to koukám. Já většinou slyšela, že dají vybrat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 10:27
@Alice.007 píše:
Tak jizva, ta mě netočí. Mám od strií z prvního těhu tak dodrápané břicho, že jedna navíc je kapka v moři. Jde mi o to, abych už nezažila ten pocit bezmoci, kdy v nekolikahodinových kontrakcích vypouštím duši, a všem okolo je to jedno, protože takhle nejak jsem se cítila, možná to bylo tím, že porody byly indukované, takže pokud by se tentokrát spustil sam, tak to jeste do tretice dam, ale na vyvolavačku jim hodím bobek a trvam na SC!!

jj, určitě, však s vyvolávaným porodem můžeš nesouhlasit, ne? A když se mu nebude pořád chtít samotnému, tak SC udělají:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 10:29

Já mám opačný problém, od 28. týden se strachuju, že už to může přijít a teď, měsíc před jsem už prý vcelku připravená a může to být kdykoliv, tak nevím co je lepší, teď už je to jedno, ale dokud byl malinký, tak jsem se dost bála a ležela jsem poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 10:34
@Markétakytka píše:
@Wendy_D
Sc neni takova hruza, Ja rikam normalni porod boli cca 12hod pred a SC boli cca 12hod po. Ale neni to nic sileneho, co by se nedalo vydrzet, navic uz je tu ten prcek a to strasne nakopne. Navic, vzdy se da od bolesti pomoci nejakym lekem. Neni to bolest, ze by clovek umiral, to rozhodne ne. :-)Příspěvek upraven 17.04.14 v 23:53
… díky, taky si to myslím, hlavně už víš, že mimi je v pohodě a u tebe a tvoje bolest už se nějak přežije a snažíš se být kvůli němu co nejdříve být ok:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 10:38
@Bábrdl píše:
Tak to koukám. Já většinou slyšela, že dají vybrat. 8o

Záleží asi jak kde.
Já dneska byla v jiné porodnici a s indikací k CS nebyl problém, opravdu záleží asi na koho natrefíš a asi i jakou má náladu, je to trošku dost stresující, když tobě jde o hodně, že:(
Tak se zase po pár dnech krásně vyspím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.4.14 11:04
@Wendy_D píše:
Záleží asi jak kde.
Já dneska byla v jiné porodnici a s indikací k CS nebyl problém, opravdu záleží asi na koho natrefíš a asi i jakou má náladu, je to trošku dost stresující, když tobě jde o hodně, že:(

Tak paráda. A už máš termín :palec:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 11:09

Mám, víme ho zatím jen s manželem, tak nechci říkat, ale je to hned 1. týden v květnu, takže za pár, ale jak říkám, malý je už prý nachystaný a taky mi řekli, že je větší miminko a že má větší hlavičku, takže jsem za ten CS o to raději!!! Už tak máme v rodině obříky, pod 4 kila neměl mimčo v posledních letech nikdo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
18.4.14 11:11
@Wendy_D píše:
Záleží asi jak kde.

Tak to jsi si oddychla.

Já když jsem měla rodit prvně, tak jsem byla rozhodnutá pro přirozený porod. Naneštěstí se to nějak zvrtlo a měla jsem překotný porod s předčasným odlučováním placenty a celé to vyvrcholilo hypoxii Klárky. Celá akce od příjezdu do porodnice cca 15 minut a od začátku kontrakcí cca 1 hodina. Takže mě i Klárce císařský řez zachránil život. Po tom co jsem se bavila s porodníkem o tom co se vlastně dělo, tak mi to hezky vysvětlil se závěrem, že pokud budu ještě rodit, tak mě přirozeně nikdo nenechá, kvůli riziku, že by se to opakovalo. Musím říct že už teď mám nerva z toho, že budu vědět přesně kdy se dítko narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 11:15
@BealyAM píše:
Tak to jsi si oddychla.Já když jsem měla rodit prvně, tak jsem byla rozhodnutá pro přirozený porod. Naneštěstí se to nějak zvrtlo a měla jsem překotný porod s předčasným odlučováním placenty a celé to vyvrcholilo hypoxii Klárky. Celá akce od příjezdu do porodnice cca 15 minut a od začátku kontrakcí cca 1 hodina. Takže mě i Klárce císařský řez zachránil život. Po tom co jsem se bavila s porodníkem o tom co se vlastně dělo, tak mi to hezky vysvětlil se závěrem, že pokud budu ještě rodit, tak mě přirozeně nikdo nenechá, kvůli riziku, že by se to opakovalo. Musím říct že už teď mám nerva z toho, že budu vědět přesně kdy se dítko narodí.

je to sice divné, to ano, ale jak říkám, poslední 2 měsíce jsem ležela a měla strach, že to může přijít kdykoliv, což taky nebylo nic moc, teď už vím, že je prcek téměř donošený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
18.4.14 11:21

@Wendy_D tak hlavní je, že jsi se uklidnila a miminko půjde v pořádku ven. Teď už se můžeš jen těšit jak ho budeš mít u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.4.14 11:36
@BealyAM píše:
@Wendy_D tak hlavní je, že jsi se uklidnila a miminko půjde v pořádku ven. Teď už se můžeš jen těšit jak ho budeš mít u sebe.

jojo děkuju, těším se strašně:)… a tobě ať to uteče, i když ty máš s malou o zábavu postaráno, že:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.4.14 11:55
@Wendy_D píše:
jj, určitě, však s vyvolávaným porodem můžeš nesouhlasit, ne? A když se mu nebude pořád chtít samotnému, tak SC udělají:)

nevím právě, musím se na to ještě zeptat, snad jo…doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
18.4.14 14:32
@Wendy_D píše:
jojo děkuju, těším se strašně:)… a tobě ať to uteče, i když ty máš s malou o zábavu postaráno, že:)

tak to mám, do toho chodím do práce, takže se fakt nenudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.14 14:43

Holky, co já bych dala za to rodit přirozeně 8o Mám malou stále KP, asi už od začátku a nyní ve 34 tt už vím, že mě císař také čeká! Už ani v přetočení do normální polohy nedoufám. Ale jít dobrovolně pod kudlu, to je fakt síla :roll: Já se bojím i odběrů krve a při představě, že mi dítě půjde ven břichem, hrůza :nevim:
@Wendy_D myslím, že kdyby ten přirozený porod byl tak šílený, tak by se nerodilo tolik dětí, vezmi to tak, že přežil to každý, přežiješ to taky. Ale císař je přeci jen operace :-O Já být na tvém místě, tak se uklidním, vypnu net na pár dní a relaxuju, protože už to máš za pár. A pokud máš prcka v klasicky poroditelné poloze, tak není nic přirozenějšího, než když to prostě zkusíš a zatneš zuby. Šlo to dovnitř, půjde to i ven :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí