Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
27.4.14 18:47

@markiza81 asi jsi čekala politování a zážitky, jak je porod hrozný ale upřímně,19 ti letá slečno - jestli nejsi schopna vstřebat pocity, které jsou neopodstatněné a malicherné, tak se nepouštěj do těhotnění. I tam to chce trochu dozrát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 18:54

19 nebo 35 let v čem je dnes rozdíl? já si i sobě myslím ze jsem na svůj věk vyzrálá dost… Konec konců když v devatenácti mohu vychovávat 9leteho syna svého přítele s dobrými výsledky… Tak mohu chtít i miminko…s prominutím mě váš názor nezajímá… A porodu se bojí z jiného důvodu… Ale snažím se to neprirovnavat k tomu… Proto se snažím držet své pocity na uzdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.14 18:57
@markiza81 píše:
19 nebo 35 let v čem je dnes rozdíl? já si i sobě myslím ze jsem na svůj věk vyzrálá dost… Konec konců když v devatenácti mohu vychovávat 9leteho syna svého přítele s dobrými výsledky… Tak mohu chtít i miminko…s prominutím mě váš názor nezajímá… A porodu se bojí z jiného důvodu… Ale snažím se to neprirovnavat k tomu… Proto se snažím držet své pocity na uzdě…

tvé kopání kolem sebe ukazuje jak vyspěla jsi ;)  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 19:01

Teď bych prosila o jeden příklad, kde kopu kolem sebe… To že je mi 19? Nebo tím ze mam vlastní názor? Nebo snad ze si chci v 19ti založit rodinu…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.14 19:03
@markiza81 píše:
Teď bych prosila o jeden příklad, kde kopu kolem sebe… To že je mi 19? Nebo tím ze mam vlastní názor? Nebo snad ze si chci v 19ti založit rodinu…??

Přečti si po sobě co píšeš ;) Hlavně to jaký stylem je to psané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 19:11

Jakým stylem…řekla bych že to píšu úplně normálně… Každý má jiný styl psaní… Ale to už tu rozebírat nemusíme… Téma je určené na. něco jiného… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 19:11

@markiza81 Jsi asi trochu mimo, ne? Nejdřív napíšeš srdce rvoucí zprávu, jak se bojíš přirozeného porodu a teď nás všechny dokola napadáš, protože Ti řekneme svůj názor?

Já mám za sebou dva císaře, třetí mě čeká. Nemohla jsem si vybrat a celý život toho budu litovat. A co chceš slyšet? Že to nebolí? Že to za Tebe vyřeší doktoři, tím, že Ti vytáhnou prcka z břicha. Omysl, císař sakra bolí. Nemůžeš se 14 dní pořádně narovnat a más pod břichem hnusnou jizvu, nemůžeš fungovat u svého prcka, jak bys chtěla hned. Ještě něco, stojí Ti to za to :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 19:12

Ok chcete slyšet proč nechci k normálnímu porodu… Zemřela mi u něj teta protože jí špatně vyčistili… Ještě něco…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 19:15

@markiza81 to je mi líto, že se něco takového stalo… ale při přirozeném porodu se nečistí, nebo ano? Kdyžtak mě někdo opravte. Čeká se na to, až se porodní v pořádku placenta, či ne? Naopak při císaři se čistí „ručně“.
A myslíš, že při císaři umřít nemůžeš? Vždyť je to operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
27.4.14 19:17

Vím ze je to operace… Ale prostě porod mám takto spojený s touto situací… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.14 19:18
@markiza81 píše:
Ok chcete slyšet proč nechci k normálnímu porodu… Zemřela mi u něj teta protože jí špatně vyčistili… Ještě něco…???

To je sice smutné ale nestává se to u každého porodu a každý lékař ti řekne že je cisař operace, takže tam bude určitě větší riziko než u normálního porodu ;) Mně stačila operace slepáku, ta bolest po probuzení a několik dni se sotva hýbat a to jsem měla dvou leté dítko. Být po sekci a starat se o novorozeně…fakt bych tohle nechtěla a nezávidím těm maminkám, které jinou možnost nemají, musí to být mnohem víc náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.4.14 19:18
@Kopretinkaobecna píše:
@markiza81 Jsi asi trochu mimo, ne? Nejdřív napíšeš srdce rvoucí zprávu, jak se bojíš přirozeného porodu a teď nás všechny dokola napadáš, protože Ti řekneme svůj názor?Já mám za sebou dva císaře, třetí mě čeká. Nemohla jsem si vybrat a celý život toho budu litovat. A co chceš slyšet? Že to nebolí? Že to za Tebe vyřeší doktoři, tím, že Ti vytáhnou prcka z břicha. Omysl, císař sakra bolí. Nemůžeš se 14 dní pořádně narovnat a más pod břichem hnusnou jizvu, nemůžeš fungovat u svého prcka, jak bys chtěla hned. Ještě něco, stojí Ti to za to :roll:?

Po úžasném přirozeném vaginálním porodu je řada ženských prasklá až ke konečníku, šitá uvnitř i venku po užití vexu, kleští, trpí inkontinencí, měsíc si nemůže kvůli stehům pořádně sednout, chodit, ba ani tlačit na záchodě, má vyhřezlou dělohu a musí podstoupit zdravotní perineoplastiku. O skvělém sexuálním životě po sešitém spodku ani nemluvím. Skvělé že. Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.14 19:19

JInak teda jak jako vyčistili? Mně po porodu nikdy nečistili.,..placenta vyšla a pak byl konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.4.14 19:20
@Burj Chalifa píše:
Po úžasném přirozeném vaginálním porodu je řada ženských prasklá až ke konečníku, šitá uvnitř i venku po užití vexu, kleští, trpí inkontinencí, měsíc si nemůže kvůli stehům pořádně sednout, chodit, ba ani tlačit na záchodě, má vyhřezlou dělohu a musí podstoupit zdravotní perineoplastiku. O skvělém sexuálním životě po sešitém spodku ani nemluvím. Skvělé že. Ještě něco?

Juj tvá zkušenost? Tak to nezávidím:(Já měla všechny tři porody v pohodě, až u třetího mě syn rukou nad hlavou trochu potrhal ale nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
27.4.14 19:22

@Burj Chalifa ano, následky jsou i po přírozeném porodu, ale jde o to, že u normálního průběhu je jich míň a ženská se hojí rychlej- můj 1. (přir.) porod byl docela zabíračka a přesto jsem na tom byla mnohem mnohem líp než mé dvě spolubydlící po císaři, který měly o den dřív. A obě měly za sebou i normalní porod a říkaly, že by radši rodily znova normálně než císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí